73989
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
-
Kevi #3314 hát Fleko nem vágom de nekem nagyon nem akar belépni holott eddig simán ment
csináltam egy új accountot havernak, és utána gallyra ment
szal nem tudom a problem okát
tapasztalatok másoknál?
-
FLeK0 #3313 3 napja nem volt Steam update. -
Fboy #3312 danke mind2töknek -
Kevi #3311 hali
nem akarok rémhíreket terjeszteni, de a mai steamupdate után nem tudtam elindítani a game-t
remélem hogy kitalálnak valamit ennek orvoslására
valami cache file problemje van amúgy -
#3310 "older-age patchet"
-
#3309 Én rájöttem, miért olyan elviselhetetlenül rossz a 'hitbox'. Idézőjelet azért használtam, mert a kutya máshol van elásva: a játékban 14-17 éves fiatalemberekkel vagyunk (a grafikus motor változóan generálja az életkort, így a lövőképességet is), akik abszolút amatőrök a "hogyan kell jól lőni egy igazi fegyverrel" témában. Így kijelenthetjük, hogy a CS:S egy teljesen realisztikus játék, és a girnyó gépbuzik is megfelelő tükröt találnak magukról a játékban!
A probléma csak az idősebb korosztályban élő játékosok között lép fel, akik feltehetően jobban lőnének igazi fegyverekkel. Nos, nekik az emailek írását tanácsolom a Valve-hez, hogy csináljanak older-age patchet!
-
#3308 eljen! :) -
#3307 SZiasztok!Bocs ha hülyeséget kérdezek de ezzel a gammel csak akkor lehet a neten jatszani hogyha megveszem eredetibe? -
#3306 lol mi ma voltunk haveromekkal lanozni source-t es duston (sima) az alagutban fel tar m4-est beleeresztettem (tuti hogy eltalalta mert kozel volt...) es 100 hpja maradt!!! :DD -
FLeK0 #3305 Idovel belekerul majd ebbe is mind az 5 modell oldalankent. -
#3304 Azért nem kell mintdjárt csalással vádolni valakit ha sok a fejlövés és ha lenyel 1 tárat és nem fullad bele. pl én ma elkezdetem játszani, tiszta kezdő szinten mert nyár óta nem css-ztem (de márst se nagyon) aztán csak szépenk, mesterien körbelőttem a mozgó embereket amíg fejbekaptak. Aztán fél óra játék után új pályát töltött a szerver és minthacsak mondjuk cheatelni kezdtem volna (azt sem tudom hogy kell) megtáltosodtam vagy mi és eszrűen azon kaptam magam hogy egyedül hentelem a fél ellent, a lista élén állok,. Egyerűen megláttam valakit, durr-rurr-durr és feksziknempofázik, a társát szintén. Lőnek ők is rám de még a 3. után is 68%életem van és 50%-al megúszom a 4-5. emberemet majd győztünk. Vagy a társaság bénult le iszonyatosan (bár lőttem pár fejest is, pedig nem direk úgy céloztam) vagy én jöttem formába de ez ment 4-5 körön át. Aztán meg iszonyat fagyogatni kezdetem (beakad a kép és szökik a ping felfelé majd mint ha misem történt volna helyreáll) és kiléptem. -
#3303 Mindenkinél csak egy terror és egy ct modell van?
(-> Ezen nem lehet változtatni?) -
#3302 Restartolni hogy lehet? mert sv_restart none! -
Borg #3301 És a többi 13 is csak lekopott a falról, mire odanéztél
Hát igen. Én is birtam ma, amikor egy tár m4a1 ment a srác felsőtestébe kb 5m-ről, aztán megfordult fejbelőtt, és vígan szaladgált tovább. Biztoss prO gamer ;) -
Borg #3300 Nekem is kérdés nélkül odabaszott a D:-re 40 megát. Csak tegnap vettem észre. Még szerencse, hogy az is particio nálam, igy sok vizet nem zavar. -
#3299 Vér persze nem volt. -
#3298 Aki azt meri mondani hogy jó a hitbox azt ..... ! Csávóba 2 méterröl rálőttem 9t9t erre megfordult és fejbelőtt... Most jön a lényeg! A koma továbbfutott és pont ott ahol állt szépen figyelt a falon az 5 golyónyom. LOL -
snt #3297 Steamapp.cfg -> beírtam a usernevem, passt, meg a játék könyvtárát, amit kellett...
De nem értem h mit akar a D -re csinálni, nekem az DVD meghajtó... :( -
FLeK0 #3296 ez majd a kov. patchben megoldodik. -
N1 #3295 átirtad configba pathot? -
#3294 en nem szamitok oreg motorosnak cs ben, sot, megjegyzem szerencsere, de kb minden mas fpst jatszottam, es amilyen loveseket kaptam, azt N-E-M lohette csak ugy. Ilyenbol meg mak sincs. Az azert meg milyen, hogy egy 5x elkanyarodo folyosoban pont ott all meg mindig ahol van ellenfel es csak ott kukucskal ki, pont ugy ahol a feje van. legalabb alcaznak de neeem. -
snt #3293 Nem oldja meg a problémámat, továbbra is a D:\ -re akar cuccolni..
Luziferes (final) CS:S (crackfixel is próbáltam)
Még offlineba sem indul el :( -
N1 #3292 #2381 -
#3291 pfff -
snt #3290 Sziasztok!
