:)
  • gercse
    Mivel többen kérdeztétek, hogy milyen módszerrel lehet játszani, ezért leírom amit tudok, és lefordítom magyarra, amit már egyszer angolul beírtam:

Elvileg két megoldás is van, attól függően, hogy melyik img fájlt töltötted le, ha a 781 megás .img kiterjesztésűt a hozzá tartozó .sub és .ccd kiterjesztésű fájllal, akkor elvileg egyszerű a dolog, kell az új hivatalos patch (1.1r), kiírod a progit CD-re, felinstallálod, gép restart, patch-et felinstallálod és kész is vagy, serial sem kell. (Ezt a módszert én nem ellenőriztem még, szóval nem garantálom, hogy működik.)

A másik módszert írtam le itt az sg-n. Ehhez kell bármelyik img vagy iso kiterjesztésű fájl, kell a demo, kell az 1.1r patch és kell egy speciális cym4exe, illetve egy dll fájl, amit a http://www.cyclingmanager.fr.vu/ weboldalról szedhetsz le. (Négy mirror is meg van adva, klikkelj bármelyikre, és leszedi, tömörítve)

Fel kell installálni a demo-t, a full játékot és a patchet, mindet KÜLÖNBÖZŐ KÖNYVTÁRBA!

Ezután:

1. a patch könyvtárából át kell másolni a cdexporter és a gui könyvtárakat a demo könyvtárába.

2. a francia oldalról letöltött exét és dll fájlt szintén a demo könyvtárba másold.

3. a full game könyvtárából az MSH2004, a Database és a texture könyvtárakat másold be szintén a demo könyvtárába.

Ezzel a demo könyvtárban lesz egy full cym4-ed, amit az ott található exével el is tudsz indítani.