Dokufilm
  • Bandee1987
    Nos, elmentem megnézni a mammut moziba a filmet. Jó, hogy ingyé volt, különben 1190 ft-ot kellett volna leszurkolnom. (Bár azt is kifizettem volna)
    A filmről: Sztem tök jó film volt, voltak benne poénok is, és én a végén el is gondolkodtam ezen a dolgon. Aki tudja, nézze meg.
    -----Aki nem akarja tudni előre többet a filmről(mert meg akarja nézni), az tovább ne olvassa ezt a szöveget------

Jó pojén volt az, amikor kisgyerekeknek képeket mutogattak, és hogy felismerik -e aki a képen van. Előszőr George Washingtont mutatták, ezt 1-2 gyerek felismerte.
    Aztán a 2. képen lévő alakot senki nem ismerte fel, egyikük rákérdezett, hogy nem George Bush az -e. Aztán megmutatták nekünk(a nézőknek) a képet, és Jézus volt rajta:))).
    A 3. képen a Ronald McDonald volt rajta.(A bohóc). Azt mindegyik gyerek felismerte.
    Elgondolkodtató....

Aztán amikor a csávó az első super size menüt alig birta megenni, sőt ki is hányta, az is durva volt. Meg amikor a kisérlet közepén éjjel alig kapott levegőt.
    Meg az a csávó, aki 9(!) big mac-et evett naponta, az is durva ember lehetett...
    (No persze nem mindig, de az átlag 2 big mac az meg volt neki). És ahhoz képest sovány volt..