Tomcat pólóboltja
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha most Mike itt lenne, kapnál a fejedre 😄
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
3) Én pl. megosztom a netem WLAN-on, de nem nagyon használják. Akinek van WLAN adaptere, annak már nete is. Havonta egyszer talán felcsatlakozik olyan, akinek épp megszakadt a nete.
Szóval feleslegesen papolsz itt a _HATALMAS_ költégekrõl.
A lényeget persze még mindig nem érted. Nem azért kell ingyenes internet, hogy mindenki tölthessen le rajta mint a güzü, hanem ... inkább rávezetlek 😛
Gondolkozz el, valyon miért kell annyira a skandinávoknak?
Hmmm.
Te talán elsétálnál az okmányirodába, ha odakint éppen -35 van?
A f-szt. Nos ezért.
És itt is azért kellene, hogy online intézhessük az ügyeinket.
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Az más dolog, hogy a déliben úgy ellopják a laptopod, ahogy az annak a rendje.
Vagy talán nem-e nem olvasol-e sg híreket-e? Heee?
Vezetéknélküli internet fedné le egész San Franciscót
Vezeték nélküli hálózat épül New Orleansban
Ingyenes szélessávú internethálózat lesz Párizsban
Nem állami kezdeményezés:
Google és Earthlink: közös WLAN-hálózat
Nyílt Wifit mindenhova
+ merthogy a power kábelen is megoldható az egész, áram meg má csak van mindenhun:
Nyíregyházán a falból is internet folyik
Write only user. Shut Down PLEASE <#eplus2>#eplus2>
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Olyan nincs, hogy egyszer kell fizetni. Ez nem úgym egy, hogy kiépítem aztán, az úgy marad. Karban ell tartani, a meghibásodásokat javítani, stb.
Ha ilyen kurva egyszerû lenne, akkor szerinted miért nincs máshol ingyen net? Tudtommal sehol sincs. Esetleg a Skandináv országokban tudom elképzelni.
GRATULÁLOK.
pár évtizeddel ezelött még sokkal értelmesebbek voltak a fiatalok
50-150 évvel ezelõtt akkor ??
a másik, hogy egyik forradalmat sem az elsõévesekek kezdték. Hanem a 21-24 évesek
150 éve a 21 éves már komoly férfi volt, nem fiatal. 50 éve a 24 éves dettó
bázisállomás (WLAN-nál össz 30 mega ha jól emlékszem a sávja, amire kb 1 km-es körzetben lévõk tudnak kapcsolódni)
Mellesleg vidéken a városokban, falvakban megint csak egyszerûen összehozható (kevesebb az árnyékoló nagy ház)
A vevõt meg vegye meg mindenki magának aki a központi hálózatra akar kapcsolódni, nem egy vészes összeg és csak egyszer kell fizetni, nem úgy, mint egy elõfizetést.
Nem csak BP-n vannak netezni akarók. Vidéken simán kerülhet ennyibe, vagy még többe is. Infrastruktúra is kell ám, nem elég, hogy odagondolom a netet.
Tudtommal a Wifihez is kell adó/vevõ, ami nem minden gépben van. Ez is költség.
2) miért 4000Ft-al számolsz? Kisebb sávszél és nagyobb terítettség esetén tizede sem lenne (most Chello light ennyi).
3) Wi-Fi egy teljesen jó megoldás, nem kell a drága telefon/Tv-s kábeleket húzogatni mindenkinek, elég egy központosított rendszer (mint a mobiloknál) ... teljesen találó. (mellesleg van egy polgári kezdeményezés is, hogy ossza meg mindenki a vezetékes netjét wifin, így lefedve a várost)
Szóval közel sem megvalósíthatatlan....
Baromi sokan vannak azok, akik csak azért nem mennek be a városba, mert tudják, hogy fizetni kell a parkolásért, nem azért mert telített, mert parkolóhelyet mindigl ehet találni, max 1 utcával arrébb. Már ezért a pár minusz autósért is megérte a dolog. Inkább azt kéne megoldani, hogy ezért a jövedelemért kötelességeket is kéne teljesíteni, pl útkarbantartás, takarítás, stb.
Tudod, a Pusztítóban már ezt is megjósolták :pp
Riogadtuk is ezzel a BME-n a tanárokat, hogy ugye tudja hogy az összes forraladalom egyik bázisa éppen a BME volt (régebben ráadásul katonatiszti iskola is volt :ppp), szóval ezt talán nem kellene .... <#hehe>#hehe>
Szóval nem lebecsülni a fiatalokat.
Nemááááá, ennyire azért nem hülye a magyar ember <#nemtudom>#nemtudom>
Sokkal többeket hülyít meg 17-18 évesek közül ez az anti-Fidesz reklám, mintha a Kovácsot tolná az sg olvasók arcába nap mint nap az sg, hogy szavazz erre, mert "mindenkinéllesznet,haránkszavazol,mindenkinél,bizony,szavazzránk (kacsint)".
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
Szerintem is sok. vagy wifivel kéne megoldani, vagy sehogy. Akinek kell, az fizessen elõ.
Fontosabb lenne a közbiztonság javítása, a városkép, a közterületek tisztaságának javítás.
Gondolkodj már egy kicsit, hogy a 64/64-es net több tízezer emberre levetítve mekkora költséget jelent az internetszolgáltatóknak. Azt majd kifogja fizetni, az állam??