A.C. Milan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sheva
vagy nem akarsz gyorsan palermoi elnök lenni? 😄

.:.FORZA AC MILAN!!!.:.

Sheva
ok akkor hívjuk is a palermoiakat h egy láda sör fejébe a 3 pont a miénk 😛

gabber_saviola
jah én leadnám nektek a 3 pontot

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Sheva
hát jah fél óra volt mire az a betûs fontokat átlapoztam 😄

gabber_saviola
jó az az oldal, elég régóta használom

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Sheva
szeretném ha a milan nyerne igaz ki nem szeretné h a kedvenc csapat mindig nyerjen
nagyon kell a 3pont mert úgyérzem a juve ezen a hétvégén se fog hibázni

Sheva
jaja keresgéltem 😊

gabber_saviola
jah 1-1 szerintem is

McFrost
fõleg a jobb széle!

1-1 a tippem, Sheva & Caracciolo

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

gabber_saviola
látom megtaláltad a dafont.com-ot :-)

gabber_saviola
nájsz a banner, az eddigi legszebb :-)

Sheva
a védelembe le kell az erõsítés ezt szólom hozzá

forza milan
Akkor jó😊Gondoltam hogy az lehet a gond!Egyébként te mit szólsz Alexhoz?

Sheva
ok kira köszi már engedi hála istennek <#eljen>

forza milan
nemtom,lehet hogy azért mert másolás után még nincs megnyitva a fórum!próbáld ugy hogy ittvagy a topikban,és közben kimásolod a hirt,és lehet hogy igy engedi!(nekem is ez volt a gond!)Szivesen!😄

forza milan
BL E csoport
1. AC Milan 3 1 2 0 5-3 5
2. Fenerbahce 3 1 1 1 7-6 4
3. PSV Eindhoven 3 1 1 1 1-3 4
4. Schalke 04 3 0 2 1 5-6 2

Milan-Fener
3-1
Schalke-Milan
2-2
Milan-PSV
0-0

Sheva
thx a hírekért

te se tudod h miért nem enged beilleszteni a mozillám? :S

forza milan
Andriy Shevchenko újabb elismerésben részesül. Egy olyan díjat vehet át Candido Cannavò-tól, melyet a maffia ellenes harcban meggyilkolt bíró, Rosario Livatino emlékére alapítottak.

Az elsimerést az ukrán gyermekek iránti jótékonysági munkájáért kapja meg a Milan csatára.

Forrás: acmilan.com

forza milan
Úgy látszik, hogy, a szezon végén Alex elhagyja a PSV csapatát és kijelentette, hogy szívesen igazolna a Milanba. A kiváló védõ 2004 nyarán kölcsönjátékosként került a holland klubhoz, miután a Chelsea megvásárolta.

Úgy tervezték, hogy Alex két szezont a Philips Stadionban tölt, majd ezután a Stamford Bridge-re teszi át székhelyét. Azonban a Kékek számára nem sok jót ígér, hogy Angliában nem kaphat munkavállalási engedélyt, mert nem játszott elegendõ százalékban a brazil válogatott mérkõzésein.

A 23 éves játékos reméli, hogy a holland bajnokságban nyújtott teljesítményével felkelti a Milan figyelmét, mert szívesen lenne a piros-feketék brazil kontingensének tagja.

„Olyan játékosokkal játszani együtt, mint Dida, Cafu, Kaka és a többi brazil, mindenkinek, ahogy nekem is egy igazi álom lenne,” – nyilatkozta az Eindhoven Dagbladnak. „Keményen dolgozok, hogy jobb játékossá váljak. A Milan a kedvenc csapatom Európában. Most sok honfitársam játszik ott, így könnyen menne a beilleszkedés.”

Forrás: planetfootball.com

Sheva
lehet h az elkövetkezendõ idõkben nenm tudok betenni híreket meg képeket meg összefoglalókat mert a böngészõm nem engedi a beillesztést 😞((((

forza milan
Üdvözlünk a milanosok körében!

