A Milan elnöke, Silvio Berlusconi a következőképpen nyilatkozott a Milan müncheni győzelméről:
"Épp egy ilyen Milant szerettem volna látni Münchenben! A mérkőzés előtt hosszasan beszéltem Gallianival és Ancelottival telefonon, és éreztem, hogy a megfelelő légkörben vannak. Tudtam, hogy megvannak a képességeink ahhoz, hogy akár több góllal is nyerjünk. Azért is örülök annak, hogy ilyen benyomást tett a csapatunk, mert abban a szellemben játszottak, amire én mindig is buzdítottam őket. Most már bevallhatom, hogy a 2-2-es első mérkőzés után jól letoltam a csapatot az öltözőben. Elképzelhetetlen számomra, hogy ilyen tehetséges játékosok a győzelem érdekében miért nem tudják megtartani a labdát az utolsó percekben. Én vagyok az első, aki bármit megadna egy különleges előadásért, de ha csak egy góllal vezetsz, akkor nem adhatod át a labdát az ellenfélnek. Most mindenki jól játszott. A Maldini-Nesta kettős középen lenyűgöző volt. Gattuso minden labdáért megküzdött. Dida tökéletes volt. Viszont, ha ki kellene választanom egyetlen nevet, akkor az Seedorf lenne. Ő képviseli a csapat tartását és büszkeségét, egy olyan csapatét, amelyik sosem adja fel a küzdelmet és a génjeiben hordozza Európát. Manchester? Optimista vagyok, mint mindig. A Manchester United nem a favorit. Nagyon tiszteljük őket, viszont nem félünk, mivel egyenlő esélyekkel kezdjük a párharcot. A mostani fordulóban minden jól alakult a Manchester United számára, a Romának pedig épp ellenkezőleg, de nem ijedhetünk meg ettől a 7-1-től, ugyanis az első mérkőzést a Roma nyerte. Mi lesz, ha a Milan kiejti a Manchester Unitedet? AKkor eleget kell tennünk egy kötelezettségünknek a szurkolók felé: szembe kell néznünk a Liverpoollal, hogy kiegyenlítsük a számlát a két évvel ezelőtti tréfáért. Ez az álmunk, ez a célunk."