A.C. Milan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sheva
Galliani: AC Milan fully behind Vieri
tribalfootball.com - October 24, 2005

AC Milan vice-president Adriano Galliani says the whole club is behind striker Christian Vieri.

"He is relaxed and has the total faith and confidence of the entire club behind him," assured Galliani before last night's clash with Palermo.

"He is working hard, holding up the ball and doing great work for his team-mates and the moment he scores that pressure will be lifted.

"There are analogies with Hernan Crespo's start last season, although I hope it won't take Vieri until November 20 to open his account! I am certain it was not a mistake to bring him to Milan."

.:.FORZA AC MILAN!!!.:.

Sheva
a juventus ellen veti be gólvágó mamuszát 😛

Sheva
ööö nem emlékszem rá 😄DDDDD

Vieri lõtt már gólt tétmérkõzésen? :-)

Sheva
A 2-1-es Milan gyõzelemmel végzõdött találkozó után az érintettek a következõket mondták a mérkõzésról.

Ancelotti:
„A Palermo gólja után nem volt idõm aggódni, mert Gattuso szinte azonnal egyenlített. Egyébként ez a nap, Pippo napja volt. Hosszú idõ után újra a kezdõcsapatban kapott helyet és rögtön gólt szerzett. Én és a csapattársai is boldogok vagyunk emiatt, de gondolom, a szurkolók is örülnek ennek. Ma lassúak voltunk, de biztosan irányítottuk a játékot. A második félidõben kicsit kockáztatnunk kellett. Mindenki meg akarta fordítani az eredményt és megszerezni a gyõzelmet. Miért Gilardinot cseréltem le Inzaghi helyett? Mert Pippo ha fáradt, akkor is ösztönösen érzi a kaput. Gilardino egy órán keresztül jól teljesített, és Vieri is hozzátette a magáét. Türelemmel egyre jobbak lesznek.”

Jankulovski:
„Nagyon örülök a gyõzelemnek, és a három pontnak. Ráadásul egy hosszú és nehéz három hónap után újra kezdõként léptem pályára. Remélem, hogy továbbra is így folytatom, és jó fizikai állapotban maradok. Azért még meglátszott a kihagyás. Fel kell vennem a ritmust, és újra formába kell lendülnöm. Egyébként ma elégedett voltam a teljesítményemmel. Pippo gólja? Elõtte már többször próbáltam beadni a labdát, és egyszer sikerült Inzaghi elõ tálalni, aki gólt szerzett belõle. Ezzel nagyon boldoggá tett, mert fontos volt, hogy gyõzzünk.”

Gattuso:
„Örülök a gólomnak, és annak, hogy oda tudtam rohanni a szurkolókhoz, és velük ünnepelhettem. Erre a percre vártam már hét éve. A San Siroban szerzett találom szép ajándék. Ez volt az elsõ igazi gólom. A szurkolók kimutatták a szeretetüket. Mindig jólesik, amikor a nevemet éneklik. Pippo? Egy nagyon nehéz idõszakon ment keresztül, és félõ volt, hogy nem tud újra pályára lépni. Nagyon megérdemelte. Ma egy erõs csapattal néztünk szembe. Nem volt könnyû mérkõzés a számunkra, de sikerült gyõzelmet aratnunk. A második félidõben volt olyan pillanat, amikor elvesztettem minden reményem. Küzdöttünk, de nem sikerült helyzeteket kialakítanunk. Ezért nagyon örülök a gyõzelemnek.”

Sheva

Sheva

Sheva

Sheva

Sheva

Sheva

Sheva

Sheva

Sheva

Sheva
INZAGHI: ‘I am back as I once was’
10/23/2005
MILAN - Filippo Inzaghi thanked Milan at the end of the game against Palermo: ‘I am truly happy about this goal. I am back as I once was, with legs that move. Milan’s environment has allowed me to give everything that I have within me. My team-mates are fantastic, they are great friends!’

Sheva
ANCELOTTI: ‘Great desire on everyone’s part’
10/23/2005
MILAN - Coach Carlo Ancelotti’s post-game analysis of Milan-Palermo: ‘I didn’t have time to worry after Palermo’s goal because we tied immediately with Gattuso’s net. However, today was Pippo’s day because he started for the first time in a long time and he re-entered with a goal. I am happy for him, his team-mates are happy and I think that Milan’s fans are also happy. We are trying to find continuity. Today we slowly but surely controlled the play and in the second half we risked little. There was a great desire on everyone’s part to overturn the result and clinch a victory. Why did I remove Gilardino instead of Inzaghi? Because even when Pippo is tired he has a great instinct for the goal. Gilardino did well for one hour and Vieri also made an important contribution, they will grow with patience.’

