• Loogan
    Ja, néha látok egy-két szülői berohanást: elkezdenek a folyosón üvölteni a kollégámmal/kolléganőmmel totál megalázva a diákok meg mindenki előtt, hogy az ő kicsi kis gyerekük miért bukik, meg stb. Ordítva, hogy hogy merik ezt megtenni a gyerekkel. Ráadásul ismerve ezeket a kölyköket, nem nagyon van alapja a védelemnek. Ált az ilyen kölykök problémások is (isznak, narkóznak, szipuznak, lógnak, nem tanulnak, cigányok, apuci bassza őket otthon, 16 évesen szülnek vagy abortálnak, stb...). Szal a gyerek is látja, hogy a kedves anyukája is Őt védi, a tanárnak meg kuss.
    Erre mit mondjak.
    Ráadásképpen pont ezek a tanárok azok akik még komolyan is veszik a szakmájukat (hivatásként), és kurvára nem ezt érdemlik.
    Ennyit arról, hogy van-e tekintéje a tanárnak még.

Most is a TV-ban volt vmi műsorelőzetes, hogy felvették a matematika tanár beszédét mobilra, hogy miket mond. És mekkora világbotrány. De azt senki nem említi, hogy felvételt készíteni az órán (hang/kép), csak a tanár beleegyezésével szabad. Ráadásul mobilt se lehetne bevinni a házirend szerint. De ez senkit nem érdekel. Égessünk be egy tanárt, mert az mekkora hír, és arra kiváncsi a nép. Így is a szarban van a szakma hírneve...

Huh ez kijött rendesen...

Nekem is beszólogatnak a hátam mögött a folyosón, mert fiatal kis "csicska" vagyok. De ezekkel nem foglalkozok. Majd megtudják év végén mi a hatalom!!! Háháháháááááá [sátáni kacaj]