:: TransFormers :: just 4 FANS
  • ZS90
    Hali!

Hát nekem is volt szerencsém a filmhez, és azt kell mondjam zseniális, főleg az utóbbi csalódások után végre vmi azt mutatja még sincs a béka segge alatt a filmipar.

A robotok sajnos keveset beszéltek, viszont amikor igen akkor nagyon jó dumákat nyomtak! és mint ahogy vki lejjebb írta a középkori lovagiasságot tükrözi még a beszéd stílusuk is: "One shall stand, one shall fall"

Jah és az hogy Üstökös harc nélkül menekült volna nem teljesen korrekt, mert a miután elkapott néhányat az F22-esek rendesen seggbe lőtték, úgyhog nem csodálom hogy elhúzta az irháját:DD

Amúgy nem igazán értem minek kellett a kockát föláldozni a végén mert Megatron is bekapott jónéhányat azokból az rakétákból és úgy már Ratchet és Ironhead simán leszerelhette volna... jó mondjuk kellett vmi áldozat is hiszen mint tudjuk "no sacrafice, no victory":)))

Már én is várom a folytatást! Jah és amúgy sztem ezeknél a filmeknél tök fölösleges a képregényhez hasonlítani, mert egyrészt azok már régen készültek és abból jó néhány dolog ma a mozikban igen gyogyi hatást keltene másrészt meg egészegyszerűen nem lehet mozi filmet úgy megcsinlálni.... Sztem az alkotók egy nagyon jó és azért elég jól elmagyarázott háttértörténetet adtak,