:: TransFormers :: just 4 FANS
  • Bucser
    Ne mond, hogy te HD DVD-t nézel vagy esetléeg Blue Ray filmeket a HD tv-vel.... (valszeg az van ha ennyire vágod a különbséget)

Azzal meg hogy 320*200-as felbontásal dobálózól elég nagyhülyeség lévén a DVD táreterülete azért kell az 576*720-as felbontáshoz, mert tömörítetlen jelet égetnek rá, míg az újabb tömörítési algoritmusok megfelelően kicsi veszteséggel dolgoznak.

Ezért mondtam, hogy nincs különbség egy SD TV-n, ha a tömörítést nem hentesmunkával csinálják.

Bokafix: egy szóval sem mondtam, hogy jobb mint a mozi. Azt mondtam, hogy jó minőségű dvd-rip és dvd között nincs nagy különbség. csak nem kell minden majom által releaselt dvd-ripet leszedni hanem várni az igényes dolgokra.

Látványfilmet moziban kell nézni. Az élmény miatt. Az más kérdés, hogy nekem megér-e kb 3-4 ezer forintot elkölteni arra, hogy barátnővel elmenjek moziba megnézni, minthogy inkább ülhetnék otthon is vele bármikor félbehagyhatom a filmet és folytathatom és x-szer megnézhetem. Tudod a kényelem nagy úr.... Ráadásul egy olyan filmet ami őt kurvára nem érdekel ergó végigdumálná az egészet.