codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>

Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
  • janos666 #15550
    Hogy magam idézzem a HL2 topicból:
    Azt kéne talán megoldani, hogy a topic első 10 letöltése után (vagyis aki gyakran jár 10X refreshelne és kész; persze a temp fileok takarítása után nem tudom hogy viselkedik...) hangosan, érthetően elhangzik egy SZÉP NŐI hang hogy "Kattints a képre és olvasd el a FAQ-t. Ne kérdezz olyat ami le van írva, használd a keresőt a lap alján!!" Továbbá mikor a FAQ fölött áll az egér (szintén 10 letöltésig, bár ez szerintem nem igazán megoldható, legalábbis sokkal nehezebben mint a nő) egy jó csaj képe villanna be, mellett az általam emlitett képpel amin villogó színekkel KATTINTS ÉS OLVASS! felirat mozog lassan fel-le.
    Na, ha ezután is hülyeséget kérdez valaki (aki hallotta a nőt, technikai okoktól kikapcsolt hangfal, böngészők... eltekintve) én felvállalok minden 10. kiosztott büntetőpontot. (költői kijelentés, de azért kipróbálatnánk)

Mert elvileg akkor itt is lessz Warez link a bennerben, valamilyen módon, nem?