73989
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>

Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
  • tmate6
    Na jó asszem elkuldom apámat gyorsan vegyen egy memória hűtőt mert unom hogy nem tok jáccani, szinte már sehogysem
  • tmate6
    Már egy csomo frag vadász van sima CS-ben is
    Ok ikább elennek egy olyan helyre ahol a csapattársai nincsenek és szoktak általában bekempelni
  • Borg
    ja, az sztem Italyn volt, bekempeltem a folyoso vegebe, es mikor alam ertel fejbelottelek :D
    De tegnap, meg tegnapelőtt kurvára nem ment valahogy...

Általában az első mapon utolsó, vagy középmezőnyt érek el max. Aztán a második mapon már jobb a helyzet, akkor vagy legfelül, vagy középen vagyok, attól függően, hogy mennyire megy éppen.
    Shotgunt mondjuk csak akkor veszek, ha nincs jobbra pénz. Az SMG-ket nem szeretem (csak a TMP-t esetleg), szal ha riflere nincs pénz, akkor 1-es shoti. Csak ahhoz elég jó reakcióidő kell, meg közeli célpont...

Nameg mondjuk az a vizes pálya (nemtommianeve) amin a borospince is van, és végig kell tocsogni a bombahelyekig... Hát az valami ritka gáz, kb 10FPS ha vizes részen kerül sor a harcra... Szal ott max kempelek valahol... A másik meg az, hogy bugos is a pálya, mert tegnap a bomba mellett áldogáltam az ablakban, és mikor robbant, nem haltam meg:DDD Valami lag volt éppen, és csak 40hp-re vett le, pedig ott voltam közvetlen a bomba mellet...

Más: Észrevettétek már azt, hogy egyre inkább divatbajön, hogyha valaki a fragekre vadászik, akkor ha lelövik kilép és vissza? Mekkora pondróság ez már? Nem? Több ilyen ember is van, ha bárki lelövi, máris disconnected/connected.. és indul 0-ról ujra... Ugyanez TK esetén...
  • FLeK0
    a steam/steamapps dirben levo .gcf fileokat kell kiirni.
    sv_lan 1-et irj a konzolba a lanos szerverhez.
  • Higany
    Kérdésem lenne, vagyis hogyan tudom kiírni a steam-el letöltött cs-t, hogy játszani is tudjak vele később és frankón működjön? Ja és lehet-e vele lan-on játszani? Kösz!
  • tmate6
    azthiszem visszaolvasok a topik kezdetéig aztán megyek jáccani
  • tmate6
    Warriorson, olyan 20:30 - 21:30 -ig de nem biztos amugy van is screenshot
    Shotival olyan fejest adtál nekem még jo hogy csak akkor volt nálad az
  • KOXX
    én is így vagyok, az első map mindig kb utolsó helyezet aztán sokszor elő is voltam,csak belekell melegedni:)
  • Borg
    Mé mikor láttál ?:)
    Nekem mindig máshogy megy. Általában a napi első map totál gáz, aztán belejövök. Vagy nem :D
  • radical
    Ez a videókártyád memóriahibája. Ha húzva van akkor vedd lejjebb ha nincs akkor cseréld ki.
  • tmate6
    Borg nem azért intha én jól jáccanék de aszittem jobban gamelsz :)
  • FECTS
    Ez elég gáz. 1. nekifutás: Windows, driver reinstall.
  • Lord Maelstrom
    Itt egy kép..
    Ez itt ni!
    Nem a legcifrább .. de azthiszem látszik a lényeg.
  • KOXX
    mostmár a steam megy de még most sem látok servereket
  • KOXX
    fent van a javítás és csak annyi a baj hogy nem látom a servereket
    bár lehet hogy ez később jó lesz, de a steam is azt írta hogy offline-ba vagyok pedig a tűzfal az kikapcsolva volt
  • FECTS
    Mennyiért adnád el?
  • FLeK0
    kuponnal a HL2 es a CS:S is elerheto, vagyis ingyen letoltheto a Steamrol. DoD:s es HL:s-ert kell fizetni ugy 2500ft-ot pluszba.
  • hunti
    szóval a hl2 kód segítségével a teljes hl2-őt le tudom szedni a steam-ről, ezzel együtt jár a CSS is, vagy az külön $$$, és csak olcsóbban tudom lekapni????
    megjegyzem ha túl sok macera lenne vele inkább eladom és boltban megveszem egyben az egészet....miután az élesítéstől egy hónapig tuti megint lerohad az egész steam
  • Borg
    Jó. Nekem luciferes van, és simán ráraktam a patchet. Csak a legújabbat kell bemásolnod, az előzőeket nem. (bár sokat nem ér...)
  • FLeK0
    HL2 kuponkod jo a vegleges jatekhoz, a CS:CZ csak a betara jogositott.
  • hunti
    köszi, vissza néztem pár ezer commentet, nekem is van egy activate key-em, 9600xt-hez kaptam, ez csak a beta verzióhoz volt jó? mert ha így is meg kell hogy vegyem (és még egy hónapig netem sem lesz kb.) akkor felajánlom akinek szüksége lenne rá
  • KOXX
    szerintetek nekem is jó az update?? mert ha jól tudom akkor nekem nem az EMPORiO változat van meg és annak a crackje is máskép müxik
  • Alblink
    Hi valaki tud segiteni mar mukodott de most ujra raktam a luzi-css verziot es most meg nem megy,megvan a crack ami egy patch,online crack-is,meg a crack-fix-is milyen sorrendbe kell bemasolni oket vagy melyik fajlt hova.elore is koszi.
  • tmate6
    k, kösz NO Off
  • FECTS
    Lehet, hogy nem itt kellene folytatni.
    Egyébként a gép indulásakor megnyomod a DEL gombot.
  • tmate6
    Nem nagyon vok otthona tuningban hol tom eloszedni a biost? :D
  • M@TriX
    BIOSban, de akkor lehet nálad nem az lesz a hiba, ha nem húztad, ellenőrizd a BIOSban, hogy nincs e túl meleg...
  • tmate6
    De amugy most játszottam egy fél órát és nem jott
  • tmate6
    és azt hol kell?
  • FLeK0
    november 16-an, igen ennyit kell tenni.
  • M@TriX
    nálam is előfordult, kicsit viszább vettem anno a mhz-ekből ennyi... aztán már nem találkoztam vele...
  • tmate6
    Nah mind1 próbálkozok jáccani.
    Van most olyan magyar szerver ahol sokan vannak?
  • CoolStuff
    Egy tuning mester mindíg ilyenre gondol!:D
  • hunti
    lehet, hogy hülye kérdés, de nincs 2 hónapja netem....szóval az 1.6-ra sem emlékszem.....
    elvileg november végére kijön a teljes verzió hl2 és css is?
    megveszem, felteszem, steam-en regisztrálok és müxik is, vagy kell hozzá még valami
  • tmate6
    lehet, de ilyenkor mit csináljak?
  • M@TriX
    talán a memet túlhúzod? vagy melexik?
  • tmate6
    ez miért van? mert egyre surubben fagy le emiatt....

• formatuq
    remenykedjel csak, az hal meg utoljara, de hamar itt a nov. 16 ..........
    majd lesz ebbe is "nowon"-os server, talan....
  • arty
    hasracsaptam, a lényegen nem változtat: ha mindenki csiteket probálgatna, te sem játszanál különösen jót :)
  • tmk
    Mi értelme felrakni a patcheket ha csak kliens oldali?