Csak annyit, hogy ezt az egész tüntetősdit a media fújja fel. Napközben pesten is mindössze 10!!!!! ember van a téren. LOL Este kb. 300. Ebből 150 azt sem tudja, hogy mi van csak kiment "tüntetni". A maradék 150ből 30 nézelődő, kíváncsiskodó. A maradék 120 az aki ténylegesen kimegy tüntetni a kormány ellen.
...
Ide én is írtam egy hosszabb szösszenetet, de mert nem tartozik a topoikhoz szorosan, és az esetleges politikai a tartalma miatt mégsem küldöm el.
Valószínüleg nem olvastad a HAON-on egy kedves hölgy hozzászólásait, hogy miért viszi ki a tüntetésre nap mint nap két óvodás koru gyermekét. Szánalmas és elkeserítő.... tényleg sajnálom a gyerekeit, és csak remélni tudom, hogy azért a többség aki gyereket vállal nem gondolkodik hasonlóan.
Még annyit, hogy az én szememben ott vész el az egész dolog, amikor meglátja az összetételét a tüntetőknek. Itt azokra gondolok akik nemcsak a jelenlegi dolog miatt töntetnek, hanem belekeverik a történelem bizonyos részeit. Asszem mindenki vágja, hogy kikre gondolok. (esetleg azzal egészíteném ki, hogy nem csak a kemény magra gondolok)
Ezért megmondom őszintén, én nem haboztam volna feloszlatni a "tűntetést" a Kossuth téren (Bp) az '56os megemlékezések idejére.
Jah, még valami. Én hihetetlen felháborítónak tartom, hogy papok egyáltalán megjelennek a tüntetéseken, nemhogy még szónokolnak is.