18742
  • eLviRA
    én is megyek!

jó éjt!
  • eLviRA
    helyes, gyere!

vagy nagyon jó lesz, vagy nagyon rossz...
  • eLviRA
    láttam. szépek vagytok rajta...
  • Loogan
    Na megyek tanulást imitálni. Így is már egy hónapra kifórumoztam magam. Amúgy is tiltja a vallásom.
    Na, legyetek rosszak!!!
  • Loogan
    Azért akit érdekel:
    A galériákban megnézhet pár képet a nick-em alatt a 2003 Szilveszterről.
  • Loogan
    OKAY. Télapó törölve.
  • Punker
    most küldön neki a linket, ha megnézte töröld plz engem már így is lincselni akarnak a fanatisták.
  • Loogan
    99% hogy megyek.
    Szomjas vagyok!!!
  • Loogan
    meg a képekről is :)))))
  • eLviRA
    a nagy társalgásról.
  • Punker
    miről?
  • Punker
    csináld meg vagy rakj föl MSN-t pl :)
  • eLviRA
    lemaradtam...
  • eLviRA
    remélem, te is jössz 29én extrautószülinapigigamegabulájra!!!
  • eLviRA
    sziasztok, sziasztok!

enyelegtek? rossz fiúk!

• Punker
    privibe átment (nem tom mennyire nyomja össze)
  • Loogan
    Megint nem jó az ICQ-m :((((
  • Loogan
    De miért bazz??? Sztem meg jó ötlet.

De akkor moderáld még 1x légyszi!!!
  • Punker
    ICQ-n átküldöm mi van
  • Punker
    ne rakd ki senkinek a képét! aki számít azok ismerik egymást másra meg nem tartozik!
  • Loogan
    Akkor mi lészen? Nekem jó egy 9600XT is. :)))))
  • Punker
    ja és megnéztem az új listán nincs nvidia-s abit vga :)
  • Loogan
    OKAY
  • Punker
    szerdán megyünk majd pestre szal ha akarsz valamit akkor elötte hozd be.
  • Punker
    nekem ma nem jött le teljesen a kajámról a csomagolás szikrázott is 1 szépet :)
  • Punker
    500 watt pár másodperc (mielött robban:)
  • Loogan
    Valamikor benézek. Ha holnap nem, akkor már csak jövő héten tudok.
    Kösz.

Mikróba bedobjam, vagy ne? Az a gáz nem csináltam még ilyen galádságot, hogy meddig kell, milyen fokozaton, ...
    Szal ha annélkül is megy, akkor inkább nem hitványkodnék.
  • Loogan
    Ja, néha látok egy-két szülői berohanást: elkezdenek a folyosón üvölteni a kollégámmal/kolléganőmmel totál megalázva a diákok meg mindenki előtt, hogy az ő kicsi kis gyerekük miért bukik, meg stb. Ordítva, hogy hogy merik ezt megtenni a gyerekkel. Ráadásul ismerve ezeket a kölyköket, nem nagyon van alapja a védelemnek. Ált az ilyen kölykök problémások is (isznak, narkóznak, szipuznak, lógnak, nem tanulnak, cigányok, apuci bassza őket otthon, 16 évesen szülnek vagy abortálnak, stb...). Szal a gyerek is látja, hogy a kedves anyukája is Őt védi, a tanárnak meg kuss.
    Erre mit mondjak.
    Ráadásképpen pont ezek a tanárok azok akik még komolyan is veszik a szakmájukat (hivatásként), és kurvára nem ezt érdemlik.
    Ennyit arról, hogy van-e tekintéje a tanárnak még.

Most is a TV-ban volt vmi műsorelőzetes, hogy felvették a matematika tanár beszédét mobilra, hogy miket mond. És mekkora világbotrány. De azt senki nem említi, hogy felvételt készíteni az órán (hang/kép), csak a tanár beleegyezésével szabad. Ráadásul mobilt se lehetne bevinni a házirend szerint. De ez senkit nem érdekel. Égessünk be egy tanárt, mert az mekkora hír, és arra kiváncsi a nép. Így is a szarban van a szakma hírneve...

Huh ez kijött rendesen...

Nekem is beszólogatnak a hátam mögött a folyosón, mert fiatal kis "csicska" vagyok. De ezekkel nem foglalkozok. Majd megtudják év végén mi a hatalom!!! Háháháháááááá [sátáni kacaj]
  • Punker
    hozd be a gar papírral amit adtam és jövőhéten elintézem.
  • Loogan
    Punker!

Egy kis OFF:
    Figyu már! Akkor meg lehetne barterkodni a VGA kártyát? Még mindig zizi a kép ha bemelegszik. Az alaplap eléri a 37-38°C -ot akkor márátmelegszik az egész kátrtya is. Kézzel tapintva is tényleg meleg. Nyáron a 40°C-ban még gázabb lesz. Csak 1152x864-ben szarakszik (egyelőre). 1024x768-ban stabil, de az a felbontás nekem kicsi.
    A régi GF2MX200-al teszteltem, elvileg nem a monitor a hibás. Szal az bírja az 1152x864-et 85 Hz-en.
    Ha beszámítják egy másik kártya árába ezt, akkor némi HUF-ot rá is fizetnék mondjuk egy FX5700-re, FX5900XT-re, vagy akár egy 6600GT-re is.
    Kérdezd már meg a nagykert, légyszi.
    Sörben, öööö... izé borban törlesztek.
    Köszmár előre is.
  • Punker
    azért élj magadnak is ne csak a családnak.....
  • Botond #4134
    ettől félek :-D na megyek családi életet élni :-) jó éjt mindenkinek :-)
  • Botond #4133
    nekem aki általánosban volt a környezetismeret tanár most ő az igazgató ott,múltkor láttam a tvben,mert nyilatkzott vmit,őt például kifejezetten kedveltük,mert jó tanár volt,szigorú,de igazságos.

Mondjuk az egyetemen is azokat kedveltem,mert lehetett tudni,hogy addig kérdez amíg megtuja mit tudsz,legyen az 2-3-4-5 vagy egyenesen bukó.Tudtam,ha tudom a tételek nagyját több kevésbé egy 3assal megúszom,még ha rosszat húzok is,mert a tudásom érdekli,nem az hogy megvágjon,mint sok tanárt :-o
  • Punker
    majd mi kiképezzük, neked úgyse férne bele az időrendedbe :)
  • Botond #4131
    nagy házam és autóm van :-P gyerek folyamatban ^.^
  • Punker
    azért nekünk még volt talán 1-2 értelmes tanárunk (mondjuk az még 10% sincs)
  • Kage Kage
    Csak ez ma nem divat. Ma mint szülő kifizeted a gyereket, azt csináljon amit nem szégyell. Attól vagy jani, hogy milyen autód van és mekkora házad. Senkit nem érdekel ha hülye a gyereked. És a tanárt se már.
  • Botond #4128
    hát igen,minden gyerekre jut normális esetben 2 szülő,azoknak kéne nevelni,nektek csak tanítani :-o
  • Loogan
    Valahogy így van ez.
    Én mindig is mondtam, hogy csak oktatok de nem nevelek.
    Leadom az anyagot órán, és amelyik gyerek velem korrekt azzal én is korrekt vagyok. A többi nagy ívben nem érdekel. Leszarom a gyerek lelkivilágát. Velünk is ezt tették, azt mégse lettünk hülyék. Vagy igen?
    Lehetetlen ennyi gyerekkel egyszerre normálisan foglalkozni. Meg ráadásul ilyenekkel. Tömegtermelés ez is.
  • Kage Kage
    Mégegy érv a gyerek ellen... ;-)