Disciples 2: Rise Of The Elves
  • viharhozo
    Udv mindenkinek.

Egy jo hete kezdtem kb. a jatekot, 1 havernal lattam, es mivel par evet h3-aztam, gondoltam kiprobalom azt is bejott, elkertem, pont vakacio volt, azt az empire kampanyt vegigtoltam, es lenne par kerdes:) (a valtozatossag kedveert):D

Szval,gondolkozom, h nekifogok undead-l v esetleg topokkel, tsak nemigazan tudom, h mit nyomjak naluk, esetleg ha vki tolta veluk, pls vmi helpet.A masik dolog meg, a 7 ik map vegen, amikor letsaptam uthert masodik nekifutasra(3 drb 7-s szintu Angel,magus hos,2 drb 5-6 s prophetess)azt, kiexportamltam a karit, a 13 as a para, mert nem mentem neki az undead orzonek, mert epp spanok votunk, azt untam kivarni... szval, kiexportaltam, es utana hol tudom majd hasznalni megint, h meg 1 par levelt tapoljam?!

Amugy sztem nem nehez leutni 1 orzot, mar 8 as hossol nekifogtam a 6 ik palyan, igaza egyedul gyurtem, (3 ik palyarol a paralizalo bottal... amikor tsak 1 ellenfel van 95 %-s a benitasa), de ha 6-7 ikre ki tudsz nyomni 2 prophetesst akkor siman levered, meg a Vithar t is, akinek 250+50 s sebzese van a boost miatt, persze kell 1 vagon armor (varazslatok:Strength, Call to armns, holy armor +wardok + 20% s less dam banner) .

Jah meg meg 1 kerdes, vki nem tud 1 ftp t v vmit ahonnan le lehet kanpi az rise of the elvest... nem igazan szoktam penzt kiadni jateker:D ... dc -n esetleg megvan?

Ui:
    az a 99 s szintu tsavot meg a brigadjat ho llehet fel lelni?... ahogy elnezem semmire nem immunis, ugyh paralyzalni siman lehet, nyomsz 1 fire wardot magadra, azt utana johet a mehet.

by, majd ha vki 3 ho utan erre pislant, vessen ide par szot:D