• Wing Rockling
    Egyébként szerintem amelyik csávó pofázik hogy verekedni akar az általában 20 év körüli, ragyás fej, pattanás-szeplő kombináció, szódásüvegtalpa szemüveg, 45 kg gizda, a környezetében mindenütt visszautasítják(na jó azért ezeket a jelzőket amiket eddig írtam nem kell komolyan venni), és úgy gondolják hogy majd be fogsz szarni tőlük, ezért nem mered majd elmondi a címed, ha meg elmondod akkor beparáznak, és inkább elszaladnak - Pakura rá egy példa. Ja, és érdekes hogy mindegyik ilyen kölyök kisebbségi komplexus-t emleget, legalábbis akikkel én "beszélgettem", szerintem ez azért van mert nekik van kisebbségi komplexusuk, az olyanok akikbe belekötnek és ilyen dolgokat automatikuson magukra vesznek, azoknak egyrészt nem lehet egy szép élete, másrészt kis kölyökként beleolvadnak a nagyvilág mindennapjaiba, és úgy halnak meg hogy az sem tűnik fel nekik hogy éltek. Ezek az emberek tudatukban még ébrenléti idejük alatt is alszanak, és nem tudnak megbékélni azokkal az emberekkel, akik a világban tudatosan élnek - Szerintem a Mátrix-ban is több igazság van mint a lelkükben - és lefogadom, hogy ha egy Pakurához hasonló ember olvassa ezt amit írok, akkor hátradől a székében és ásít egyet, vagy a homlokát a tenyerébe teszi és csóválja a fejét: a szűk látókör amit nem is engednek kiszélesedni. Kíváncsi vagyok hogy mennyit értettél abból amit írtam, és hogyan is kapcsolódik ide.

Dömsödi: Kíváncsi vagyok arra hogy a 300-as cerka hogyan tudna real-time árnyékokat renderelni.