Tomcat pólóboltja
  • mrzed001
    "Dehogynem csoportosítok.
    Csakhogy pl. a "ladás" alatt azt értem, akinek Ladája van és nem nem társítok hozzá negatív értékítéletet ("tetves ladás"). A kettőt ne keverjük.
    (Másfelől meg ami a "ladás" példánál értelmezhetetlen, az az, hogy a cigányoknál egy részük alapján ítéled meg az összes cigányt.)"

Félrebeszélsz :)
    Hazudsz, ha azt mondod, hogy a Ladásról, Merdzsósról nincs egy kép előtted (tapasztalati úton sorolja be csoportokba az emberi agy az embereket és eseményeket)

Nem tudom, hogy hol élsz, de szerintem még nem jártál a 8 kerben. Ha szembejön veled 8 magyar sétálsz nyugodtan, ha szembe jön veled 4 cigány, már jobb, ha rohansz.
    De komolyan, olyan demagóg beszélsz a cigányokkal kapcsolatos problémákról, mintha sose találkoztál volna még velük. Egyszer fuss össze azokkal, akiket védesz (vagy a családod), meglátjuk megváltozik-e egy két késszúrás után a véleményed? De tényleg, egyszer sétálj át a 8keren (tudod, kocsiból kiszáll, azt bezár, és a lábikódon elpampogás pár kilómétert). Nem kell neked senki inzultálni, nem kell neked senkire rossz szemmel nézni, mégis meg fognak támadni
    Értsd meg végre, hogy nem mi vagyunk az agresszorok ! Áldozatok vagyunk !

"a jogász viszont rossz példa, mert a jog alapból egyenlőként kezel mindenkit."
    Akkor miért van, hogy Mortimer előzetesben csücsül, ellenben magyarokat szúrkáló cigányok szabadlábon vannak ??? (Mortimer nem visszaeső)
    A jog viszonylagos. NEM IGAZ, hogy azonos bűntényért mindenki azonos bűntetést kap. Ez egy nagyon rossz példa volt. Nézed Juszt műsorát? Jogállam EZ, hogy oda ne oldalazzak. Nevetséges, amit a bíróságokon művelnek.