• LasCar16
    Ronaldo a Gazzetta dello Sportnak adott nyilatkozatában hűséget fogadott a Milannak és kijelentette: hamarosan ismét a világ legjobbjaként fogják számon tartani.

"Még messze nem vagyok csúcsformában. Keményen edzek, de rendszeresen akadnak apróságok, amelyek lelassítanak. Ezek jelen esetben teljesen normális dolgok, de a MilanLab segítségével sikerült beazonosítanunk ezeket a tényezőket, és így biztos vagyok benne, hogy a folyamat végén ismét ugyanaz a nagyszerű játékos leszek, aki voltam. A következő szezon kezdetére, a nyári edzőtábor után újra csúcsformában leszek. Én leszek a legjobb. Biztos vagyok benne, hogy sikerülni fog, és annyi mindent szeretnék még adni a futballban. Ugyanazon a héten születtem, amikor Francesco Totti vagy Andrij Sevcsenko, mégis, az ő fizikai teljesítőképességüket nem kérdőjelezi meg senki. Nem vagyok sem öreg, és nem is égtem ki - mindenki rá fog jönni erre. A Carlo Ancelottival kialakított kapcsolatom tökéletes. Ő egy igazi barát, nem egy tábornok. Nagyon jól kijövök Carlóval, akárcsak régebben Gigi Simonival és Vincente Del Bosque-val. Ez nem azért van, mert engedékeny. Ancelotti is tudja, mikor kell nemet mondani, zseniálisan kezeli a játékosait. Én már tudom, hogy innen akarok visszavonulni. Nem tudom, hány év van még bennem, de az összeset ebben a mezben akarom kiadni magamból. Inter? Egyszer majd meghívom Morattit vacsorázni. Nem most, előbb megvárom, hogy elszálljon a keserűség, amit a Milanhoz történő átigazolásom okozott neki. Az Inter számomra már a múlt, és teljesen hidegen hagy az a tény is, hogy idén ők nyerik meg a Scudettót. A jövő Milanja? Valamit én is tudok segíteni Silvio Berlusconinak abban, hogy ide tudja hozni Ronaldinhót. Arról mondjuk felesleges mesélni neki, hogy milyen csodálatos itt a Milannál, hiszen ezt már rég tudja. Manchester? Szeretnék ott lenni a lelátón, persze az edzéstervemen múlik minden. Szeretnék egy nagyszerű ajándékot kapni a csapattársaimtól. A Milannak az idei szezonban meg kell nyernie a Bajnokok Ligáját, de meg kell nyernie jövőre is, amikor már én is játszhatok!"