18742
  • Loogan
    Akkor halottak mindannyian.
  • Punkerwork
    "(Már persze ha isten és a párt is úgy akarja.)"

szerintem a 2 közül egyik se fog téged támogatni :)
  • Loogan
    De. Lásd #4482.
  • Punkerwork
    szal téged se látunk nyárig.....
  • Loogan
    Jan 22. után. Akkor lesz vége a vizsgáimnak. (Már persze ha isten és a párt is úgy akarja.)
    Addig tanulás van.
  • Punkerwork
    este iszunk?
  • Loogan
    Mivel tegnap este értem haza a vizsgámról, úgy hogy felkúrták az agyam. Nem igazán lettem volna jó party, és ráadásul 11-re érhettem volna le leghamarabb.
    Szal na...
  • Punkerwork
    "Hosszútávú befektetés."
  • Punkerwork
    te nem egyetemen vagy? tegnap este f@szért nem jöttél?
  • Loogan
    Nem értem mire mondod.
  • Loogan
    Hajrá! Mindent bele! Egy táguló univerzummal a vizsgához!
  • Punkerwork
    neked tényleg kimosták az agyad
  • Loogan
    Egyet értek.
    Nekem is marhára hiányzik az Ansys-ból jól megszokott ökörködés, "verekedés" a jóízű pukizgatások... Most itt a suliban ezt nem tehetem meg, mert komolynak kell lennem. Nem igazán venné ki jól magát ha hátbaverném egy 40 éves kollégámat, hogy "Na akkor ma este talizunk a Ringben, azt sörözünk egy jót!". Pótolhatatlanok az ilyenek. De itt vmivel többek keresek és több a szabadidőm, amit arra fordíthatok, hogy tanulok az egyetemre.
    Na meg már nekem is itt van az utánfutó is. Rá is kel időt szánni. Hosszútávú befektetés.
  • Punkerwork
    mindenki eltünt :(
  • Kage Kage
    Kanada marha messze van. Tudod egyvalamit megtanultam. (Pár egyéb dolgon kívül persze. :-) ) Nem nyerhetsz mindent. Valamit szükségszerűen vesztened kell.

Nézzük az én példámat. Kijöttem tanulni, tényleg, marha jó. Rengeteg kalandban volt részem, körbecsavarogtam Svájcot és Németországot, tejben-vajban fürösztenek, nagyon jó fejekkel ismerkedtem meg, stb. Mellékesen még Master is leszek..

Ezt nyertem. Mit vesztettem? Azt, hogy azokkal a barátaimmal legyek, akiket már legalább 6 éve ismerek, a hétvégi kártyapartik és sörözések, amikhez hozzá voltam szokva, nem hiszem hogy nagyon ecsetelnem kéne. Ráadásul jó nőt is csak TV-ben látok... :-)

De nem katasztrófa, mert még meg tudom oldani. Az egyik barátom itt dolgozik, pár hónapja képes voltam 1200 km-t levezetni egyetlen hétvége kedvéért. Hogy bizonyítsa, hogy ő is legalább olyan hülye, mint én, 28.-án ő jön el egy hétvégére. Amint mondtam, február 17-én összejön a banda Szlovákiában egy sítúrára megint.

Szal így elviselhető. De Kanada? Mintha ott folytatnám, ahol abbahagytam, csak az már nem olyan, hogy beülök a kocsiba... Senkit sem ismerek ott, mintha egy új életet kéne kezdenem, erre pedig nagyon nem fűlik a fogam. Ha itt kapok munkát, azzal nagyon boldog lennék...

Szal szakmailag jó lehetőség, igen, de az embernek egyre nyomósabb érv tud lenni az, amije nincs meg...

A tanulság pedig az, hogy legközelebb kétszer is gondold meg, mielőtt azt mondod ``kifejtenéd?''! :-))))
  • eLviRA
  • Punker
    te este még leültél netezni?és még én vagyok függő.....
  • Botond #4469
    reggelt ^^
  • eLviRA
    jó reggelt, fiatalok!!!
  • eLviRA
    szerintem inkább legyünk jóban. megérdemelnéd.

kifejtenéd, hogy miért nem olyan jó lehetőség?
  • Kage Kage
    Mekkorát kell hazudni, hogy egy ilyet kicsikarjon az ember belőled... :-))

Á, nem, nyugi, nem szokásom...

