• Nuno88
    Carlo Ancelotti vezetőedző így nyilatkozott a ma esti, Empoli elleni bajnoki találkozóra készülve:

"Úgy érzem, könnyebb feladat számunkra a negyedik hely megszerzése, mint bejutni a Bajnokok Ligája elődöntőjébe. A mai eredmény kulcsfontosságú a negyedik helyért folytatott harcban, és ez az a cél, amiért már a szezon eleje óta küzdünk. Egy olyan csapat lesz az ellenfelünk, amelyik a táblázaton előttünk van, jó futballt játszik és sok pontot gyűjtött a bajnokság folyamán. El kell felejtenünk a Bayernt. A lehető legjobb csapatomat fogom pályára küldeni. Néhány játékos még nem regenerálódott teljesen kedd óta, de nem fogom az egész csapatot kicserélni. Maldini nem játszhat két mérkőzést zsinórban, míg Nesta csak most tért vissza egy hosszú kihagyás után, így pihenésre van szüksége. Seedorfnak speciális edzésekre van szüksége, ez a hármas tehát valószínüleg kimarad a ma esti csapatból. A többiek, amennyiben jó formában lesznek, játszani fognak. Dida nem hibázott a Bayern első góljánál. A második gólnál talán jobban figyelhetett volna a rövidre, de szerintem a Bayernnek szerencséje volt annál a szituációnál, nem egyetlen ember hibája, ami történt. Gilardinóval beszéltem a mérkőzés után, megmondtam neki, hogy jól játszott. Ő volt a támadásaink kulcspontja, mindenképpen pozitív volt a teljesítménye."

Forrás: channel4.com