Sheva
hali

odex
Sziasztok! én eg új A.C milan drukker vook 😊

.:HNS-OÐ&#8364;X:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]

Johnny23
thx

jaja, jol nyomja

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

forza milan
chingy-right thurr!egyébként nem semmi gyerek,de van valami francia gyerek is,vicclapon van pár video!

Johnny23
azt tudjátok milyen zene megy alatta?

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

Sheva
hát biztos nem 2 percig gyakorolta 😄

tep
Lacc /thx/ linkje a humoros és aranyos topikban<#wow1> :
Ezt csináljátok utána 😊

\"SLICE of LIFE\"

Sheva
KAKA': 'Vieri will score soon'
10/20/2005
MILAN - Kakà continued: 'I am pleased for Inzaghi that he is back. It's a good dilemma for Ancelotti as it's difficult to choose between four top players like Sheva, Vieri, Pippo and Gilardino. Anyway, it's an advantage having top strikers. It's difficult to say if we should have had Gila playing yesterday, gives and receives a lot. He's a great player, however, Ancelotti made his choice.'
The young Brazilian talked about Bobo Vieri: 'With Bobo, it's the same as Gilardino it becomes a problem when goals don't come. When Gila scored then the same thing will happen with Bobo. He just needs patience. Once Vieri scores then we won't stop. He's a top striker and he helps the team in a very important way. The goal will come for Bobo.'

Sheva

Sheva
GILARDINO: 'Waiting for a goal at the San Siro'
10/20/2005
MILAN - Alberto Gilardino then talked about his arrival at Milan: 'There's always some difficulties at the beginning when you change team, environment, team-mate, city. Now, however, everything is fine, I feel good fitness-wise and mentally, there are no problems. I always give my all when I play and must do that every time Ancelotti calls on me. Yesterday, they played as well as they had at Genoa but all that came was a draw. We are calm, we are working to improve and we want to which is a very positive aspect. Now we have to think about Palermo which is an important game.'
After three goals, at Sampdoria, Treviso and Cagliari, Alberto has just one objective: 'I hope to score a goal at the San Siro, I think about that a lot. I would like to score at home, hopefully I'll do that on Sunday.'

Sheva
AWARD FOR ANDRIY SHEVCHENKO
10/20/2005
MILANELLO - Andriy Shevchenko has received an award from Candido Cannavò on behalf of judge Rosario Livatino who sacrificed his life in fight against the mafia. The recognition comes for Andriy's charity work to aid children in Ukraine. Milan players will be present at the launch of club sponsor Electronic Arts, Germany World Cup 2006 video game this afternoon at the National Theatre in piazza Piemonte.

Sheva
Ancelotti: Best Match Of The Season
10/20/2005 6:38:00 AM
Despite the goalless draw against PSV Eindhoven, Carlo Ancelotti was more than satisfied with his team’s performance.
Milan were unable to break through the Dutch defence on Wednesday night and this resulted in PSV holding on to a precious 0-0 which leaves the group still wide open for any solution. This, however, did not disappoint Ancelotti who was still pleased with how his side played, especially in the second half.

“The team played well, surely the best match of the season, but unfortunately we were unable to finish the huge number of work produced. However I must say that in the first half we centred too much our game, but in the second half we did better. We never risked anything.”

Sheva
Andriy Shevchenko valószínûleg pénteken újra edzésbe áll, mivel a térdén elvégzett vizsgálatok semmi komolyat nem mutattak ki. Félõ volt, hogy az ukrán csatár esetleg hosszabb idõre harcképtelenné válik, miután a szerdai 0-0-s döntetlennel végzõdött Bajnokok Ligája találkozón cserét kért.

Egyébként Shevchenkot ma délután vizsgálták meg, és semmilyen komolyabb károsodást nem találtak. A támadó az eddigi hét mérkõzés alatt ötször volt eredményes, és a Palermo elleni bajnokin már ismét bevethetõ lesz. A vezetõedzõ, Carlo Ancelotti megnyugodhat, noha csapata a jövõ héten az Empolival és a Juventusszal csap össze.

