36663
  • Nuno88
    na most ébredtem a mai szülinapi ünneplés után és mit olvasok Fiori hosszabított ennél nagyobb szülinapi ajándék nem is létezik :D
  • LasCar16
    banok kolléga sopcaston lesz e csatorna amin ma adják a meccset? vagy vki egy linket bedobhatna ahol nézni lehetne
  • Kaplartom
    Hát sztem is Storari kellene a kapuba Kalac helyett! Én legalábbis töbre tartom! És ez már nemigaz hogy valaki mindíg lesérül, amikor fontos lenne nyernünk!!
  • Palinko
    hát fogjuk az öregségre a bénaságot :)
  • North
    Nem az a baj, hanem hogy béna.
  • Palinko
    mindent csak Kalac ot neeee :S sajna már kicsit öreg
  • LasCar16
    úgyis kalács védene, bazzeg pont ilyenkor sérül meg Dida amikor kezd formába lendülni:@
  • Palinko
    nem baj érdekel storari teljesítménye
  • laca70
    Ez már undorító.
  • Nuno88
    a samsungsporton van egy hír, miszerint Dida a Messina ellen ütközött a kapufával és bedagadt a válla, kihagyja az Ascoli elleni találkozót és lehet h nem lép pályára a Man Utd ellen sem :S
  • Nuno88
    12:47 - A Real Madrid hivatalos weboldalán egy Kaká interjú olvasható, amelyben a brazil játékos elárulja, hogyha a Milan és a Madrid már megegyezett egymással, akkor örömmel igazol a Bernabéuba.

na kezdődik megint...
  • Palinko
    ja még vissza is fordulhat. és nagyon szépen köszönjük a gratulációt!
  • Nuno88
    Adriano Galliani és Carlo Ancelotti a Milan Channelnek nyilatkozott a Messina elleni győzelmet követően.

Galliani: "A Milan nagyon jól teljesített a mai napon, de a titok nyitja az, hogy a teljes keret a rendelkezésünkre áll, nincsenek sérültjeink. A müncheni mérkőzéshet képest hét játékos cserélődött ki a csapatban. A védelem például teljesen másképp állt össze. A Milannak nagyszerű játékosai vannak, és most, hogy mindenki egészséges, az eredmények is jönnek. Carlo Ancelotti nagyon jól döntött ma, hogy friss játékosokat tett a csapatba, feltétlenül szükséges, hogy mostantól a szezon végéig ez így is menjen tovább. A MilanLab egészen május 6-ig számolt a rotációval, és mivel a Milan az egyetlen csapat, amelyik még a kupában is állva maradt, minden erőnkre szükségünk lesz a továbbiakban. Próbáltam elmagyarázni a csapatnak, hogy a sorsunk mostantól a mi kezünkben van. Még hét mérkőzés van hátra, és ha csak ugyanúgy teljesítünk, mint a Palermo, és hozzuk az Ascoli elleni elmaradt mérkőzésünket, akkor bejutunk a Bajnokok Ligájába. Csak magunkkal szabad törődnünk, és nem szabad visszanéznünk."

Ancelotti: "Jó időszakban vagyunk, azok is jól teljesítenek, akik eddig kevesebbet játszottak, így nyugodtan alkalmazhatjuk a rotációt és továbbra is eredményesek maradhatunk. Sok friss játékosunk van, akik garantálják a kiegyensúlyozottságot. Azt hiszem, hogy Gattuso és Kaká pihenőt kapnak majd az Ascoli elleni mérkőzésen. Ronaldo? Kulcsfontosságú játékos. A csapatnak szüksége van arra a játékra, amit ő tud produkálni, nagyszerű képességei vannak és mindig a csapatért játszik, taktikai szempontból nélkülözhetetlen számunkra. A csapatnak még javulnia kell a mérkőzések lezárásában, ki kell használnunk minden kontratámadási lehetőséget, amihez hozzájutunk. Szükségünk van a kiegyensúlyozottságra, és jelenleg fizikailag jó formában vagyunk. Ami a harmadik helyet illeti, nem hiszem, hogy a Laziónak nehézségei akadnának, úgyhogy nekünk inkább a hozzánk közelebb álló csapatokra kell figyelni."

Forrás: acmilan.com
  • Nuno88
    Messina-AC Milan:

• Nuno88
    van még forduló bőven... soha ne mond hogy soha :)
  • gabber_saviola
    gratulálok a 4. helyhez, mert visszavenni már úgy sem fogjuk tudni
  • Palinko
    szeretem olvasni a ronaldo nyilatkozatokat, remélme nem hazudozik ösznye vissza
  • Nuno88
    akkor jó... megérdemlik a pihenést mindketten
  • LasCar16
    megnyugodtam, nem sérült meg de Kakával egyetemben pihen a hétközi fordulóban
  • LasCar16
    Ronaldo a Gazzetta dello Sportnak adott nyilatkozatában hűséget fogadott a Milannak és kijelentette: hamarosan ismét a világ legjobbjaként fogják számon tartani.

