Bp_4.jpg
Merthogy vannak itt nemvidékiek is, tudtommal ! :DDD
  • Z
    halihóó!

én is Angyalföldi vagyok, rendőpalota közelében szerintem elég jó a környék. Amikor '98-ban ideköltöztünk, akkor még relatíve sok "putri" volt itt, de azóta tényleg átalakult a környék.

Nyócker szerintem sem olyan vészes, bár vannak tényleg lepukkant részei, szombaton jártam bent, és volt jó sok dzsippó. Megmondom én is, hogy nem szeretem őket, mert ha volt eddig életemben komoly afférom, akkor az mind dzsipókkal volt. Szerintem túl agresszívek. Bocs az OFF-ért! :D

Igen: aki volt már pl a MArgitszigeten, amikor kel fel a Nap, vagy megy le, az tudja, hogy lehet itt úgy is szemlélni a várost, mint egy gyönyörű helyet.

Sajnos a lőnyomos épületekkel kapcsolatban igazatok van. Szerdán voltam a belvárosban,és a nagykörúttól egy sarokra totál szar állapotú házak állnak még mindig.

CB: szerintem felesleges ilyen érzékenyen reagálni ("1 semmi közöd hozzá. 2 nemtudom milyen jogon szolsz bele mit csináljak, de cigányokhoz nem lehet alkalmazkodni. 3 nemtudom honnan veszed hogy hányattatott sorsu vagyok, de te vagy az aki olyan hatalmas emberismerőnek tekinti magát. Én meg az aki az ilyenek szánalmas dumáját leszarja.
    ") egy hozzászólsára, amikor Hykao nem szólt bele abba, hogy mit csinálj, pusztán megemlített egy opciót (alkalmazkodás). Nem volt szánalmas az a duma.

Lehet, hogy azért mert én is kicsit többet éltem meg mint Te, de számomra is úgy tűnt az írásodból, hogy (nem sértésnek szánom) frusztárlt vagy valamitől. Hidd el, nem véletlenül kerülöm az összes cigót, ha csak tehetem.
    Meggyűlt velük a bajom. És érdekes, hogy csak Budapesten. A vidékiekkel nekem még nem volt gondom.

De mindezek ellenére én még mindig szépnek látom Budapestet, és kisebb városban, netán faluban, nagyon nagyon nehezen tudnám elképzelni az életemet. Közbiztonság úgysem lesz, és a rendőrök sem fognak megvédeni. Az, hogy van rendőrség, csak annyit preventál, hogy mindenki lopjon, vagy káosz legyen az utcákon. Megvédeni magad tudod csak. Én nem vagyok egy Bob Sapp, úgyhogy amíg lehet, mégegyszer mondom: elkerülöm a zűrös szitukat! ;-)