Tomcat pólóboltja
  • Sekler
    #2957
    azon gondolkoztam, hogy ez az egész tomcates-káoszbrigádos dolog valahonnan nagyon ismerős nekem. Lehet, hogy csak a véletlen müve, de nekem mint laikusnak ez kisértetiesen hasonlít a második világháborút megelőző politikai jobboldalra Németországban és Olaszországban is!
    Lássuk csak, hogy is volt, ha jól emléxem Németorszrágan Hitler az NSDAP élén szerezte meg a hatalmat, nem kis támasza volt a barna inges SA és annak jogutódja az SS! Olaszországban Mussolini a fekete inges quadrákra támaszkodott a, főleg politikai ellenfelei megfélemlitésére.
    VAjon Tomcat egy népvezér szerep felé halad ahogy korábban irta valaki, és a káoszbrigád pedig az őt kiszolgáló szervezet? Ha Tomcat csettint akkor a lelkes brigádosok készenlétbe állnak (lásd. Kalauzos példa). szerintem ez a tulzott fizikai erőre való támaszkodás nem tesz jót a demokráciának, már ugy alapjaiba véve. Valljuk be egy Fidesznek vagy MSZP-nek a bázisa mennyivel nagyobb! mi lenne ha ők is rendelkeznének ilyen szervezettel? AZ egyébként is eldurvuló kampány, ami már nem arról szól hogy ki mit fog tenni a következő ciklusban hanem arról hogy a másik mit csesz(ett) el. Akkor talán beérik a kifütyülésekkel? Ez a pártélet elállatiasodása NEM a zöldpárt felelősége, SŐT! Igazán én ugy gondolom hogy ők jó szándékkal alakultak, valóban az emberekért csak remélem nem esnek át a ló túloldalára és nem korcsosul el az alapvetőleg pozitiv gondolat, hogy szebbé tegyék a politikát.
    Talán tulságosan is rossz képet fest amit irtam, bár véleményem szerint ez az egész párt szervezet még gyerekcipőben jár és igazi arculatot sztem a következő választásokra fog csak elérni, de remélem az én borus hangulatom teszi ezeket a gondolatokat a fejembe és nem a realitás.