Sajna nem annyira arany, amennyire fénylik. Ha ez marad, akkor keserű lesz a szám íze...
  • eLviRA
    húúúúúúúú!

ez nagyon jól hangzik. és elég jó lehetőség is!

gratula!
  • Kage Kage
    Egy automatizálással foglalkozó cégnél (andorrobotics) fogok ipari robotokat és PLC-ket programozni. Már csináltam, elég nagy fun, két hónapig a legjobb barátom egy ABB robot volt, úgy tanítgattam, mintha a saját gyerekem lett volna. Tényleg olyan, volt hogy (egy aprócska hiba folytán... :-) ) tört-zúzott is... :-))

Ekkor még csak gyakorlatféle volt, telefonon most azt mondták már mehetek hosszabb időre (és jobb lóvéért, persze erről nem volt szó :-) ).
  • Kage Kage
    Tökmindegy minek nevezed, ezek is hírek, még ha teljesen értéktelenek is... :-) Ugyanarra lett kitalálva amiről beszélsz.
  • eLviRA
    milyen ajánlatot kaptál Kanadában?
  • Balu san
    Köszönöm a "kalappal", majd erőlködök...

Mindenkinek kellemes hétvégét!
    hétfőn re.
  • Punkerwork
    ki mondta hogy ez hírolvasó fórum? ez arra van kitalálva ha nincs időd chat-re de dumálni akarsz a másikkal, most is pl fél óra múlva válaszoltál :)
  • Kage Kage
    Nem tudom erre gondolsz-e, de abban igazad van, hogy alapban ezekben a hírolvasó rendszerekben nincsenek logók meg szmájlik meg ilyen nyavaják, pontosan a hatékonyság és a sebesség miatt, de ma már ez nem olyan súlyos érv, ezzel ki lehetne bővíteni.

És ilyen még tudtommal nincsen, jó ötlet egy jó kis projektre. Le a fórummal!!!! :-)
  • Punkerwork
    nagy kalappal
  • Balu san
    Most pedig megyek vizsgázni. No, meg holnap is megyek vizsgázni...
    Ehh...
  • Balu san
    Thx, de autóra gyűjtök... :)
  • Punkerwork
    még nem érezted át a fórum lényegét :)
  • Kage Kage
    Hozhatjátok az utánfutót is! :-)

(barátnő)
  • Kage Kage
    Szerencsés napod van elvira, megint ráhibáztál. Még mindig azt mondom, hogy hülyeség ez a fórum, dehát ha itt vagytok... :-)

Jóval hatékonyabb rendszerek léteznek már ősidők óta. Ami itt van, azt kb. a hírolvasó rendszerek tudnák a legjobban helyettesíteni. Engem pl. marhára idegesít, hogy ha valaki feldob egy témát, arra a válaszok elszórva találhatók mindenfelé, bármikor kihagyhatsz egyet, ha mondjuk vele párhuzamosan megy egy másik téma is vagy szimplán enyelgés. Khm... Nem beszélve arról ha mondjuk egy napot kihagysz...
    Ezek a problémák mind ki vannak már küszöbölve, éppen csak azért nem terjedtek el, mert nem elég hozzájuk az explorer...

Ha már így megkérdezted, a jövőm előttem is sűrű homályba burkolózik, fogalmam sincs mikor megyek haza, és meddig maradok. Most próbálok melót szerezni, a sulinak február végén vége. Ha itt nem sikerül semmit találnom, akkor megyek vissza Kanadába, ott már kaptam ajánlatot. Csak oda igazából nem sok kedvem van menni, mert akkor végleg elszakadok, én meg azéris egri vagyok!!!

Amit tudok, az az, hogy legközelebb február 17-én leszek az országhoz, ha minden összejön, megyünk síelni Donovalyba. De haza nem megyek.

Tényleg Loo, Balu! Béla nem tudom hogy tudja a szállást szervezni, de lenne kedvetek jönni arra a 4 napra?
  • Balu san
    ...az uke is veled azonos fokozatra vizsgázik.
  • Punkerwork
    rájött hogy jó dolog enyelegni :)
  • eLviRA
    mikor jössz legközelebb haza?

mikor legutojára voltál, nem vmi olyasmiről volt szó, hogy szerinted hülyeség ez a fórumozás?
  • eLviRA
    hát, nem neki...
  • eLviRA
    esni biztos tudnia kell.
  • Kage Kage
    Csak nem Lesszinek... :-)