Tomcat pólóboltja
  • joebacsi
    Jah aztán lehet, hogy a következő megállóban várja vagy 5-6 kancigány a gyereket, ha ellenkezik, és akkor legyen magabiztos. Meg amúgy is nehogy már a srác hibája legyen az, ha kirabolják. Legutóbb meg volt egy eset a buszon mikor magabiztos volt a srác, mert tudta, hogy van nála egy kard, aztán meg is lepte vele a cigányt, és lett belőle jókis rasszizmus elleni tüntetés, úgyhogy így legyen az ember a cigánnyal szemben magabiztos
    Ezek a patkányok könyörtelenül kihasználják, ha éppenséggel számbeli fölényben vannak, mikor én is kis iskolás pöcs voltam sokszor fogtak körbe és vettek el tőlem dolgokat. Egyik esetre még Bandee is emlékezhet mikor ketten bicajoztunk a suli udvarán késő délután mikor ott termett vagy 8-10 patkány, tőlünk átlagban 3-4 évvel idősebb (mi voltunk akkor olyan 11-12 évesek), lefogták a kijáratokat, aztán körbevettek, elkezdték rugdosni a a bringámat, letépték a vadiúj kilóméterórámat, ütlegeltek, mindent meggyaláztak, ami akkor értéket jelentett, és csak akkor mentek el, mikor mi már sírva könyörögtünk, hogy hagyjanak, és megjelent pár felnőtt...mindezt puszta szórakozásból, hogy éreztessék, hogy ők az erősebbek, hogy lássák, hogy behódolunk nekik...
    azóta kicsit változtak az erőviszonyok, de még így is kétszer kellett, hogy csapódjon a vipera, ahhoz, hogy elkotródjanak
    itt hamarosan biztosan valami radikális lépésre kell, hogy sor kerüljön, de én biztosan nem fogom megvárni, hogy 1-el többen legyenek