100
Dokufilm
  • Kolbasz
    A zenéjét, honnan lehet szerválni? Konkrétan a végén, mikor aztat éneklik, hogy: "szuper szájz, szuper szájz me..." Mer az jó.
  • OPM
    ezt netről még nem lehet leszedni? dc-n csak trailereket találok
  • winnie
    csak pofázik a srác
  • Bandee1987
    Ebben mi a kamu? Mondd már el légyszives.
  • magus
    kamu
  • Kolbasz
    Én is megtekintettem ma a filmet. Jó kis mozi. Viccesen mutat be egy komoly témát. Voltak benne arcok és elgondolkodtató dolgok (pölö az előbb említett képes eset).
    A rendőr arc nem volt egyszerű, sem a két feka. :D
  • Bandee1987
    Nos, elmentem megnézni a mammut moziba a filmet. Jó, hogy ingyé volt, különben 1190 ft-ot kellett volna leszurkolnom. (Bár azt is kifizettem volna)
    A filmről: Sztem tök jó film volt, voltak benne poénok is, és én a végén el is gondolkodtam ezen a dolgon. Aki tudja, nézze meg.
    -----Aki nem akarja tudni előre többet a filmről(mert meg akarja nézni), az tovább ne olvassa ezt a szöveget------

Jó pojén volt az, amikor kisgyerekeknek képeket mutogattak, és hogy felismerik -e aki a képen van. Előszőr George Washingtont mutatták, ezt 1-2 gyerek felismerte.
    Aztán a 2. képen lévő alakot senki nem ismerte fel, egyikük rákérdezett, hogy nem George Bush az -e. Aztán megmutatták nekünk(a nézőknek) a képet, és Jézus volt rajta:))).
    A 3. képen a Ronald McDonald volt rajta.(A bohóc). Azt mindegyik gyerek felismerte.
    Elgondolkodtató....

Aztán amikor a csávó az első super size menüt alig birta megenni, sőt ki is hányta, az is durva volt. Meg amikor a kisérlet közepén éjjel alig kapott levegőt.
    Meg az a csávó, aki 9(!) big mac-et evett naponta, az is durva ember lehetett...
    (No persze nem mindig, de az átlag 2 big mac az meg volt neki). És ahhoz képest sovány volt..
  • Lacc
    Gondolkoztam rajta hogy elmegyek már megnézni ha ingyen van, de annyira még nem unatkozom. Egyébként sem hiszem, hogy túlságosan nagy visszhangja lenne majd a filmnek, legalábbis én nem tudom elképzelni hogy a hatásásra megcsappanna donaldék forgalma.
  • akrapek
    mondom hogy több HAMBIT !
  • winnie
    csacsi sulinetes.
  • PResident Evil
    dede
  • akrapek
    ezta filmet a mekdönci finanszirozta hogy több burgit nyomjatok az arcotokba !
  • BADE
    Csak lehet,hogy már nem lesz ingyen a diákkal.
  • PResident Evil
    mindenhol ki lesz jelölve sztem !
  • magus
    tudnatok hogy keszul pl a virsli azt is szidnatok.

amugy meg van benne igazsag, mert nem normal hust nem normal szoszt raknak bele, es amiatt hizol el kurvara mert sokat kell megenned belole hogy jol lakj, es itt kezodidk a tuladagolas
  • cSuwwi
    bár a fene sem tudja...
    nincs diákom :(
  • cSuwwi
    elképzelhető
    a moziünnep is pesti volt, ha jól emléxem
  • BADE
    csak a pesti mozikban ingyenes?Egerben még nem is megy!
  • PResident Evil
    én is megyek, pláne ingyen !
  • Adam5
    ÁÁÁÁ Impotens lett
  • cSuwwi
    ja, volt a zesti híradóban is
  • Bandee1987
    http://www.origo.hu/filmklub/20040727super.html

Csütörtökön és pénteken ingyen nézhetik meg a diákok diákigazolványuk felmutatásával a filmet!!!
  • Bandee1987
    Én tuti, hogy elmegyek megnézni, marha kíváncsi vagyok a filmre...
  • Tetsuo
    Látta már vki a filmet?? Mer' addig felesleges osztani az észt.
  • Ryleh
    Compaq armada1590DT...na ez az a fos ami itt a melohelyemen van....nincs beállitási lehetöség.és pont......
  • Ryleh
    na ez meg ilyen szar,de ettöl fűggetlenűl nem baszaxom az ékezetekkel,és kűlönbenis!!!!!bas@ameg!miért nincs csűlök pékné modra tartalmu hamburger........na ennyi!téma LEO!
  • FREAK
    nemtom, nekem is volt laptopom, és 60Hz fix volt a frissítés, de a technológiából adódóan ez nem látható
  • Ryleh
    ha ráviszem a kurzort 1 linkre akkor az egész képernyö bevibrál mintha áramkimaradás lenne...de gondolom ezt csak én találom ki...:(((((((mégis mi a gáz?
  • Ryleh
    hát bazze ,akkor gyere ide és űlj te elötte vagy 4 orát.....nekem a faszom ki van vele de nem cserélik ki....ja! és vibrál!!!!!!!!
  • FREAK
    laptopnak amúgy nem LCD kijelzője van? csak mert az nem szok vibrálni, mert nem tud...
  • Ryleh
    oksa
  • FREAK
    bocs, akkor nem figyelek oda :)
  • Ryleh
    igen...föleg ha német billentyűzetes laptoppal forumozol,és 12 colos a vibrálo kijelzöje,ami max 60 herzes......de nem tom mi a gáz?
  • FREAK
    ugye milyen bonyi dolog az ékezetek használata a magyar nyelvtanban?
  • Ryleh
    és kűlönbenis!!!!!bas@ameg!miért nincs csűlök pékné modra tartalmu hamburger........
  • FREAK
    hát azért írtam bele, hogy mindenkinek világossá váljon: az étkezés önmagában nem tesz tönkre, általában az ezzel együtt járó életmódváltozás az, ami a negatív (vagy pozitív) változásokat előidézi
  • Adi
    "hogy mellette leszoktam a mozgásról, kétszer annyit rejszoltam, és azért jártam szakadt ruhákban, mert minden pénzemet PC-re költöttem"
    LOL!
    Kétszer annyit rejszoltam.. ezen röhögtem. :):)
    Szakadt ruhásra meg csak rázni tudom a fejem!
  • Adi
    Mhhh... ez most rendes film?
  • FREAK
    persze, hogy van, de ott sem kötelező minden nap ugyanazt enni

ha itthon minden nap ugyanazt ennéd, ugyanúgy kipurcannál, vagyis a filmnek pont ahhoz nincs semmi köze, amiről a szól - gyorséttermek
  • praksi
    ok, de ne feledjétek, h Amerika azért más tészta. mer nálunk nem mindennap esznek gyorsétteremben, ott meg vki az év minden napján ott eszik, tehát van valóságalapja, még ha nekünk hihetetlen is.