Orbiter - A free space flight simulator
-
mcsaba #659 Sziasztok, nemrég leszedtem az orbitert, elég jó, csak hát nem a legegyszerübb kezelni, az alapokra már nagyjából rájöttem, de még az alapoknál is sokmindent nem tudok, pl hogy lehet szépen pályára álni? már ott tartok hogy kb 5 ből 4x pályán maradok de még egyszer se sikerült szép kör alakú pályát csinálni, hogy lehet pl dokkolni? vagy egyeltalán megtalálni az ürállomást? vagy a kijelölt területen landolni? én annak is örülök ha a megfelelő kontinensen landolok, azt else tom képzelni hogy hogy lehet eltalálni a leszállópályát, szedtem le pár kiegészitőt és ezekkel már nehezebben boldogulok, sajnos angolul nem igazán tudok ezért ha tudnátok valami magyar tutorial féleséget szóljatok, most a Project Apollo - NASSP kiegészitővel próbálkozok, ehez kéne némi magyar nyelvü segítség, vannak magyar kiegészítők? pl. Farkas Bertalan vagy Simonyi Károly repülése? hol lehet jobb kiegészítőket találni? főleg olyanok érdekelnének amibe a fülke vagy legalább panel is van, szedtem le pár kiegészítőt, de volt ameiket mikor inditottam híbát jelzet a progi vagy csak tiszta fehér lett a képernyő, ilyenkor mi van? ha tudtok segiteni bármiben kérlek irjatok.