DebrecenTopik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bld
akár animálva is meg lehetne csinálni egy hasonlóan szép napon télleg egy pár frémes szökõkutas kis vízmozgással

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

Maco13
htx
bld
télleg nagy f*sz* lett, oyla mntha nem is te csináltad volna😄😉

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

Maco13
geciszép <#vigyor2>
hykao
Go! 😊 (beraktam...😄)
Maco13
ready

hykao
Na erre rakd rá a betûket, ha megfelel a topiklakóknak a kép. Csak a széleit húztam szét.

Itt van .png-ben, hogy ne romoljon a minõség. Ha rajta vannak a betûk, mehet .jpg-be: KATT
hykao
Valóban vannak ennél még lóbaszóbb bannerek, de nem a rossz példát kell követni! 😊 Na majd kisütök valamit mindjárt...
Maco13
na elhúztam melóba, döntsétek el h mi legyen
Maco13
ugyanaz 180 pixel magasságban

Maco13
PS-hez van rengeteg betûtípusom, ez az elegáns illik sztem leginkább a fõtér hangulatához
Maco13
az a baj, hogy ha leveszek a magasságból akkor vagy a tornyok nem látszanak,vagy a szökõkút, és egyiket sem akarom lehagyni...
amúgy ha megnézed pl az NBA topikot, ott ennél is nagyobb a banner
BaliBoy
Nagyon király!
Eredetileg én is bannerbe szántam a 3d-s nagytemplomot, de nyár közepe óta hozzá sem nyúltam.

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

hykao
Légyszi a bannerkép közelítsen a 760x150-hez, köszi! Ha kicsit szélesebb, nem baj, de ne legyen már ilyen magas.
FtranX
milyen progival csináltad ezeket a betûket?

FtranX
<#eljen><#eljen><#eljen> ez király!! 😄

szólok is, hogy rakják be.

Maco13
csináltam egy bannert, mit szóltok hozzá?

SLICK
ohh, köszi mindenkinek ^.^

Maco13
jaja HB!!
parizer
HBD

[ANARCHIA 99&#8482;] Bébit senki sem ültetheti a sarokba!

Én is csatkalokzom! HB!

BaliBoy
Csatlakozom! Boldog Szülinapot Slick!

HB SLICK!

Ramadamammy rapidrandi

K.A.M.E.R.A.: Karodat Annyira Megnyomja hogy Ellilul Rettenetesen Apparátus

A flipflop és a visszhang összehasonlítása: flipflop: eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom visszhang: eszem-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom

parizer
hát éppen láthatott is - mindig ki akarják venni a kezembõl, de nem hagyom magam (persze amikro a 100 kilós emberkék mondják hogy nem vihetem mert nekik az nagyon ciki... na akkor engedek talán 😊 )
most amúgy egy kedves kis lila folt mutatja a felkaromon hogy dolgoztam - a svenkkar kellemesen megnyomta három óra mászkálás után 😄 !

bld
ma mesélte muterom h látott téged egy bazinagy kamerával gondolom imádod cipelni😄
mondjuk sztem ez férfimunka...😉
amúgy aki tud jöjjön sztem én monjuk lusta leszek meg nem hiszek az összefogásban (fõleg amióta iylen kormányunk van...) de aki viszont igen annak itt a nagy alkalom

parizer
ez most komoly?
fakk - akkor biztos menni kell oda is forgatni...

bld
tüntetés lesz holnap a meggyesibe' holnap 18:00 (szept 6) a 24 es miatt akit érdekel esetleg lehet gyülekezni😄

BaliBoy
Háát a suli még nekem sem. Csak a koleszba kellett tegnap beköltözni. Ma meg be kellett iratkozni az új félévre. De már haza is jöttem. Asszem a holnapi nap maratoni káromkodással fog telni. (tantárgy felvétel a neptunban - mindenki álma <#nevetes1>) Szerdától péntekig meg dolgozok még egy kicsit a nationalben.

parizer
pff nekem még el se kezdõdött az iskola 😄😄😄😄😄😄

bld
hát de este amikor ivás van...

BaliBoy
Húúú gyerekek... Jól kezdõdik ez a kolis év is. <#pias><#nyes>

bld
hát a 24es kicseszés bazz de a 27 es nem is rossz

BaliBoy
Ezt el is felejtettem. Asszem megnézem a kalózos filmet. 😊

Maco13
dejó hogy otthon kocsival járok <#hehe>
Membrah
jujj télleg😊
moziünnep..^^

Lehet, h a Mennyország jó hely, de a Pokolban több az ismerős... Már előző életemben sem hittem a reinkarnációban...

mától 4 napig olcsóbb a mozi,használjátok ki!

Ramadamammy rapidrandi

Membrah
amúgy hali mindenkienk,újra itthon,gólyatáborból frissen üdén..
khm..nah jó...nem is olyan frissen és üdén..17óra alvás segített kicsit!<#nyes><#idiota>

Lehet, h a Mennyország jó hely, de a Pokolban több az ismerős... Már előző életemben sem hittem a reinkarnációban...

Membrah
jah olvastam...zsír..-.-
mondjuk hétévégén ha midnen összejön,elköltözök az aliba,szal anynira nem érint meg,de mégis debreceni maradok,szal ez a 24-es nagy kiba**ás!
a 27 is durva...

BaliBoy
Mi a baj????????
Áhh, semmi!

bld
na mi a baj?

BaliBoy
<#violent>DKV
Ennél többet nem is mondok!

Maco13
na most látom, hogy az elején is feltûnök néha fekete póló szürke pulcsi kombóban
Maco13
én alszok egy piros pólóban, valamint egy gyönyörû skitben nyírom a füvet (harvesting in progress <#nyes>)
bld
hát én nem sokat, egy borotválkozásos dolog van rólam meg amikor reggel próbálok felkelni (elenyészõ sikerrel..)

hallod majd esetleg elmagyarazod h ki kicsoda a filmen?
mer ha jolsejtem akkor te meg bld benne vagytok😄

Maco13
jaja leszedtem én is...
aaaaah mar cim alapjan leszettem limewire-el de azer kossz szepen<#vigyor2>
tok fasza
most enis kedvet kaptam 1 ien leforgatasahoz<#crazya>

Maco13
el van baszva a suondtrack vége, az utolsó szám nem Jay-Z, hanem a Fort Minor - Where'd You Go
Ha kell vegyetek fel emesenen
bld
nyugdotan nézze meg mindeki azrét lett feltéve mutasd meg a haveroknak is😄
ez nállunk a sztenderd😄😄