73989
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
-
#3234 A minap 1 ik szerveren jatszogattam.
En is oreg motorosnak szamitok a cs -ben.
Sikerult elernem dust2 ct-kent 44:10 -es statot.
Kaptam is a beszolasokat, hogy allitsam be rendesen a ratekat.
A beallitasaim 20000 101 101, vagy 20000 80 80.
Nos ezt hiaba mondtam, nem akartak megerteni.
Talan annyi szerencsem volt, hogy vagy ismerte az admin a nevem, vagy nem volt admin.
Nem tartom magam "Pro" gamernek, de van mikor nekem is bejonnek dolgok, es en is csak nezek mekkora fejeseket lovok, szinte meg nekem is faj.
A masik fontos dolog, hogy nem alneveztem, mindeg a sajat nevemen jatszom [Mazsola]Promi.
cs1.6 alatt akik "meg" nem ismerik a nevem, ijenkor szoktak mondani, hogy kocsog csiter, haxor stb.
Nos 1 a lenyeg, 1 teljesen ismeretlen (a tobbi gamer szamara) emberke halomra lovi az ellent, vagy felszolitjak nevvaltasra, vagy kick/ban
ami valahol ertheto is.
Csak sajnos a kis "pistikeket" kik 1 hete csznek nem lehet meggyozni arrol, hogy az az illeto esetleg 1 regi motoros, vagy epp csak szerencseje van, mert 1 bol jon a nagy duma, hogy ez tuti csiter.
A sok "ifjoncnak" elobb kellene 1 kicsit gondolkodni, es csak ez utan beszolni ha mar annyira be akar szolni.
Eh ez hosszura sikeredett elnezest a regenyert.:) -
#3233 inkabb soka, nem? -
FECTS #3232 De korán van... -
hihi -
#3230 köszi mindenkinek sikerült -
#3229 All Seeing Eye (ASE) -
jocco #3228 Sziasztok!
Valahol elérhető egy magyar szerver lista? Vagy, ha tudtok irjatok már egy pár szervert, mert már nagyon elegem van, hogy franciául, meg hollandosul karatyolnak a fülembe. -
#3227 Hmm, lehet hogy nem ma kezdte. Sajnos sokan nagy arcok lesznek, ha kicsit megtanulnak játszani, akkor olyan faszagyereknek érzik magukat és mindenkit lámáznak. Ezek megérdemlik ha csíterezik.
-
#3226 256x256 pixel és .TGA (amit a Tga2Vtf-el .VTF-é kell alakítani)
CS:Source Spray Tutorial -
Myron #3225 256*256 és nemtom milyen formátum -
Myron #3224 igen itt olvastad, és le is lehet tölteni innen de nem működött eddig senkinek aki próbálta lehet hogy csak steammel megy -
#3223 spray logonak mekkora méretü képet lehet berakni, és milyen formátumnakkell lennie? -
#3222 azt olvastam tegnap valahol egy fórumon, hogy van már csít.
és van ahol használják is, vagy nagyon rossz a program fejlövés kódja :-) -
#3221 sikerült megoldani a magas ping problémát? nekem még nem -
#3220 És ismét 33 az FPS 55 helyett. -
#3219 ÚÚ, így elsőre semmiven nem tűnik szebbnek a VST, de eltűnt a víz. -
#3218 műköik>működik :) -
#3217 A #2908 hozzaszolas alapjan csinaltam mindent.
Tökéletesen műköik.
THX!!! -
#3216 Kösz! Megnézem... -
Borg #3215 Ez a warriors szerver érdekes volt. Elindul az első kör, ki akartam lőni az üveget magam előtt, erre lag, és elém került egy másik CT. Egyetlen lövést adtam le pisztolyból, de még mielőtt bármi történhetett volna: banned TK. Fasza.
Másik szerveren aztán jó sokat játszottam. Van egykét érdekes egyén, aki 33-0-s eredményeket applikál úgy, hogy 33-ból mind fejlövés. Myron még meg is kérdezte, hogy honnan a csit, erre lehurrogták, hogy ne csiterezzen. Hát a faszom a szájába az ilyen embereknek, arra gyúrnak hogy cikizhessenek egy embert, aki (joggal!) ki meri mondani, ha valaki csiter. Mert ilyen aztán prO gamer, aki hátulmarad scouttal, és onnan az összes terrort fejbelődözgeti, ablakon át, sarokban kanyarodó lövedékkel, ha 1000m-ről, ha 1-ről, akkor is fejes. Hát persze. És amikor valaki mákból lelövi (38-1) akkor ki van kelve magából, hogy ki ez a kis pöcs, aki őt le merészelte mákolni. Mert az persze csak mák lehetett már.
És akkor ez még mind semmi. Teljes körök, csaknem teljes mapok teltek el úgy, hogy KIZÁRÓLAG fejlövésekkel haltak az emberek. Pl cbble. Semmiiyen más halálozás nem volt, csak fejlövéstől. Szal valami a progival sem egészen stimmel szerintem.
Érdekes módon, miután az előbbi körök emberei leürültek a szerverről, kicserélődött a társaság, egész kultúrált 4vs4 meccseket vivtunk, teljesen normális eredményekkel... -
#3214 sztem senki sem fogja 1 az1-be neked lefordítani.