Sheva
GATTUSO: ‘My first real goal’
10/23/2005
MILAN - Rino Gattuso, author of the first goal against Palermo, expressed his joy on the Milan Channel: ‘I am happy for the goal and because I was able to run and celebrate under the fans. I have been waiting for this moment for seven years. My first goal at the San Siro was kind of a gift, this one was a real goal. The fans showed me their usual affection. It is always emotional when they dedicate a song to me. Pippo? He has gone through a tough time, risking never playing soccer again, he deserves this joy.’ On Milan’s game, Rino added: ‘Today we faced a tough team. It was not easy for us, we conquered an important success. There was a moment in the second half when I lost all hope, we were fighting and were not able to make anything happen despite all the opportunities created. Because of this I am very happy above all for the victory.’

Sheva
JANKULOVSKI: ‘Happy for the three points’
10/23/2005
MILAN - Marek Jankulovski, who started today for the first time since his injury, commented like this on his presentation against Palermo: ‘I am happy above all for the victory and the three points, in addition to the fact that I played from the start after being out for a long and difficult three months. I hope to continue like this and to continue to be physically well. I am still missing a bit from where I once was, I must find the rhythm and peak condition. However, today I am satisfied with my performance. The Czech winger served up the perfect cross for Inzaghi’s victory goal: ‘Yes, I had already tried to put the ball in the middle a few times, then I was able to serve one up for Pippo and he scored. Ancelotti’s compliments? They make me happy. It was important to win today. I am at his disposal.’

Sheva
Az AC Milan csapata tovább folytatja gyõzelmi szériáját a bajnokságban. A piros-feketék a San Siroban fogadták a Palermo gárdáját, ami a papírforma szerint sima hazai gyõzelmet ígért. Ennek ellenére a 28. percben Caracciolo révén a vendégek szerezték meg a vezetést, amelyet két percre rá Gattuso egalizált. A második félidõben sokáig nem változott az eredmény, de a 77. percben Pippo Inzaghi góllal jelezte, hogy most már végérvényesen visszatért. Ezzel a találattal a Milan otthon tartotta a három pontot. A piros-feketék szurkolói számára további jó hír, hogy a találkozót szintén végigjátszotta a cseh Marek Jankulovski is. A Mian továbbra is a második helyet foglalja el a tabellán.

Milan 2 - 1 Palermo
Gólszerzõk: Caracciolo 28 (P), Gattuso 30 (M), Inzaghi 77 (M)
Játékvezetõ: Farina
Sárga: Gilardino, Mutarelli, Santana

Milan: Dida; Cafu, Costacurta, Maldini, Serginho; Gattuso (Seedorf 74), Vogel (Pirlo 46), Jankulovski; Kakà; Gilardino (Vieri 66), Inzaghi
Palermo: Santoni; Zaccardo, Barzagli, Terlizzi, Grosso; Santana, Corini, Mutarelli (Codrea 76), Gonzalez (Bonanni 68); Makinwa (Pepe 66), Caracciolo

forza milan
Naja!Az lenne a juvénak nagy égés!Lényeg ami lényeg,nyertünk,hoztuk a kötelezöt,szép volt fiuk,FORZA!

Sheva
jaja nagyon kellett... és Bobo mikor fog betalálni?

majd a juve ellen biztos <#vigyor1>

tep
Pippo végre betalált<#eljen>......a legjobbkor

\"SLICE of LIFE\"

Sheva
góóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóól PIPPO SUPERPIPPO!!!

