:: TransFormers :: just 4 FANS
-
Már elnézést, de itt egyesek annyi butaságot írtak, hogy szólnom kell.
Orson Welles: én már olvastam előtte a "véleményét" a Transformers filmről, Krizli elküdlte. Én is azt tudom mondani miért vállalta el? Hisz akkor már híres színész/rendező volt, azon felül nem az ő karaktere volt. Ettől függetlenül nagyszerűt alakított, de ettől a pár mondattól kicsit kisebb lett a szemmbe.
TF forgatókönyv: jómagam is letöltöttem... de nem olvastam el. Mert az hülyeség. Így lelövök mindent a filmről, anno, mint amikor megvettem képregény változatban, ami a film előtt jelent meg "Az elveszett világ" és "Baljós Árnyak", szóval a film nem tudott újat mutatni. Vagyis volt pár jelenet, ami kimaradt vagy máskép volt, de ezen felül csak alátvány volt érdekes - elsőre.
Genration 1: soha semmi sem lesz jobb nála, minden hibájával együtt a legjobb Transformers sorozat. Tény a reklám miatt készült, ezt Pete Cullen is tudta, de amire ő sem számított, hogy egéli a 2.évadot és sikeres, népszerű rajzfilmsorozat lesz. Ami azért esetenként "more than meets the eye". 3 reklmámblokk. Akkoriban minden sorozat így ment le, még ma is.
Hogy a film milyen lesz még nem tudom. Megmondom július után, de végleges véleményt 1 év múlva tudok mondani, miuátn megnéztem a filmet vagy 20-szor DVD-n.
Elmondhatja mindenki, hogy ezt védem, az védem. Lehet. 15 éve vagyok rajongó. Láttam majd az összes sorozatot és olvastam az összes képregényt, ami a 22 év alatt készült. Akaratlanul is, de védem.