codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>

Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
  • janos666 #3304
    Azért nem kell mintdjárt csalással vádolni valakit ha sok a fejlövés és ha lenyel 1 tárat és nem fullad bele. pl én ma elkezdetem játszani, tiszta kezdő szinten mert nyár óta nem css-ztem (de márst se nagyon) aztán csak szépenk, mesterien körbelőttem a mozgó embereket amíg fejbekaptak. Aztán fél óra játék után új pályát töltött a szerver és minthacsak mondjuk cheatelni kezdtem volna (azt sem tudom hogy kell) megtáltosodtam vagy mi és eszrűen azon kaptam magam hogy egyedül hentelem a fél ellent, a lista élén állok,. Egyerűen megláttam valakit, durr-rurr-durr és feksziknempofázik, a társát szintén. Lőnek ők is rám de még a 3. után is 68%életem van és 50%-al megúszom a 4-5. emberemet majd győztünk. Vagy a társaság bénult le iszonyatosan (bár lőttem pár fejest is, pedig nem direk úgy céloztam) vagy én jöttem formába de ez ment 4-5 körön át. Aztán meg iszonyat fagyogatni kezdetem (beakad a kép és szökik a ping felfelé majd mint ha misem történt volna helyreáll) és kiléptem.