73989
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
-
tmate6 #4396 Na jó asszem elkuldom apámat gyorsan vegyen egy memória hűtőt mert unom hogy nem tok jáccani, szinte már sehogysem -
tmate6 #4395 Már egy csomo frag vadász van sima CS-ben is
Ok ikább elennek egy olyan helyre ahol a csapattársai nincsenek és szoktak általában bekempelni -
Borg #4394 ja, az sztem Italyn volt, bekempeltem a folyoso vegebe, es mikor alam ertel fejbelottelek :D
De tegnap, meg tegnapelőtt kurvára nem ment valahogy...
Általában az első mapon utolsó, vagy középmezőnyt érek el max. Aztán a második mapon már jobb a helyzet, akkor vagy legfelül, vagy középen vagyok, attól függően, hogy mennyire megy éppen.
Shotgunt mondjuk csak akkor veszek, ha nincs jobbra pénz. Az SMG-ket nem szeretem (csak a TMP-t esetleg), szal ha riflere nincs pénz, akkor 1-es shoti. Csak ahhoz elég jó reakcióidő kell, meg közeli célpont...
Nameg mondjuk az a vizes pálya (nemtommianeve) amin a borospince is van, és végig kell tocsogni a bombahelyekig... Hát az valami ritka gáz, kb 10FPS ha vizes részen kerül sor a harcra... Szal ott max kempelek valahol... A másik meg az, hogy bugos is a pálya, mert tegnap a bomba mellett áldogáltam az ablakban, és mikor robbant, nem haltam meg:DDD Valami lag volt éppen, és csak 40hp-re vett le, pedig ott voltam közvetlen a bomba mellet...
Más: Észrevettétek már azt, hogy egyre inkább divatbajön, hogyha valaki a fragekre vadászik, akkor ha lelövik kilép és vissza? Mekkora pondróság ez már? Nem? Több ilyen ember is van, ha bárki lelövi, máris disconnected/connected.. és indul 0-ról ujra... Ugyanez TK esetén... -
FLeK0 #4393 a steam/steamapps dirben levo .gcf fileokat kell kiirni.
sv_lan 1-et irj a konzolba a lanos szerverhez. -
#4392 Kérdésem lenne, vagyis hogyan tudom kiírni a steam-el letöltött cs-t, hogy játszani is tudjak vele később és frankón működjön? Ja és lehet-e vele lan-on játszani? Kösz! -
tmate6 #4391 azthiszem visszaolvasok a topik kezdetéig aztán megyek jáccani -
tmate6 #4390 Warriorson, olyan 20:30 - 21:30 -ig de nem biztos amugy van is screenshot
Shotival olyan fejest adtál nekem még jo hogy csak akkor volt nálad az -
#4389 én is így vagyok, az első map mindig kb utolsó helyezet aztán sokszor elő is voltam,csak belekell melegedni:) -
Borg #4388 Mé mikor láttál ?:)
Nekem mindig máshogy megy. Általában a napi első map totál gáz, aztán belejövök. Vagy nem :D -
radical #4387 Ez a videókártyád memóriahibája. Ha húzva van akkor vedd lejjebb ha nincs akkor cseréld ki. -
tmate6 #4386 Borg nem azért intha én jól jáccanék de aszittem jobban gamelsz :) -
FECTS #4385 Ez elég gáz. 1. nekifutás: Windows, driver reinstall. -
#4384 Itt egy kép..
Ez itt ni!
Nem a legcifrább .. de azthiszem látszik a lényeg. -
#4383 mostmár a steam megy de még most sem látok servereket -
#4382 fent van a javítás és csak annyi a baj hogy nem látom a servereket
bár lehet hogy ez később jó lesz, de a steam is azt írta hogy offline-ba vagyok pedig a tűzfal az kikapcsolva volt -
FECTS #4381 Mennyiért adnád el? -
FLeK0 #4380 kuponnal a HL2 es a CS:S is elerheto, vagyis ingyen letoltheto a Steamrol. DoD:s es HL:s-ert kell fizetni ugy 2500ft-ot pluszba. -
hunti #4379 szóval a hl2 kód segítségével a teljes hl2-őt le tudom szedni a steam-ről, ezzel együtt jár a CSS is, vagy az külön $$$, és csak olcsóbban tudom lekapni????
megjegyzem ha túl sok macera lenne vele inkább eladom és boltban megveszem egyben az egészet....miután az élesítéstől egy hónapig tuti megint lerohad az egész steam -
Borg #4378 Jó. Nekem luciferes van, és simán ráraktam a patchet. Csak a legújabbat kell bemásolnod, az előzőeket nem. (bár sokat nem ér...) -
FLeK0 #4377 HL2 kuponkod jo a vegleges jatekhoz, a CS:CZ csak a betara jogositott. -
hunti #4376 köszi, vissza néztem pár ezer commentet, nekem is van egy activate key-em, 9600xt-hez kaptam, ez csak a beta verzióhoz volt jó? mert ha így is meg kell hogy vegyem (és még egy hónapig netem sem lesz kb.) akkor felajánlom akinek szüksége lenne rá -
#4375 szerintetek nekem is jó az update?? mert ha jól tudom akkor nekem nem az EMPORiO változat van meg és annak a crackje is máskép müxik -
Alblink #4374 Hi valaki tud segiteni mar mukodott de most ujra raktam a luzi-css verziot es most meg nem megy,megvan a crack ami egy patch,online crack-is,meg a crack-fix-is milyen sorrendbe kell bemasolni oket vagy melyik fajlt hova.elore is koszi. -
tmate6 #4373 k, kösz NO Off -
FECTS #4372 Lehet, hogy nem itt kellene folytatni.
Egyébként a gép indulásakor megnyomod a DEL gombot. -
tmate6 #4371 Nem nagyon vok otthona tuningban hol tom eloszedni a biost? :D -
#4370 BIOSban, de akkor lehet nálad nem az lesz a hiba, ha nem húztad, ellenőrizd a BIOSban, hogy nincs e túl meleg... -
tmate6 #4369 De amugy most játszottam egy fél órát és nem jott -
tmate6 #4368 és azt hol kell? -
FLeK0 #4367 november 16-an, igen ennyit kell tenni. -
#4366 nálam is előfordult, kicsit viszább vettem anno a mhz-ekből ennyi... aztán már nem találkoztam vele... -
tmate6 #4365 Nah mind1 próbálkozok jáccani.
Van most olyan magyar szerver ahol sokan vannak? -
#4364 Egy tuning mester mindíg ilyenre gondol!:D -
hunti #4363 lehet, hogy hülye kérdés, de nincs 2 hónapja netem....szóval az 1.6-ra sem emlékszem.....
elvileg november végére kijön a teljes verzió hl2 és css is?
megveszem, felteszem, steam-en regisztrálok és müxik is, vagy kell hozzá még valami -
tmate6 #4362 lehet, de ilyenkor mit csináljak? -
#4361 talán a memet túlhúzod? vagy melexik? -
tmate6 #4360 ez miért van? mert egyre surubben fagy le emiatt....
-
#4359 remenykedjel csak, az hal meg utoljara, de hamar itt a nov. 16 ..........
majd lesz ebbe is "nowon"-os server, talan.... -
#4358 hasracsaptam, a lényegen nem változtat: ha mindenki csiteket probálgatna, te sem játszanál különösen jót :) -
#4357 Mi értelme felrakni a patcheket ha csak kliens oldali?