:)
  • Jasper
    Ezt én még nem próbáltam csak ide másoltam egy másik forumból,jó próbálgatást.

No, megy ez a játék, csak egy kicsit macerás a telepítése, és persze nem minden gépnél garantált a siker a StarForce lemezvédelem miatt. Ide leírom, h nekem hogyan sikerült. Miután letöltötted innen a játékot:

1. Installáld fel (természetesen úgy, h pl.: Daemon-T-vel beolvasod a kapott mdf file-t).
    2. Installáld fel a patchet a játékhoz (1.2b verzió) - itt megtalálod:
    ftp://ftp.cyanide-studio.com/pcm/patches/...M_Patch_12B.exe - kb 30 MB

3.Töltsd le a mini-image file-t, ez ugyancsak egy mdf file (pár kB az egész) - itt találod:
    http://rapidshare.de/files/2944908/Rad.Spo....05.06.rar.html

4. Le kell töltened a Starforce Nightmare (SFN) nevű apró progit (ez is 250 kB lehet) - ehhez nincs linkem, de a google-ba beírva könnyen rá lehet találni.

5. Ezek után Daemon-T-vel olvasd be a mini-image mdf file-t, majd inditsd el a SFN-t. Ezzel az alkalmazással kilehet kapcsolni egy csomó mindent, DE csak a Disable CD és a Disable node gombokra kattints (így nem lesz CD-ROM-od, erre figyelj).

6. El lehet indítani a játékot!

UI: Ha így sem megy, akkor meg lehet próbálni előbb a Biosban kikapcsolni a CD-ROM-ot, vagy manuálisan kihúzni és úgy próbálkozni.

EZ A MÓDSZER NEM 100 %-os, DE EDDIG CSAK ÍGY MŰKÖDÖTT!!!