Orbiter - A free space flight simulator
  • Papirzacsi
    Pedig pofon 1szerű.
    Két lehetőséged van.Az első amivel én is kezdtem. Ehhez nem kell az a szinkronizálás MFD funkció. Csak az Obrit MFD. Miután beállítottad a forgássíkot, menézed, hogy te vagy a célobjektum va e előrébb. És ha ő van előrébb, akkor lejebb mész, egy alacsonyabb körpályára, így elérve, hogy a te periódusidőd kisebb legyen. Így lassan (a magasságkülömbségtől függően) közelíteni fogsz hozzá. Vagy ha te vagy előrébb akkor feljebb mész, hogy ő beérjen.
    A lényeg, hogy ahogy közeledtek egymáshoz csökkentsd a magasságkülömbséget, hogy kisebb legyen az egymáshoz viszonyított sebességetek. Aztán ha jól behangoltad a rádiókat, egy bizonyos távolságon belül bekapcsol a DOCK HUD-on az ő ikonja, meg seb. vektorai, és így már könnyen megközelíthető vizuálsian is.

A másik módszernél meg a szinkronizáló MFD funkciót kell használni. Ez le van írva a manualban is, szal nem fejtem ki bővebben, de a lényege, úgy létrehozol egy olyan pályát, ami metszi az övét, és úgy változtatod a pályát (gyorsítással, lassítással), hogy egy adott pontba(lehetőleg a metszéspontba) minnél kisebb időkülömbséggel érkezzetek. EZ volt az elmélet nagyvonalakban ,a többi le van írva a manualban.