Super size me
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
El tudnánok küldeni/feltölteni valahová a filmet magyar szinkronnal !
Elõre is kösz !
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
Te szerintem félre érteted a filmet!
Azoknak szól akik naponta itt esznek!
Õ is azt mutata be hogy milyen lene ha mindig itt enének...
Párszor lehet Mekibe meni csak nem szabad túlzásba vini!
Túl könnyen ítélkezel azok felett, akik másképp gondolkodnak, mint Te. Én szívesen eszek McDonald's-ban, mert finom a kaja, gyors a kiszolgálás és kulturált a környezet. Nem hiszem, hogy ettõl szánalmas barom lettem.
Viszont csinálhatnék egy filmet, amiben fél évig sárgarépán élek, aztán a végén majdnem meghalok karrotinmérgezésben, ezzel bizonyítva a sárgarépa súlyosan egészségkárosító hatását. Na ha ezt megtenném, akkor lennék szánalmas demagóg majom, mint amilyen a Supersize Me készítõje is 😊.
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
Én most látam elöször és szerintem nagyon jó!
Tanulságos is meg szorakoztato is!
Jó film!
És annyit is hozzátennék még, hogy bár megalapozottak a vádak a filmmel szemben, hogy kicsit túlzóan vádolj az éttermet, éshogy nincs teljesen igaza, EZ TELJESEN LÉNYEGTELEN!!! Ugyanis a lényegre rámutat, és azon kívül, hogy a mcdonadsot basztatja, szól ez másról is, pl. ott van hogy a jézusos képet nem ismerték fel a kölykök. És igazán bemutatja nekünk az amerikai embereket, és ez az igazi kép, nem az, amit a rohadt akciófilmekben láthatsz.
én nem értem, hogy egy egészséges embernek hogy nincsen lelkiismeret fordulása bemenni egy ilyen tteü helyre, és ezzel beállni a többi barom sorába, és lefeküdni a semmittevõ élet lélek és fizikumölõ úthengerének.
1 ilyen menüben majdnem annyi kalória van mint a napi szükséglet, de hát naponta nem 1x kajáltam, hanem reggeliztem és vacsoráztam is. ez igy már biztos út volt a hízáshoz.
nem azt mondom, hogy mástól nem lehet elhízni, de ez biztos nem egészséges. gondolom nem véletlen hívják junk food-nak...
Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
"Mit érdekel az engem? Akkor eszek, amikor éhes vagyok!"
LOL

viszont az egész filmról lerí hogy amerikai.. szal amikor megy a rélegre piros csíkos kék csillagos alsógatyában.. meg amikor elmondattja pár emberrel a vmilyen amcsi esküt..
én rühellem a mekdonáldzot, de a film elég nagy félrevezetés, belemagyarázás. hogyha vki ugyan ezt kipróbálná "magyaros" kajával nem lenne eltérõ az eredmény.
*hihi ** *
Anno miért vonult ki Magyarországról a Dunkin' Donuts? Emléxem, kiskoromban imádtam a fánkjaikat, kurva finom volt, annál jobbat senki nem tudott csinálni...
és innen közvetlenül letöltésvezérõlvel lehet tölteni?

º TiTLE...: Super Size Me DATE.....: 07/28/04 DiSKS: 2 º
º º
º FORMAT..: SVCD QUALiTY..: DVD Screener º
º º
º iMDB....: 7.8/10 TYPE.....: Documentary º
º º
ÈÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍͼ
ÉÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ»
º º
º P L O T º
º º
º Why are Americans so fat? Two words: fast food. What would happen if you º
º ate nothing but fast food for an entire month? Filmmaker Morgan Spurlock º
º does just that and embarks on the most perilous journey of his life. The º
º rules? For 30 days he can't eat or drink anything that isn't on McDonald's º
º menu; he must wolf three squares a day; he must consume everything on the º
º menu at least once and supersize his meal if asked. Spurlock treks across º
º the country interviewing a host of experts on fast food and an equal º
º number of regular folk while chowing down at the Golden Arches. Spurlock's º
º grueling drive-through diet spirals him into a physical and emotional º
º metamorphosis that will make you think twice about picking up another Big º
A rendõr arc nem volt egyszerû, sem a két feka. 😄
A filmrõl: Sztem tök jó film volt, voltak benne poénok is, és én a végén el is gondolkodtam ezen a dolgon. Aki tudja, nézze meg.
-----Aki nem akarja tudni elõre többet a filmrõl(mert meg akarja nézni), az tovább ne olvassa ezt a szöveget------
Jó pojén volt az, amikor kisgyerekeknek képeket mutogattak, és hogy felismerik -e aki a képen van. Elõszõr George Washingtont mutatták, ezt 1-2 gyerek felismerte.
Aztán a 2. képen lévõ alakot senki nem ismerte fel, egyikük rákérdezett, hogy nem George Bush az -e. Aztán megmutatták nekünk(a nézõknek) a képet, és Jézus volt rajta😊)).
A 3. képen a Ronald McDonald volt rajta.(A bohóc). Azt mindegyik gyerek felismerte.
Elgondolkodtató....
Aztán amikor a csávó az elsõ super size menüt alig birta megenni, sõt ki is hányta, az is durva volt. Meg amikor a kisérlet közepén éjjel alig kapott levegõt.
Meg az a csávó, aki 9(!) big mac-et evett naponta, az is durva ember lehetett...
(No persze nem mindig, de az átlag 2 big mac az meg volt neki). És ahhoz képest sovány volt..
miért kék az ég, miért zöld a fű azé hogy örülj vazze !