"Még messze nem vagyok csúcsformában. Keményen edzek, de rendszeresen akadnak apróságok, amelyek lelassítanak. Ezek jelen esetben teljesen normális dolgok, de a MilanLab segítségével sikerült beazonosítanunk ezeket a tényezőket, és így biztos vagyok benne, hogy a folyamat végén ismét ugyanaz a nagyszerű játékos leszek, aki voltam. A következő szezon kezdetére, a nyári edzőtábor után újra csúcsformában leszek. Én leszek a legjobb. Biztos vagyok benne, hogy sikerülni fog, és annyi mindent szeretnék még adni a futballban. Ugyanazon a héten születtem, amikor Francesco Totti vagy Andrij Sevcsenko, mégis, az ő fizikai teljesítőképességüket nem kérdőjelezi meg senki. Nem vagyok sem öreg, és nem is égtem ki - mindenki rá fog jönni erre. A Carlo Ancelottival kialakított kapcsolatom tökéletes. Ő egy igazi barát, nem egy tábornok. Nagyon jól kijövök Carlóval, akárcsak régebben Gigi Simonival és Vincente Del Bosque-val. Ez nem azért van, mert engedékeny. Ancelotti is tudja, mikor kell nemet mondani, zseniálisan kezeli a játékosait. Én már tudom, hogy innen akarok visszavonulni. Nem tudom, hány év van még bennem, de az összeset ebben a mezben akarom kiadni magamból. Inter? Egyszer majd meghívom Morattit vacsorázni. Nem most, előbb megvárom, hogy elszálljon a keserűség, amit a Milanhoz történő átigazolásom okozott neki. Az Inter számomra már a múlt, és teljesen hidegen hagy az a tény is, hogy idén ők nyerik meg a Scudettót. A jövő Milanja? Valamit én is tudok segíteni Silvio Berlusconinak abban, hogy ide tudja hozni Ronaldinhót. Arról mondjuk felesleges mesélni neki, hogy milyen csodálatos itt a Milannál, hiszen ezt már rég tudja. Manchester? Szeretnék ott lenni a lelátón, persze az edzéstervemen múlik minden. Szeretnék egy nagyszerű ajándékot kapni a csapattársaimtól. A Milannak az idei szezonban meg kell nyernie a Bajnokok Ligáját, de meg kell nyernie jövőre is, amikor már én is játszhatok!"
  • LasCar16
    gattuso megsérült?:S basszus remélem nem komoly
  • Nuno88
    na 2:2 lett az Inter-Palermo... így a Palermo 1 ponttal jött... nekünk 50 míg nekik 49 pontjuk van és ők egy meccsel többet játszottak mint mi
  • Nuno88
    2:2 beszarás...
  • Palinko
    kiválló csapat a palermo,de ha előttünk van a táblázatban akkor nem nagyon szeretem :D
  • Nuno88
    vezet a Palermo 0:2-re, ennek örüljek most vagy ne :D
  • Nuno88
    Gatta lesérült? :C
  • Szabi 22

• Szabi 22
    Nagyon kellett a győzelem!!! Szép golok voltak remélem így folytatjuk a Man ellen kár hogy Gattuso lesérült!!!!!
  • Nuno88
    bakker most néztem meg Ronaldo gólját, hát beszarás mekkora gólt rúgott a "pufi" :)
  • Nuno88
    Tovább folytatja jó szereplését az AC Milan csapata. A Bayern München hétközi legyőzése után, most az olasz bajnokságban fektették két vállra a Messina gárdáját. A találkozó 14. percében a brazil Kaka szerezte meg a vezetést, majd a félidő közepén Favalli duplázta meg az előnyt. A második játékrészben még Ronaldo és Masiello is eredményes volt, így a Milan magabiztosan gyűjtötte be a három pontot.

MESSINA-MILAN 1-3 (0-2)
    Gólszerzők: Kakà (14.), Favalli (30.), Ronaldo (86.); illetve Masiello (93.)
    Játékvezető: Rosetti
    Sárga lap: Gourcuff (33.), Pirlo (81.), Serginho (82.); illetve Christian Riganò (27.), De Vezze (39.), Zanchi (46.), Alvarez (69.), Lavecchia (73.)
    Piros lap: -

MESSINA(4-5-1):
    Paoletti; Lavecchia, Zanchi, Iuliano, Giallombardo; Alvarez, Pestrin (Cordova 73.), D'Aversa, De Vezze (Floccari 57.), Masiello; Riganò.

Nem léptek pályára: Cesaretti, Rea, Parisi, Morello, Bakayoko.
    Vezetőedző: Giordano.

MILAN (4-3-1-2):
    Dida; Cafu, Bonera, Kaladze, Favalli (Jankulovski 90.); Gattuso, Pirlo (Ambrosini 87.), Gourcuff; Kakà; Gilardino (Serginho 77.), Ronaldo.

Nem léptek pályára: Kalac, Nesta, Oddo, Oliveira.
    Vezetőedző: Ancelotti.

Forrás: gazzetta.it
  • LasCar16
    szép gólok voltak, grat a fiúknak! :) forza!
  • Nuno88
    télleg igazad van :)
  • North
    gólok:
    0-1: http://www.d1g.com/video/show/?id=883873
    0-2: http://www.d1g.com/video/show/?id=883955
    0-3: http://www.d1g.com/video/show/?id=884244
    1-3: http://www.d1g.com/video/show/?id=884276
  • tep
    ráadásul a Palermo 1-el többet játszott
  • Nuno88
    jaja... a Lazio is és az Empoli is X-elt :)
  • Palinko
    szép eredmény.
  • tep
    ááá , nyertünk 3:1-re

...ha az Inter megveri a Palermo-t,BL-helyen leszünk
  • Nuno88
    nah a végén még kaptunk egyet...
  • Nuno88
    lesz majd de gondolom várni kell kicsit :)
  • HeCki
    video? :)