Sheva
thx gabber <#eljen>

gabber_saviola

MILAN-PALERMO 1 - 1 (primo tempo 1 - 1)
Marcatori: 28’ pt A. Caracciolo, 30’ pt G. Gattuso.
MILAN (4-3-1-2): N. Dida, M. Cafù, A. Costacurta, P. Maldini, C. Serginho, G. Gattuso, J. Vogel (0' st Pirlo), M. Jankulovski, I. Kakà, F. Inzaghi, A. Gilardino. A disp.: Z. Kalac, K. Kaladze, M. Rui Costa, D. Simic, C. Seedorf, A. Pirlo, C. Vieri. All: Carlo Ancelotti.
PALERMO (4-4-2): N. Santoni, C. Zaccardo, A. Barzagli, C. Terlizzi, F. Grosso, M. Gonzalez, M. Mutarelli, E. Corini, M. Santana, A. Caracciolo, S. Makinwa. A disp.: M. Andujar, M. Bonanni, S. Masiello, S. Pepe, P. Codrea, L. Rinaudo, M. Ferri. All: Luigi Del Neri.
Ammoniti: A. Gilardino.
Espulsi: -
Arbitro: Stefano Farina (Novi Ligure).
Assistenti: Marcello Ambrosino (Torre del Greco) e Paolo Ricci (Ostia).
Quarto uomo: Luca Palanca (Roma 1).
Note: .

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Sheva
57' AC Milan <1 - 1> Palermo
28' <0 - 1> A. Caracciolo
30' <1 - 1> G. Gattuso
Copyright © 1998-2005 LiveScore.com

ilyen tartalékosan kiállni... nem is csodálkoznék ha kikapnánk

Sheva
MILAN-PALERMO: OFFICIAL LINE-UPS
10/23/2005
MILAN: Dida; Costacurta, Stam, Maldini, Serginho; Gattuso, Vogel, Jankulovski; Kakà; Gilardino, Inzaghi. Coach: Ancelotti.

PALERMO: Santoni; Zaccardo, Barzagli, Terlizzi, Grosso; Santana, Corini, Mutarelli, Gonzalez; Makinwa, Caracciolo. Coach: Del Neri.

Sheva
na még nincs szép dizájnos bannerünk <#sir>

Sheva
A Milan alelnöke, Adriano Galliani nyilatkozatában kijelentette, hogy Alessandro Nesta a piros-feketéknél fogja befejezni labdarúgó karrierjét.

„Sandro Nesta a pályafutása végéig a Milanban fog játszani. A szurkolók megnyugodhatnak, mert a megfelelõ idõben szerzõdését fogunk hosszabbítani vele. A meghatározó játékosaink közül senki nem hagyja el a Milant. Azok a labdarúgók, akik a több játéklehetõség miatt eligazolnak, mindig a legjobbakat mondják a klubról, de a gárda kulcsemberei mindig itt maradnak. Ez sohasem lesz másképp.”

Galliani kitért a még mindig gólképtelen Vierire is.

„Bobo teljesen nyugodt. Az edzõ és a klub bízik benne. Több jó csatár van, akik még nem voltak eredményesek. Türelem, Vieri nemsokára betalál a kapuba. Keményen dolgozik, megtartja a labdákat, és nagyszerûen csinál helyet a csapattársainak, de a góltalanság miatt a nyomás egyre nagyobb rajta. Ugyanez volt a helyzet Crespo esetében is, de remélhetõleg Vierinek november 20.-a elõtt sikerül eredményesnek lennie. Egyébként az argentinnal ellentétben Vieri nem kölcsönben van itt, hanem a Milan játékosa, és meg vagyunk gyõzõdve, hogy nem volt hiba idehozni.”

Sheva
A Palermo ellen készülõ keret, amelybõl némi meglepetésre kimaradt a PSV ellen egy kisebb sérülést összeszedõ ukrán Shevchenko.

Kapusok: Dida, Kalac.

Hátvédek: Cafu, Costacurta, Kaladze, Maldini, Jankulovski, Simic, Stam.

Középpályások: Gattuso, Kakà, Pirlo, Rui Costa, Seedorf, Serginho, Vogel.

Csatárok: Inzaghi, Gilardino, Vieri.

Sheva

Sheva
PRESS SURVEY - KAKA': 'Lake Maggiore is wonderful'
10/22/2005
MILAN - La Gazzetta dello Sport have reported on Kakà's sailing trip to Lake Maggiore and the town of Verbania: 'I've been sailing in Brazil a few times but it's a real passion for me here in Italy. I liked sailing from Verbania to Stressa, I fould three wonderful islands.'

Sheva
Alberto Gilardino arról álmodik, hogy a Bajnokok Ligája döntõjében a Juventus csapatát legyõzve szerezzék meg az elsõ helyet.

