:: TransFormers :: just 4 FANS
-
winnie #963 tripod: "Hát ha neked ez nem volt Bay-es, akkor te még nem láttál tőle filmet amit ő rendezett a TF előtt."
épp ez az, hogy aki tudja, hogy milyen bay, aki ismeri a bb-ket vagy a pearl harbort, az nagyon jól tudja, hogy igazából a bukerlövöldözés és az autópályás volt bayes. amúgy a rendezés tök személytelen.
" Spilbergnek meg az egészhez semmi köze (rendezésben), mert ő csak az executive producer, azaz a pénzes dolgokat intézi."
spielberg meglehetősen kreatív pozícióban volt - a tinirománc, a kitaszított csávó az bármelyik 80-as évekbeli spielbermoziból előjöhetett volna.
"A 300-ban pl. csak a szereplők és a fegyverek, meg talán a lovak voltak igaziak. "Az összes többi cgi. Ugyanígy a másik két filmben."
így van. erre akartam célozni. hogy a szerinted leglátványosabb film alapjába véve simán összehozható bármelyik másik cgi-filmmel, azzal a difivel, hogy itt a robotok voltak szinte csak cgi-k, máshol a teljes világ, vagy batmanben gotham városa - de ha gondolod, ott van a sky captain, ami szerintem dettó sokkal látványosabb volt, mert nem csak a világ 1-2 darabja volt cgi.
"Szerintem ezek labdába sem rúghatnak a TF látványa mellett."
elhiszem, nyilván saját vélemény, csak próbáld kevésbé fanboyosan, nem elvakulva szemlélni a dolgot.
"De hát most attól hogy nekem nagyon bejön a film nem kell, hogy neked is bejöjjön, nem igaz?"
hol is írtam ezt, hogy nem jött be?