:: TransFormers :: just 4 FANS
-
"tulajdonképpen nem sok képregény, és rajzfilm van, aminek egetrengetően cool a története."
20-30 évvel ezelött a képregényeknek sztem inkább volt "cool" a története, mint manapság..most már tényleg nehéz újat mutatni, és ámulatra késztetni a népet..én speciel már a mátrixtól se vágtam hanyat magam..
amúgy most értem haza, szintén most néztem meg a filmet a moziban..
hát..zene egész jó..legyen 8/10...történet 6/10..holywood sablon megfűszerezve egy kis TF-világgal..látvány 7/10..manapság minden akciófilm tele van pörgéssel, robbanással, stb-vel..sőt, néha nem is bírtam teljesen lekövetni, hogy melyik autobot melyik álcát püfföli és főleg mi módon.. szval nálam 7/10-es összességében.. szval egész jó kis film, még 1szer valszeg megnézem, ha lesz vmi dvd-minőség belőle, de biztos nem fogom "rongyá" nézni..és ezzel nem lehúzni akarom, objektívan próbálom értékelni, és nem tudnék most olyan filmet mondani, amire nyugodt szívvel megadnám a 10/10-et..
ui: akik még csak most fognak moziba menni, azoknak javaslom, hogy a literes kólájukat ne nyakalják be az első órában, mert akkor az uccsó 20 perc "kínszenvedés" lesz ,)