codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
-
Borg #3215 Ez a warriors szerver érdekes volt. Elindul az első kör, ki akartam lőni az üveget magam előtt, erre lag, és elém került egy másik CT. Egyetlen lövést adtam le pisztolyból, de még mielőtt bármi történhetett volna: banned TK. Fasza.
Másik szerveren aztán jó sokat játszottam. Van egykét érdekes egyén, aki 33-0-s eredményeket applikál úgy, hogy 33-ból mind fejlövés. Myron még meg is kérdezte, hogy honnan a csit, erre lehurrogták, hogy ne csiterezzen. Hát a faszom a szájába az ilyen embereknek, arra gyúrnak hogy cikizhessenek egy embert, aki (joggal!) ki meri mondani, ha valaki csiter. Mert ilyen aztán prO gamer, aki hátulmarad scouttal, és onnan az összes terrort fejbelődözgeti, ablakon át, sarokban kanyarodó lövedékkel, ha 1000m-ről, ha 1-ről, akkor is fejes. Hát persze. És amikor valaki mákból lelövi (38-1) akkor ki van kelve magából, hogy ki ez a kis pöcs, aki őt le merészelte mákolni. Mert az persze csak mák lehetett már.
És akkor ez még mind semmi. Teljes körök, csaknem teljes mapok teltek el úgy, hogy KIZÁRÓLAG fejlövésekkel haltak az emberek. Pl cbble. Semmiiyen más halálozás nem volt, csak fejlövéstől. Szal valami a progival sem egészen stimmel szerintem.
Érdekes módon, miután az előbbi körök emberei leürültek a szerverről, kicserélődött a társaság, egész kultúrált 4vs4 meccseket vivtunk, teljesen normális eredményekkel...