Shevchenko az olasz bajnokságban eddig szerzett 113 góljával, kétségtelenül a piros-feketék legveszélyesebb befejezõ embere.

Sheva
Az olasz lapok így értékelték a játékosok teljesítményént:

MILAN-PSV: GAZZETTA DELLO SPORT

MILAN: Dida nr.; Cafu 6, Stam 6, Maldini 6, Kaladze 6.5; Gattuso 6, Pirlo 6, Seedorf 5.5, (Serginho -).; Kakà 6; Shevchenko 5.5, (Inzaghi 6), Vieri 5.5.

PSV: Gomes 7; Reiziger 5.5, Oojier 7, Alex 6, Lamey 5.5, Afellay 6, Simons 6, Cocu 6; Beasley 6, Robert 5, (Aissati 5.5), Farfan 5.

MILAN-PSV: CORRIERE DELLO SPORT

MILAN: Dida 6; Cafu 5.5, Stam 6.5, Maldini 6.5, Kaladze 6; Gattuso 6.5, Pirlo 6, Seedorf 6, (Serginho 6); Kakà 5.5; Shevchenko 5.5, (Inzaghi 6), Vieri 5.

PSV: Gomes 7; Reiziger 6, Oojier 6, Alex 6.5, Lamey 6, Afellay 6, Simons 6, Cocu 6; Beasley 6.5, Robert 5, (Aissati 6), Farfan 5.5.

MILAN-PSV: TUTTOSPORT

MILAN: Dida nr.; Cafu 5.5, Stam 6.5, Maldini 6, Kaladze 6.5; Gattuso 6.5, Pirlo 6, Seedorf 6, (Serginho -); Kakà 6; Shevchenko 5.5, (Inzaghi 6), Vieri 6.

PSV: Gomes 7.5; Reiziger 5.5, Oojier 7, Alex 6, Lamey 6, Afellay 6, Simons 6.5, Cocu 6; Beasley 6.5, Robert 5, (Aissati 5.5), Farfan 6.

MILAN-PSV: CORRIERE DELLA SERA

MILAN: Dida nr.; Cafu 6, Stam 6, Maldini 6.5, Kaladze 6; Gattuso 7, Pirlo 6, Seedorf 5.5, (Serginho -); Kakà 5.5; Shevchenko 5, (Inzaghi 5), Vieri 5.

PSV: Gomes 7; Reiziger 5.5, Oojier 6 Alex 6.5, Lamey 6; Afellay 6, Simons 6, Cocu 6; Beasley 5, Robert 5.5, (Aissati 6), Farfan 6.

MILAN-PSV 0-0: REPUBBLICA

MILAN: Dida 6; Cafu 6, Stam 6, Maldini 6.5, Kaladze 6.5; Gattuso 6.5, Pirlo 6, Seedorf 5.5, (Serginho -); Kakà 5.5; Shevchenko 5.5, Inzaghi 6.5, Vieri 5.

PSV: Gomes 7; Reiziger 6, Oojier 6.5, Alex 6.5, Lamey 6; Afellay 6, Simons 6.5, Cocu 6; Beasley 5, Robert 5, (Aissati 5), Farfan 5.5.

MILAN-PSV 0-0: IL GIORNALE

MILAN: Dida S.v.; Cafu 6, Stam 6, Maldini 6.5, Kaladze 6.5; Gattuso 6, Pirlo 6, Seedorf 5, (Serginho -); Kakà 5.5; Shevchenko 5.5, (Inzaghi 6), Vieri 4.5.

PSV: Gomes 7; Reiziger 5.5, Oojier 7, Alex 6, Lamey 5.5, Afellay 6, Simons 6, Cocu 6; Beasley 6, Robert 5, (Aissati 5.5), Farfan 5.

Sheva
A tegnap este 0-0-ás döntetlennel végzõdött Milan-PSV Bajnokok Ligája mérkõzés után az edzõ és a játékosok a következõképp értékelték a történteket.

