codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>

Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
  • gergod
    Na most arról, hogy kevesen vannak a szerveren, az az SG-s tagoknak is köszönhető. Itt vagyunk 26-an a csapatban, és én max 12 SG-st láttam játszani, a statisztikában sincs sok SG-s ember. Ez elég elszomorító :(

SG-s csapattagságot szerintem ne adjunk a top10 - nek. Aki ott van az már vagy más klán tagja, vagy nem is akar tag lenni.

Ez a top10 egyébként elég gagyi dolog. Odajön bélabácsi, bemakkol 30-5 ös statot véletlenül, és máris az első. Míg valaki 300-220 as stattal, ami azért jobban jelzi, hogy nem olyan rossz játékos, mert egyenletes teljesítményű, csak a 8. a statban. Elhiszem, hogy a k/d ratio a számottevő, csak súlyozni kéne valahogy az összes killel.
    Na de elég ebből, mert ez csak saját személyes vélemény, meg máshol is ez van.

Szerintem ki kéne venni a szerverből azt az opciót, hogy ha admin akar menni, és tele van a szerver, akkor kirúg valakit. Ez kezdetben nagyon rossz. Ha valakit így kirúg nem hiszem, hogy egyhamar visszajönne. Meg hát azért előbb utóbb csak megüresedik egy hely. (mondom ezt adminként)illetve csak akkor mehessen be admin, ha nincs bent rajta kívül admin. Ha már van bent admin, akkor ne rúgjon ki több embert.
    Amennyiben ez így lenne, akkor mélységes bocsánatért esedezek :) Csak még nem volt módom ezt tesztelni :)

Nah egyenlőre ennyi gyülemlett fel bennem, várom a kritikákat mit látok rosszul. :)