• Kage Kage
    Kanada marha messze van. Tudod egyvalamit megtanultam. (Pár egyéb dolgon kívül persze. :-) ) Nem nyerhetsz mindent. Valamit szükségszerűen vesztened kell.

Nézzük az én példámat. Kijöttem tanulni, tényleg, marha jó. Rengeteg kalandban volt részem, körbecsavarogtam Svájcot és Németországot, tejben-vajban fürösztenek, nagyon jó fejekkel ismerkedtem meg, stb. Mellékesen még Master is leszek..

Ezt nyertem. Mit vesztettem? Azt, hogy azokkal a barátaimmal legyek, akiket már legalább 6 éve ismerek, a hétvégi kártyapartik és sörözések, amikhez hozzá voltam szokva, nem hiszem hogy nagyon ecsetelnem kéne. Ráadásul jó nőt is csak TV-ben látok... :-)

De nem katasztrófa, mert még meg tudom oldani. Az egyik barátom itt dolgozik, pár hónapja képes voltam 1200 km-t levezetni egyetlen hétvége kedvéért. Hogy bizonyítsa, hogy ő is legalább olyan hülye, mint én, 28.-án ő jön el egy hétvégére. Amint mondtam, február 17-én összejön a banda Szlovákiában egy sítúrára megint.

Szal így elviselhető. De Kanada? Mintha ott folytatnám, ahol abbahagytam, csak az már nem olyan, hogy beülök a kocsiba... Senkit sem ismerek ott, mintha egy új életet kéne kezdenem, erre pedig nagyon nem fűlik a fogam. Ha itt kapok munkát, azzal nagyon boldog lennék...

Szal szakmailag jó lehetőség, igen, de az embernek egyre nyomósabb érv tud lenni az, amije nincs meg...

A tanulság pedig az, hogy legközelebb kétszer is gondold meg, mielőtt azt mondod ``kifejtenéd?''! :-))))