:)
-
Raulicio #118 Lehet, hogy közutálatnak leszek kitéve ezen a fórumon de nekem ez az új cycling manager egyáltalán nem tetszik!
PL nem tudom miért de max. detailen is egyszínű feket mindenhol az út vagy sztem tök szar az is, hogy amelyik versenyző felett van az egér az "highlighted" lesz. Valahogy a versenyzők mozgása sem jön be nekem. A 4-ben sztem jobb volt.
És a játékmenetről: Gyakorlatilag a legjobb hegyimenőkkel sem lehet a hegyeken megszökni pedig azért előfordul, hogy nem a lejobbak nyernek 1-1 hegyi szakaszt. A sprint is nevetséges. mert kb 2 másodperc alatt eltűnik a sprintet jelző piros csík utána meg csak imitálják a sprintet.
Aztán nem tudom minek ez a vadiúj kifulladás effektus, amikor már ez korábban is megoldott volt a frissítőkkel. Ha neadj isten előre megyek egy hegyimenővel akkor az tuti a hegy 1/3-ánál kifullad, ami oké lenne de akkor a többiek(az ellenfelek) miért bírják annyira a hegyeket???
Carrier módban szinte lehetetlen nevesebb kerékpárost igazolni mert senkit sem enged a csapata, akiknek meg nincs csapatuk egy első osztályú csapatban még vízhordónak is gyengék lennének. A scoutokat is ha kiküldöm az legalább 1-2 hónap, addigra meg már a felkészülés közepén lesz a csapat, szval az sem jó.
Pesze az is lehet, hogy csak én vagyok nagyon-nagyon balfasz de akkor is van sok dolog amit nem így csináltam volna...