• Kage Kage
    Szerencsés napod van elvira, megint ráhibáztál. Még mindig azt mondom, hogy hülyeség ez a fórum, dehát ha itt vagytok... :-)

Jóval hatékonyabb rendszerek léteznek már ősidők óta. Ami itt van, azt kb. a hírolvasó rendszerek tudnák a legjobban helyettesíteni. Engem pl. marhára idegesít, hogy ha valaki feldob egy témát, arra a válaszok elszórva találhatók mindenfelé, bármikor kihagyhatsz egyet, ha mondjuk vele párhuzamosan megy egy másik téma is vagy szimplán enyelgés. Khm... Nem beszélve arról ha mondjuk egy napot kihagysz...
    Ezek a problémák mind ki vannak már küszöbölve, éppen csak azért nem terjedtek el, mert nem elég hozzájuk az explorer...

Ha már így megkérdezted, a jövőm előttem is sűrű homályba burkolózik, fogalmam sincs mikor megyek haza, és meddig maradok. Most próbálok melót szerezni, a sulinak február végén vége. Ha itt nem sikerül semmit találnom, akkor megyek vissza Kanadába, ott már kaptam ajánlatot. Csak oda igazából nem sok kedvem van menni, mert akkor végleg elszakadok, én meg azéris egri vagyok!!!

Amit tudok, az az, hogy legközelebb február 17-én leszek az országhoz, ha minden összejön, megyünk síelni Donovalyba. De haza nem megyek.

Tényleg Loo, Balu! Béla nem tudom hogy tudja a szállást szervezni, de lenne kedvetek jönni arra a 4 napra?