Counter-Strike:Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Te hülye, a Judeai Népfront mi vagyunk!
Sztem elég szép lett....
a fegyverek szépek lettek, a hangok is.
a fizika néhol akad az FPS 85, szóval nem azért.
szóval nem lesz rossz...
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
elég lesz csak egy sorszám is😊Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Szeretném megtudni honnan lheet leszedni a tört CS:S-t mert HL2-t veszem meg majd amivel menni fog a CS:S de addig nembirok várni rá, szerintem megértetek

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
pedig dicsekedni akartam 😊
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
ha régen, akkor email
ha pedig mostanában akkor a felh. nevedet
ugyanis nekem 2 regem van: egy régi és egy új
a réginél csak az email címmel mûködött
na mindent úgy csináltam ahogy ide van írva ,de sztem "Protocol problémák esetén a V2 verziót rakd fel" ilyen hibám van mert ,ha egy serverbe be akarok lépni nem engedi valami protocol 2 cucc miatt.véletlenül nem tudjátok ,hogy honnan lehetne leszedni a V2 verziót? egyébként eddig figyelemmel kísértem a másik topicot és nem láttam ,hogy lett volna ilyenfajta probléma vagy elkerülte a figyelmem.
CS "CRACKED" SOURCE FAQ & jelenleg elõrhetõ TÖRT szerver címek
-----------------------
Elõször is készíts egy új STEAM ACC -t, az esetleges "problémák" elkerülése érdekében 😊)
cssource_notcracked_beta_emporio.rar ^^ 178MB KELL
cssource_cracked_emporio.rar ^^ 175MB EZ MÁR ELEVE KREKKELT
cssource_updates_emporio.rar ^^ 19MB FELESLEGES
cssource_cracked_emporio.rar ^^ 3MB KELL NEM A KREKKELTET SZEDTED LE
cssource_hlds_emporio.rar ^^ 9MB CSAK AKKOR HA SERVERT AKARSZ CSINÁLNI
Ezekre a fileokra lesz szükséged. (nem mind1ikre)
Ha megvannak kitömöríted a cssource_notcracked_beta_emporio.rar pl. a C:\cs-source könyvtárba
Ha ezzel is megvagy akkor a cssource_cracked_emporio.rar-t is tömörítsd ki ugyanabba a könyvtárba.
Ha ez is sikerült akkor megkeresed a C:\cs-source\SteamApp.cfg filet
És a következõ modosításokat végzed el benne
SteamAppId=260
#SteamAppVersionId=0
#SteamInstallPath="X:\"
#
[email protected]
ez szerepel benne alapból...
e helyett pedig a következõket kell beírni (legegyszerûbb ha innen kivágod és beilleszted, persze az utolsó sort megfelelõen módosítsd):
SteamAppId=5
#SteamAppVersionId=0
SteamInstallPath="C:\cs-source\"
#
#[email protected]
SteamAppUser=IDE A STEAM LOGIN NEVEDET ÍRD
MAGYARÁZAT: SteamInstallPath="C:\cs-source\" <- az a könyvtár ahova tömörítetted
SteamAppUser=qKaC3K <- a STEAM USER NEVED lehet, ha régebbi akkor [email protected]
HA még ezen is túljutottál akkor elindítod a steamet és átmásolod a ClientRegistry.blob file-t a
C:\cs-source\ könyvtárba.
VOALA
Utolsó lépés: létrehozol a hl2.exe -hez egy parancsikont ami mögé a következõket írod
-console -steam -game cstrike
tehát ígynézki C:\cs-source\hl2.exe -console -steam -game cstrike
Futtatod... amennyiben elindul sikeresen HAVE FUN! "netes CS SOURCE SERVEREKEN NEMFOGSZ TUDNI JÁTSZANI!"
CSAK A CRACKELT SERVEREKEN! UPDATE-el valószinûleg lehetne játszani a normál servereken, de sajnos nemtökéletes a mai
krekkelt update.. szóval nemajánlom a felrakását.
a cs:source cfg-t a következõ könyvtárban találjátok: C:\cs-source\cstrike\cfg\config.cfg
Ha szeretnétek console-t akkor console "1" bele
AMENNYIBEN UNABLE TO SET MODE-al fagy ki:
startmenü\futtatás - regedit
HKEY_CURRENT_USER\Software\Valve\Source\Settings\ !!ScreenRefreshRate!!
és ennél a kulcsnál decimálisan modosítsd a frissítési frekvenciát a monitorodnak megfelelõen
Protocol problémák esetén a V2 verziót rakd fel.
Invalid steam ticket probléma esetén
Töröld a bemásolt blob file -t a source könyvtárból, majd a steam -ból is
Indítsd újra a steam -ot, várj míg update -l, majd az új blob file -t másold be a source könyvtárba.
Úgyanezt ha CACHE NEEDS REPAIR probléma áll fenn.
Szerverek: 212.92.18.38:27015 ; 195.70.51.170:27015 ; 217.27.212.66:27017
Created by xDK|-qKaC3K & javította: Kandurex
Esetleges 1éb hibákért, károkért nem vállalok felelõsséget. :-]>
Nemo judex in propria causa
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Játékot csinálni tudok, de a Find Servers általában nem csinál semmit. Ha bejön az ablak, protocol hibát jelez a serverekre. Azok az eredeti betás játékok?
Beirtam Tom86 ipjét, meg is találta, de nem tudtam csatlakozni, kilépett. Amúgy pofás a cucc, csak egydül uncsi.
Ha majd akarok netalántán a végleges Source-vel játszani, akkor meg kell hogy vegyem a hl2öt? mert cdkeyem van még anno a hl1bõl, tehát elméletileg felengedne steamre, nem?
Letölteni meg gondolom nem lesz nehéz...
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Úgy vagyok a nőkkel mint a zsiráffal. Tetszik-tetszik, de otthonra azért nem kéne. :)
indulaskor a kezdokep utan kiirja: unable to set mode..
ez vmi vga-s tema? van vmi cfg ahol lehet allitgatni? (ati 8500)
Invald STEAM userID ticet.
Pls valaki segitsen!
Fédération Internationale Des Ingénieurs-Conseils L ë t z e b u e r g
Practice makes perfect.
http://thenamelessphoto.com/
Servers Play Game Browse game v micsudira? Még a HL nincs felrakva csak holnap leszmit csináljak. PLZ sorrendben idee irjátok le!!!
pl igy:1.tedd fe HL
2.tedd fel HL patch stbb... kössz
Practice makes perfect.