Lenne egy nagy problémám, és kérném a segítségeteket. (Lehet h már volt róla szó, de most nincs időm 3200 hosszászólást átolvasni)
Szóval megcsináltam minden Steam,CS S final, de kapok egy hibaüzenetet az indításnál:
http://dchelpdesk.fw.hu/error.jpg
Szóval a lényeg, h a D:/ -re akar vmi variálni, de nekem a D: az a DVD íróm, a játék meg az E:/ meghajtón van... Nem indul... van erre vmi megoldás ?
üdv.
Snt -
#3289 512/128 adsl-nél
rate 25000
többi 101
384/128nál mehet a 20k / 80 -
#3288 Konzolba beirod
rate 20000
cl_updaterate 80
cl_cmdrate 80
Vagy
rate 20000
cl_updaterate 101
cl_cmdrate 101
-
Fboy #3287 vki elmondaná hogy kell beállítani a rate-t? meg hogy mennyit kell beállítani? nem ám ezé kötnek belém:) -
Myron #3286 LOLer! -
#3285 hopp ez nem ide akart menni:D -
#3284 Az miért van hogy a kínai wow oldal 10x jobban néz ki mint az amcsi? Remélem átveszik a dizájnt:P -
#3283 Köszönöm megoldottam a problémát go hent :() -
Myron #3282 de már megtörtént csak iszonyatos erőfeszítéseket kell ahoz tenned hogy elolvasd. vissza kell lapoznod... -
Unable to remove c:\css\cstrike\SAVE!
ezt irja ki a konzol minden futt csak a szerver nem akkor mi a nyives baja van ??????? -
#3280 Értem a problémát de tényleg most már tudom mi a gond.Az hogy mi a tökömet keres amikor kiirja ezt a counter/save mapppában
-
#3279 EZT A SZÖVEGET NEM LEHETNE LEFODÍTANI??? PLSPLSPLS
STEAM MUST BE CLOSED BEFORE DOING ANYTHING FROM NOW ON.
Alright, First I'd like to say thank you to a friend for his wonderful help in creating this guide.
Things You'll Neeed:
1) Counter-Strike_Source_FINAL_READ_NFO-EMPORiO
2) Counter-Strike_Source_ONLINEPLAY-EMPORiO.ZIP or emp_css-onl.rar (Same thing)
Extract Your game to C:\CSSource\
Making sure that your directory will be C:\CSSource\
and not C:\CSSource\emp-css\
Your bin and config folders etc should be located at C:\CSSource\
There should be no evidence of any emp-css folder anywhere :).
Now copy all the files from the "Crack" directory into C:\CSSource\ Overwriting all and any necessary files.
Once this is done, copy the files from the Online Fix (Counter-Strike_Source_ONLINEPLAY-EMPORiO.ZIP or emp_css-onl.rar) into C:\CSSource\.
Once again overwriting any and all necessary files.
Right click on the hl2.exe (located in C:\CSSource\) and click send to > desktop (effectively making a shortcut on your desktop).
Navigate to your desktop
Right click on the shortcut you just made and click properties.
Now add the following text to the end of the path in the first edit box
"-steam -console -game cstrike" (no quotes).
So the line in the edit box should look like this.
C:\CSSource\hl2.exe -steam -console -game cstrike
Once this is done simply open up your steamapp.cfg (located in C:\CSSource\) in a text editor.
This part of your config should look the same as below, but with the proper information placed where the "yourpasshere" and "youraccountnamehere" text is.
SteamAppId=92
#SteamAppVersionId=0
SteamInstallPath="C:\CSSource\"
# [as is clearified later on, this should be your email address:]
SteamAppUser=youraccountnamehere
SteamUserPassphrase="yourpasshere"
After editing those 2 lines save your config and close the text editor.
MAKE SURE YOU HAVE STEAM CLOSED. Check Task Manager if you have to.
You may now run the game.
It may take a while for the game to startup so be patient.
Once it starts up you will be able to join any valid game. Congratulations :).
When u host ur own game you can add bots with the console command: bot_add GL :D
Thanks to Emporio for this wonderful release. Great job guys!
There might be a small error for some users.. when they played online and exitted and tried again they got this error:
SteamMountAppFilesystem() failed: SteamMountAppFilesystem ( 92,4294967295,0x129fd0c ) failed with error 116: Cache needs repair.
To fix this:
Remove the SteamApps folder in ur CS:S folder, remove Steam.log and remove ClientRegistery.blob
Then try to run and play again! -
#3278 ÁÁÁá faszomat már!!!
Akárhogy bűvölöm ezt a kibaszott szart NEM MÜKÖDIK!!
már vagy 100* installáltam ujra és nem jo!!
Most vmi idiótaságot irt ki
Hogy is lehet képet betenni???? -
#3277 ezt írtam lentebb én is... akkor várjuk. ;) -
FLeK0 #3276 lehet, hogy a fanok csinalnak par jo palyat ha lesz vegre egy mapszerkeszto hozza, de itt nem errol van szo, nem de_ vagy cs_ fajtakrol, hanem valami tenyleg ujrol. kivancsi leszek ra. -
Borg #3275 Ahelyett hogy itt téped a szád, inkább olvass vissza, vagy nézz bele a leirásokba.
Azért nem válaszol neked senki (jogosan), mert 50 milliószor ki lett már tárgyalva, és senkinek sincs kedve 50 hozzászólásonként leirogatni ugyanazt.