Kecskemét
  • mumpic
    #9126
    Vehe.
    Most ezt leírom, hogy a többi kecskeméti ne járjon úgy mint én. :P
    Barátnőmnek akartam ajándékot venni, azt találtam ki, hogy egy jól sikerült közös képünket rátetetem egy bögrére.

    Pontosan két hete bementem az Alföld áruháznál egy ilyen fotós boltba, ahol azt mondták hogy csütörtöktől vállalnak ilyesmit. Gondoltam nem sietek, visszamegyek csütörtökön.

    Visszamentem csütörtökön 9-re, vittem a képet pendriveon, és azt mondták hogy ötre lehet is érte menni. Ekkor még nem sejetettem semmit :P Örültem neki hogy aznapra kész lesz, fizettem, megkaptam a blokkot, hogy majd akkor visszajövök.

    Visszamentem ötre, amíg sorban álltam láttam is a bögrét a polcon, egész jó lett - gondoltam. Sorra kerülök, a bige leveszi a bögrét a polcról, és arcomra fagyasztja a mosolyt azzal, hogy megfordítja, és mutatja, hogy a bögre túloldalán ott virít valami olyasmi szöveg hogy: "Szeretlek Papi, nagyon fontos vagy nekem! 2009" MI A FASZ?? :D Oké, az iparos úr kicsit összeintegrált két megrendelést egy bögrére, nem érdekes, másnap egyre menjek vissza érte, addigra kész lesz.

    Visszamentem pénteken egyre. A bögre még sehol, akkor megvárom. Közben megjött az a csaj is, aki a szöveges bögrét rendelte, és ugyancsak meglepődött rajta, hogy rajta vagyunk a barátnőmmel. :P Fél kettőkor még sehol sem volt a bögre, a bige felhívja az iparos faszit, hogy ugyan hozza má' be. Kettőre megjött a fazon, hozta a két bögrét. A keze is tiszta mocsok volt, meg a bögrék is tiszta mocskosak voltak, de mondom leszarom, csak adják ide, és többet ne is lássuk egymást. Hazajöttem, és nekiestem a bögrének hogy letakarítom. Volt rajta egy folt, ami az istenért sem akart lejönni... Jobban megnéztem, és faszán egy szemet, meg egy arcélet fedeztem fel benne. Vagyis a faszi képes volt az egyszer elkúrt bögre helyett úgy újat csinálni, hogy egy másik elkúrt bögrére dolgozott...

    Visszamentem a boltba következő hétfőn, bemutatni a bögrét, hogy akkor ezt most hogy? Hű, így, meg úgy, de kurva ciki, ájájájáj, hát ez az ürge nemnormális, háthogy nyílván kapok másikat, pár óra kérdése. Hm, ok.

    Másnap felhív a bige...
    Hogy a képet valahol elhagyták, vigyem már be még egyszer...

    Visszamentem szerdán a boltba. Ekkor már a tököm tele volt az egésszel, virágot kellett volna venni eleve :D. Leadtam a képet, és végighallgattam hogy leoltja a fazont a bige a picsába.

    Aztán jött a csütörtök, a péntek, meg a hétvége, mondom ez így nem frankó, ma reggel felhívtam hogy mi a tosz van már. Jajj, hogy az úgy van, hogy épp mára fog elkészülni, azért nem hívtak még eddig. Menjek be délután valamikor.

    Visszamentem a boltba négyre, megkaptam a bögrét, végighallgattam ahogy a faszit leoltja a bige a picsába. Hazajöttem, és megállapítottam hogy a kép TÜKRÖZVE van a bögrére nyomtatva...

    Faszkivan má', szerintem nem megyek vissza már vele.