Dokufilm
  • Vándorsólyom
    #87
    azért az vérlázító, amikor valaki a mcdonalds mellett emeli fel védő szavát, akár itt a fórumon. az tény, hogy ha egyhangúlag, és sokat (többet mint kellene) eszik az ember, elhízik, de az is tény, hogy az elhízásohz vezető életmódot a mcdonalds ugyanúgy terjeszti és felelős érte, mint ahogy a szellemi szint nullázódásáért is. én 18 évesen makk egészséges vagyok, életemben egyszer ettem ilyen gyors faszságban, akkor sem magam döntéséből. az én életem is rohanás, mégis mgetalálom mindig a lehetőséget, hogy sportoljak, olyakor verseny szinten is.

    És annyit is hozzátennék még, hogy bár megalapozottak a vádak a filmmel szemben, hogy kicsit túlzóan vádolj az éttermet, éshogy nincs teljesen igaza, EZ TELJESEN LÉNYEGTELEN!!! Ugyanis a lényegre rámutat, és azon kívül, hogy a mcdonadsot basztatja, szól ez másról is, pl. ott van hogy a jézusos képet nem ismerték fel a kölykök. És igazán bemutatja nekünk az amerikai embereket, és ez az igazi kép, nem az, amit a rohadt akciófilmekben láthatsz.

    én nem értem, hogy egy egészséges embernek hogy nincsen lelkiismeret fordulása bemenni egy ilyen tteü helyre, és ezzel beállni a többi barom sorába, és lefeküdni a semmittevő élet lélek és fizikumölő úthengerének.