Ancelotti:
„Az eredmény miatt egy kicsit csalódott vagyok, de 90 percen keresztül jól játszottunk. A mérkõzés elején adódtak problémák, de túltettük magunkat rajtuk. Agresszívan játszottunk. Lezártuk elõttük a területet és nyomás alatt tartottuk õket. A PSV védekezõ felfogásban futballozott. Úgy gondoltam más felfogásban lépnek majd pályára. Sokszor szereztünk labdát, és számos támadást vezettünk. Volt vagy 25 jó lövésünk. Sokat próbálkoztunk a tizenhatoson kívülrõl, de sajnos egyikbõl sem lett gól. Sheva sérülése? Semmi komoly. Megvárjuk a vizsgálatok eredményét”

Serginho:
„A múlt szezonban több problémát okoztak nekünk. Most sokkal zártabban játszottak, és hazavitték az egy pontot. Sok esélyünk és lehetõségünk volt, de balszerencsénkre, nem tudtunk eredményesek lenni. Egyébként még most is mi vezetjük a csoportunkat.”

Dida:
„Igazán jól játszottunk. Az ellenfél csak egyszer lõtt távolról. Gratulálok Gomesnek, jól csinálta. Bemutatott néhány nagyszerû védést, és a PSV csapatában mindenki remekül védekezett. Egyébként mi még mindig képesek vagyunk jobb teljesítményre. Nem sikerült gólt szereznünk, de a második félidõben sok lehetõséget alakítottunk ki. Ezen az úton kell továbbhaladnunk.”

Kaladze:
„Sok helyzetet alakítottunk ki. Csak bosszankodhatunk, hiszen nem tudtunk nyerni. Sajnos nem szerezhetünk mindig gólt. Most már a következõ meccsel kell foglalkoznunk. Mi vezetjük a csoportot, de még minden nyitott. Örülök, hogy a csapat jól teljesített. Remek mérkõzést játszottunk. Az egyetlen negatívum, hogy nem találtunk be.”

Sheva
Ancelotti azt mondta semmi komoly szal a hétvégén remélem játszik majd

tep
Te jó ég , mennyi helyzetünk volt<#wow2>
....remélem Sheva hamar rendbejön.

\"SLICE of LIFE\"

Sheva
megnéztem a játékosok osztályzatait...Didat nem tuták osztályozni errõl látszik ki támadott többet és kinél volt a labda

Sheva
AC Milan make Chelsea contact over PSV's Alex
tribalfootball.com - October 20, 2005

AC Milan have made contact with Chelsea about PSV Eindhoven defender Alex.

The Brazilian is on-loan at PSV from the London giants and Milan are hoping to take advantage of their good relationship with Chelsea to land the defender.

Chelsea are reluctant to sell Alex outright, so ruling out any January deal for Milan. However, Milan chiefs are open to a loan agreement for the defender, which would see him move to San Siro next summer on a temporary basis.

Sheva
A Bajnokok Ligája harmadik csoportkörében az AC Milan gólnélküli döntetlent játszott a PSV Eindhoven csapatával. A mérkõzésen ismét pályára lépett a sérülésbõl nemrég visszatért Pippo Inzaghi. A csoport másik találkozóján a Fenerbahce hazai pályán 3-3-as döntetlent ért el a Schalke ellen, így továbbra is a piros-feketék állnak az élen.

MILAN – PSV 0-0 (0-0)
Játékvezetõ: Konrad Plautz (osztrák)
Sárga: Reiziger (P), Inzaghi (M)
Hosszabbítás: 4 perc

MILAN: Dida; Cafu, Stam, Maldini, Kaladze; Gattuso, Pirlo, Seedorf (74’ Serginho); Kakà; Shevchenko (49’ Inzaghi), Vieri
Cserék: Kalac, Costacurta, Vogel, Jankulovski, Rui Costa.
Vezetõedzõ: Ancelotti

PSV: Gomes; Reiziger, Alex, Ooijer, Lamey; Afellay, Simons, Cocu; Beasley, Robert (63’ Aisatti), Farfan.
Cserék: Zoetebier, Addo, Ferreyra, Dufour, Sibon
Vezetõedzõ: Hiddink

Sheva

Sheva

Sheva

Sheva

Sheva