tegnap persze hogy végigizgultam a mecset. de az izgulás szerencsére nem volt túl nagy. 2. félidőt odaadtuk nekik elsőt meg elkaptuk ahogy kell!
végre volt 2 jó mecsünk egymás után! és bemutattuk,hogy milyen szinten van a bayern hozzánk képest.
na de előre tekintve...
a mu az angol milan (szerintem) azzal a másssággal,hogy a játékosaik egyáltalán nem szimpatikusak és edző sem. de az most senkit nem érdekel... az viszont aggasztó,hogy ők egész évben jó formában voltak. mi meg háát. na az első félév nagyon rosz volt... de ez még talán előnyünkre is válhat,mert remélhetőleg nem bírják ők egész évben a hajtás. most talán felhoznátok a roma esetét... hát hogy lehet 7 gólt kapni? nem tudom... de mi azért összeszedettebb védelemmel és középpályával vagyunk felszerelve... ezeket átgondolva szerintem egyenlő esélyekkel indulunk,mert amenyire nekik jó a támadásuk,anyira jó a mi védelmünk! persze ők is tudnak védekezni, de mint tegnap bebizonyosult nekem tegnap,hogy mi is tudunk támadni! sőőt...
és asszem nincs nekik brazil válogatott játékosuk, szóval Kaká nak még nagyobb esélye van ez miatt.
szerintem legyőzhető a MU és nekünk le kell győznünk.
de ha mégsem sikerül, akkor sincs okunk panaszra. én idén őszintén még enyit sem vártam volna el a csapattól...
az viszont biztos hogy nagyon jó mecs van kilátásban :)