és ez nem bunkóság, hidd el.
ha ennyit nem tudsz angolul, sztem vedd meg a boltban majd ha megjelenik, vagy töltsd le, ahogy én szombaton és müxik is.
bár sztem ha visszaolvasol a topic LEGELEJÉRE ott le van írva HU is, bár ez nem biztos. De én sem fogok ezért visszaolvasni... -
big #3213 Tudna valaki segíteni #3209 -
#3212 bár hozzáteszem, egy terrorista és egy antiterroristának is illik körülnézni, amerre halad. És nem megy el úgy egy beugró mellett, hogy nem néz be.. :-) -
#3211 kösz.
ezek után igyekszem nem kempelni :-)
-
#3210 Mondjuk a fele nagy klánvározós fent hentel publicon aztán benyom 1 esti várat, szal ez a nagy 21 - 0 stat csak akkor jön be ha véletlenül ténleg egy láma társaságba csöppen az ember, vagy durvulens faxmákja van
Az egész lényege, a Mo CS scene 75% -a publicol éjjel - nappal. A maradék 25% meg a várpakolgatás után. -
big #3209 szia!
magyarul is letudnád írni megköszönném, mert én nem boldogulok , disconecctiont ír ki mindig ha valamelyik szerverre is csatlakozok! -
#3208 na igen, az ilyen jatekoknak, ha tapasztaltabb vagy, akko van ertelme ha klanban vagy es waroztok. Vagy alneven felmentek publicra es lotok parat, aztan kirugatjatok magatokat, merthogy mit kepzeltek hogy csiteltek, es 21-0 as statsot csinaltok.
amugy kira jatek ez a css csak most toroltem le a picsaba. ez meg a sima cs nel is szarabb, mert 3 fpsem van. 3 awp fejes nem bevevese utan azt mondom
nice try
-
#3207 Hát van ugye a rush (roham) taktika, amikor olyan jól ösmered a pályát, hogy a stratégiai pontokhoz előbb érsz oda, mint az ellen, és jól lehenteled őket.
Van az, amikor public közben ráakadsz egy viszonylag épeszűnek tűnő fickóra, aki érzi, hogy mit kellene tennie, és a pálya egyes szakaszait "megfogjátok", és ésszel nyomultok - egymát fedezve - előre. Ritka az ilyen, általában a klántársak szoktak így menni.
Van a klánwar, amikor baromira összegyakorolt taktikával védekeztek-támadtok. Ez a legfaszább dolog, szvsz. -
#3206 ez egy kicsit kemény nem? -
#3205 bár, amilyen emberpárti vagyok mindig az antiterroristákhoz húztam.
ezt hallva inkább átmegyek a vörösökhöz, ha itt kincs egy megbújós emberke :-) -
#3204 aha, akkor értem.
persze rá kell érezni az online játék ízére.
Ettől függetlenül az ész nélküli előrerohanás sem tartom jó taktikának, ahol játszottam nemigen voltak kialakult csapatok, illetve 1 talán, ezek vertek is mindenkit, és mirofonon ugattak egyfolytában.
A leggtöbbször elrohant mindenki (akik már ismerték a pályát) előre és, meg lestem. Majd szépen szétlőtték őket, én meg ott maradtam 2-3-4 emberrel szemben, akik természetesen 2-3-an jöttek szembe. Ilyenkor egy idő után az ember meglapul valahol. sztem ez nem sokban különbözöik a Snipertől.... az ue. csainálja, mégse kemperezik le... -
#3203 Engem igazán csak a faxmák és a nagyon kicsi szintkülönbségek zavarnak. Egyrészt bárki 2 hónap után prO vagy fél *- prO és simán bealázza a több éve játszó veteránt. Másrészt meg olyan hihetetlen lövéseket produkál a program néha, hogy elképesztő, mind a magam, mind az ellenfelem részéről. szvsz (public szint, klánozósdizni nem szoktam) -
#3202 Viszont védő csapatban a kemperek aranyat érnek, szal részei a játéknak. -
#3201 és általában (statisztikailag) buzi csíter is az illető .. -
#3200 Olyan faszi, aki egy helyben állva, rejtőzködve várja, hogy valaki elszaladjon előtte, és akkor lelövi.
Nem mozog, nem él együtt a játékkal, csak vár, mint egy pók.
Ha a támadó csapatból ilyen valaki, azt mindenki utálja, mert elnyújtja a köröket, unalmassá teszi a játékot. -
#3199 mi is az a kemper (camper)?
Most télleg, mert 2-3 napi játék után, fingom sincs. Rádmondanak valamit, és gőzöd sincs róla ...
mondtam, hogy kimaradt az életemből az Online , sajna a CS is...
Thx -
#3198 aki csítelni akar annak nem fog menni .. ez parapszichológia ^_^ -
Myron #3197 atén a steamet is le kell hogy csiánj egy accountot és a felhasználónevet meg a jelszót is majd be kell írni a steamapp.cfg- be.
DE EZ MIND LE VAN ÍRVA AZ NFO FÁJLBA!!!!!!!!!!!!!!! -
Myron #3196 Az onlinekrekket nem raktad fel. Onnan kell leszedni ahonnan a CSS-t is. -
#3195 Le kell sztem ja.