„Az, az álmom, hogy ezzel a nagyszerû csapattal bejussunk a Bajnokok Ligája döntõjébe. Fantasztikus, de egyben nehéz dolog odáig eljutni. Remélem, akkor az ellenfelünk a Juventus lesz,” – nyilatkozta a nyáron igazolt csatár.

Gilardino teljesítménye elég ingadozó, amióta megérkezett a Parma együttesétõl, de reméli, hogy holnap délután a Palermo ellen sikerül megszerezni elsõ gólját a San Siro közönsége elõtt.

„Nagy szeretettel fogadtak, de nyilvánvaló, hogy kell egy kis idõ a beilleszkedéshez, amikor egy új csapatba és új városba kerülsz. Különösen akkor, amikor mások az elvárások, és mindig a gyõzelem a cél. Hihetetlen dolog olyan bajnokokkal együtt játszani, mint Paolo Maldini és Billy Costacurta, akiket néhány évvel ezelõtt még csak a televízióban láthattam.”

Az olasz válogatott csatárnak Andriy Shevchenkoval, Christian Vierivel és Pippo Inzaghival is meg kell küzdeni a helyért.

„Ilyen szinten teljesen normális dolog a rotáció, de boldogabb lennék, ha több lehetõséget kapnék. A döntés az edzõ kezében van. Elég sok mérkõzés van a szezonban ahhoz, hogy mindenki szóhoz jusson. Egyik csatártársamat sem részesítem elõnyben, mert bárki mellett tudok játszani. Nagyon megtisztelõ, hogy Pippo Inzaghival hasonlítanak össze, mivel õ a világ egyik legjobb támadója. Sokat tanultam tõle.”

Két mentoráról, Cesare Prandellirõl és Arrigo Sacchiról a következõket mondta.

„Sacchi nagyon fontos személy a számomra, mert sok jó tanácsot adott nekem, és kulcsszerepe volt abban, hogy a Milanba igazoltam. Carlo Ancelotti és Prandelli hasonló személyiségek, és jó kapcsolatban vannak a játékosaikkal. Ismerik a labdarúgás legapróbb részleteit is, ami igazán sokat segít.”

Sheva
akkor nézd meg amit gabber linkelt ott mennyi választék van

forza milan
hm?a font catergoriesnél választhatod ki a kategóriákat😄

Sheva
sose nem 😛

báttyó02
mennyémá...

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

gabber_saviola
még nem tudok, de ....... 😊)))))))

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Fyrex
jaaaaaa, hát akkor eeezt mondd <#hehe>
holnapra meghozza a postás bácsi az efem2006 ot aztán lessz nemulass 😄DDD

Avanti Crociati!

gabber_saviola
nem tudok büntipontot adni 😞

Fyrex
óvakodjatok gabber moderátor csak úgy szórja a büntipontokat mint a géppisztoly <#idiota>

Avanti Crociati!

gabber_saviola
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Sheva
sry gabber moderator jóvoltából lesz dizájnos bannerünk 😄

gabber_saviola
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

gabber moderátor 😄DDDDD

Sheva
na estére nekünk is dizájnos formájú bannerünk lesz Gabber jóvoltából <#smile>

Sheva
MILAN-PALERMO: FACTS AND FIGURES
10/21/2005
MILAN - Palermo arrive at the San Siro on Sunday. Gigi Del Neri's are currently on 12 points and the two sides have met on 35 times, with Milan never having lost to the visitors at the San Siro.

The two sides first met in October 23, 1932, with Palermo in the top flight for the first time after the First World War. Milan won 2-1, thanks to a brace from Romani. Michele Ferri is the only Palermo player to have ever joined the Rossoneri when he moved in the 2000-01 season although the defender never made an appearance.

Sheva
Az AC Milan csatlakozott a Real Madrid védõjéért, Ivan Helgueráért folytatott versenyhez. A Liverpool és a Manchester Unietd is szívesen látná soraiban a spanyol játékost, akinek már csak ez az év van hátra a jelenlegi szerzõdésébõl.

A piros-feketék egy tapasztalt középhátvédet keresnek, és Helguera is raja van a listájukon. A védõ helyzete a következõ hónapban letisztul, amikor várhatóan a Real új szerzõdést kínál a játékos ügynökének.

Sheva
hmmm... remélem nem lesz igaza

3:1 G: Sheva, Gila ill. Makinwa

gabber_saviola
Zamparinit felhívtam, hallani sem akar róla ......azt mondja hogy ki fogtok kapni

Zamparini tippje: 1-2