codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>

Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
  • Borg
    ja, az sztem Italyn volt, bekempeltem a folyoso vegebe, es mikor alam ertel fejbelottelek :D
    De tegnap, meg tegnapelőtt kurvára nem ment valahogy...

Általában az első mapon utolsó, vagy középmezőnyt érek el max. Aztán a második mapon már jobb a helyzet, akkor vagy legfelül, vagy középen vagyok, attól függően, hogy mennyire megy éppen.
    Shotgunt mondjuk csak akkor veszek, ha nincs jobbra pénz. Az SMG-ket nem szeretem (csak a TMP-t esetleg), szal ha riflere nincs pénz, akkor 1-es shoti. Csak ahhoz elég jó reakcióidő kell, meg közeli célpont...

Nameg mondjuk az a vizes pálya (nemtommianeve) amin a borospince is van, és végig kell tocsogni a bombahelyekig... Hát az valami ritka gáz, kb 10FPS ha vizes részen kerül sor a harcra... Szal ott max kempelek valahol... A másik meg az, hogy bugos is a pálya, mert tegnap a bomba mellett áldogáltam az ablakban, és mikor robbant, nem haltam meg:DDD Valami lag volt éppen, és csak 40hp-re vett le, pedig ott voltam közvetlen a bomba mellet...

Más: Észrevettétek már azt, hogy egyre inkább divatbajön, hogyha valaki a fragekre vadászik, akkor ha lelövik kilép és vissza? Mekkora pondróság ez már? Nem? Több ilyen ember is van, ha bárki lelövi, máris disconnected/connected.. és indul 0-ról ujra... Ugyanez TK esetén...