Tomcat pólóboltja
  • Garfield
    #2923
    Ja, masszívan el vagyok tévedve, hogy sztem problémás, ha az egyik fél álláspontját tényként közlik. Gratulálok, te aztán tényleg tudod mi is a tényszerű híradás.

    Pontosan, hogy el vagy tévedve.

    Ki írta meg a hírt? A Magyar Nemzet. Szóval rajta kérd számon a hitelességet, mert neki kellett volna beszámolnia arról, hogy mi is a másik oldal véleménye. Az Index csak sajtószemlében felhívta figyelmet a cikkre.

    Másfelől viszont van egy gyanúm, hogy a nyomtatott sajtót szemlézte az Index, a lapzártákkor pedig valószínűleg még nem lehetett tudni, kik is voltak a csuklyások. Szóval fikázhatod másért az Indexet, de ebben az esetben csúnyán mellélőttél.

    1+2: neked tényleg masszív tévképzeteid vannak, illetve csak masszívan rosszindulatú vagy. A cím alatti bevezető utolsó mondata a "Sajtószemle" szó. Másfelől ha elolvastad volna a sajtószemlét, hogy a három, legnagyobb napilapot szemlézte az Index, mindegyikből kiválasztva egy-egy fontosnak tartott írást. Semmit sem írt le tényként, csak annyit, hogy a Magyar Nemzet ezt és ezt mondta az ügyben. Hogy pedig egy sajtóorgánum miről ír, az hadd legyen már a saját dolga. Ha rákeresel, akkor látod, hogy az egész püspökladányi cirkusz nem érdekelte az Indexet, megelégedett egy sajtószemlével az üggyel kapcsolatban.

    Egyébként pedig miből gondolod, hogy tényleg olyan qrva fontos, hogy mi történik a Zöld Párttal? Pár fiatal összejött, provokálgatnak erre-arra, de hogyha a műbalhéik nem kapnak kellő nyilvánosságot, mert a kutyát sem érdekli, mit csinálnak, akkor már rögtön média-összeesküvés áldozatai? A Demszkys tortadobálós hírlufi is hogy kipukkant egy nap alatt és senkit sem érdekelt utána. NEm volt elég médiafigyelem, ugye?
    Szerintem ideje lenne elgondolodnod a ZP tényleges súlyán...