:: TransFormers :: just 4 FANS
    Ma mentem a miskolci Cinema City-be megnézni a filmet. Ideollóznám, hogy jártam egy másik fórumba írt hozzászólásom.
    Előzmény az, hogy felkocsikáztam miskolcra pár haverral megnézni a Die hardot, és a Transformers-t. Die Hard 17_30-tól, aztán a FILM ...

"19:45 brigád ki a moziból. Wc, McDonlads, cigi, kinek mi volt a sűrgősebb, aztán készültünk a Transformers-re! Én ezt jobban vártam, mint a Die hard-ot, sőt jobban vártam mint bármi mást az éven (ezt gondolom mindenki leszűrte a fórumból). Nah jó, talán egy szinten volt a Planet terror-ral.
    Szóval a srácok vették az 5 literes popcorn-t, a kólát (én egyiket sem szoktam), állunk be a sorba, jegyszedő megnézi a jegyet. Megkérdi:- A Transformers-t nézítek?
    Gondoltam magamban, nem baszd meg, A fedőneve : Pipőt. Jegyre rá van írva, minek kérdezz ilyen hülyeséget. Erre szól egy kolegának, aki odafárad hozzánk, és közli:
    -Sajnálom, de elmarad a Transformers, mert rossz a film hangja, és így nem tidják levetíteni!
    EEHHH! Nah ezt kommentáljátok! Fél perc csend, nézzünk egymásra ,majd megkérdem. És mikor lesz a következő? - Holnap!
    Anyád, mondom magamba! És a kedves figura közli, hogy nem áll módjában a pénzt visszafizetni, de pecsétel, meg aláír és akkor bármikor megnézhetjük újra a filmet. Hát haha!
    Mondja a haver, hogy ő pedig kéri vissza a pénzét, mert fizetet valami olyanért, amit nem kapott meg. De nekik nem áll módjukban. Ekkor már nekem is beindult a pofám. Mondtam neki, hogy tudom nem az ő hibája, de azt azért vegye észre, hogy mi nem felültünk a helyi buszra, aztán 10 perc itt voltunk, hanem egy órát jöttünk kocsival. Persze reakció erre sem volt, meg rájöttünk, nem érdemes kibaszott 850-ft-ért cirkuszolni, tehát aláírták a jegyet, aztán mérgesen, én kibaszott idegesen, távoztunk... Cimbora persze még mókásan megjegyezte, hogy : SEbaj, este leszedjük netről és megnézzük! És a tetű faszinak még volt pofája csúnyán nézni! A kurva anyját! Tény, hogy nem az Ő hibája, hogy szar volt a kópia, ezért nem rá haragszom hanem a Cinema City-re, mert amikor kértem a jegyet, egy kurva szóval nem mondták, hogy : vazze, nem jó a hang, eridj haza!
    Szóval basszott nagyot csalódtam, Msikolc immár egyetlen nagyobb mozijában! És mit tudok tenni? Holnap újra beülök a kocsiba, persze előtte telefonon érdeklődök van-e már normális hang, és újra bekocsikázom ( még jó, hogy a benzin olyan olcsó) és talán látom a filmet! "