Counter-Strike:Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2. Ha V2, akkor milyen szerverhez lehet csatlakozni? Pontosabban hova lehet IP cimet megadni, mert én valahogy nem találtam meg...
...
most õszintén, mit vársz tõle?? 😊
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
The pain that glips you.. the fear that binds you.. releases life in me
Nem hiszem, hogy a CS-Nation különösebb reklámra szorulna, de ha téged ez megnyugtat töröltesd a hozzászolásom.
Ölni tudnék egy Béke Nobel-díjért!
:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::
Csomót szenvedtem hogy mûködjön ez a béta (most tudomásom szerint v2es van fenn) és félek hogy ha megpróbálom feltenni a v3-at megint el fogok valamit szarni, úgyhogy dobjatok meg pár v2-es servercímmel légyszi. Vagy elég ha megnyugtattok hogy a v3 felrakása közben nem lehet nagy gáz és megbizható a dolog. PLZ! köszi
Mostmár csak V3-ra kellene valahogy szenvednem...
Nalam van valami menupont,
talan hardware test vagy mi,
azt lefuttatom es ad egy erteket a vegen.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
lenne egy problémám.a cs-t steamen keresztül használom és amikor megpróbálok fellépni vmejik szerverre akkor betöltés közben kidob az asztalra és egy ijen fatal error nevezetû kis ablakocskában ezt írja ki : Net_Sendpacket ERROR:WSAEINTR .namostan aki tudna rá vmi magyarázatot az léccives írja le nekem.nagyon megköszönném!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Amugy a 193.202.89.99:27070 mûködött, örök hála Drizzthsz

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
V2-es szerver...
Amúgy a játékban én csak a black hawkot tudom jól használni. A többi fegyver annyira hord, hogy az már durva...
De a változatosság kedvéért most sem megy a game. Ha hostolni akarok akkor userid ticket probléma van, ha pedig csatlakozni akarok netes szerverhez akkor: this server is using a newer protocol blablabla....szal most az van hogy az összes szerver v3-as bétát futtat? Ha igen hogy tegyem fel azt?
neve mi legyen? vagy az tökmind1?