36663
  • Nuno88
    jah, de majd jövőre :)
  • Nuno88
    Gila majdnem 2:0 lett de kihagyta... gyerünk gyerekek!!!

FORZA MILAN!!!
  • Palinko
    alakul a tippem :)
    ezzaz
  • tep
    milyen jól jönne a BL-ben is
  • Nuno88
    RONALDOOOOOOOOOOOOOOOOOOO 1:0 :)

bebaszta...
  • tep
    RONALDÓÓÓÓ
  • Palinko
    ja kicsit ellentmondtam magamnak, hogy ő nem hajt annyira az nem azt jelenti,hogy nem lesz fontos :)
  • Nuno88
    Kaká tuti ver egy gólt majd meglátod :)
  • Nuno88
    Gourcuff kezdő most nézem csak... YES! :)
  • Palinko
    de! ha Rondaldo bizonyítani akar azt legkönyebben egy kisebb csapat ellen teheti meg, és mivel BL en nem játszhat ő szerintem ma belehúz.
    és ha belegondolsz Gila is hasonló helyzetben van, be kell bizonyítania,hogy majd ha továbbjutunk a BL ben akkor ő lesz Inzaghi helyett...
    Gourcuff el is hasonló a helyzet.
    Gattuso, Kaká, Pirlo 3as valszeg nem hajt majd annyira
  • Nuno88
    Ronaldotól maximumot várok ez nem kérdés...
  • headmaster
    Szerintem nem kell elvárni túl nagy teljesítményt a játékosoktól. Ha mindenki betesz egy keveset a közösbe akkor meglehet a meccs. Nem kell egyéni 110%-okra alapozni. Ha mindenki hozza a saját max.-ját akkor semmi gond nem lehet.
  • Nuno88
    Ronaldo mesterhármast ver :D
  • Palinko
    szerintem
    2-0 lesz a vége...
    Ronaldo és Kaká rúgják majd a gólokat
  • Nuno88
    A pályára lépő csapatok:

Milan (4-3-1-2): Dida; Cafu, Bonera, Kaladze, Favalli; Gattuso, Pirlo, Gourcuff; Kakà; Gilardino, Ronaldo

Empoli (4-3-1-2): Balli; Raggi, Adani, Pratali, Tosto; Buscè, Almiron, Moro; Vannucchi; Pozzi, Saudati

Forrás: acmilan.com
  • Nuno88
    Carlo Ancelotti vezetőedző így nyilatkozott a ma esti, Empoli elleni bajnoki találkozóra készülve:

"Úgy érzem, könnyebb feladat számunkra a negyedik hely megszerzése, mint bejutni a Bajnokok Ligája elődöntőjébe. A mai eredmény kulcsfontosságú a negyedik helyért folytatott harcban, és ez az a cél, amiért már a szezon eleje óta küzdünk. Egy olyan csapat lesz az ellenfelünk, amelyik a táblázaton előttünk van, jó futballt játszik és sok pontot gyűjtött a bajnokság folyamán. El kell felejtenünk a Bayernt. A lehető legjobb csapatomat fogom pályára küldeni. Néhány játékos még nem regenerálódott teljesen kedd óta, de nem fogom az egész csapatot kicserélni. Maldini nem játszhat két mérkőzést zsinórban, míg Nesta csak most tért vissza egy hosszú kihagyás után, így pihenésre van szüksége. Seedorfnak speciális edzésekre van szüksége, ez a hármas tehát valószínüleg kimarad a ma esti csapatból. A többiek, amennyiben jó formában lesznek, játszani fognak. Dida nem hibázott a Bayern első góljánál. A második gólnál talán jobban figyelhetett volna a rövidre, de szerintem a Bayernnek szerencséje volt annál a szituációnál, nem egyetlen ember hibája, ami történt. Gilardinóval beszéltem a mérkőzés után, megmondtam neki, hogy jól játszott. Ő volt a támadásaink kulcspontja, mindenképpen pozitív volt a teljesítménye."

Forrás: channel4.com
  • Nuno88
    Berlusconi megkegyelmez sokat kritizált játékosainak
    Külföldi labdarúgás

Silvio Berlusconi kiállt a keddi döntetlen után bírált Dida-Seedorf-Inzaghi trió mellett, és elképzelhetetlennek tartja, hogy a nyáron népvándorlás kezdődjön csapatában.

A lombardok első embere egy interjúban cáfolta, hogy a Milan-Bayern München Bajnokok Ligája-negyeddöntő után úgy határozott, hogy a nyáron átalakítja csapatát. Állítólag a Milan vezetősége bepöccent a meccsen tapasztaltak miatt, és élesen kritizálták Didát, Filippo Inzaghit és Clarence Seedorfot.

Berlusconi most tagadta, hogy az említett három játékostól megválna, vagyis Dida, Seedorf és Inzaghi továbbra is maximálisan élvezi a vezetőség bizalmát. Berlusconi közbelépésére azért volt szükség, mert a klub alelnöke, Adriano Galliani a Bayern elleni 2-2-re végződött Bajnokok Ligája meccs után úgy nyilatkozott: nincs helye a csapatban olyan játékosoknak, akik 4 millió eurót keresnek, de nem tesznek semmit. A "triumvirátus" az elnök szavai után megnyugodhat, mivel Berlusconi Didát, Seedorfot és Inzaghit is feltétlenül a csapatában akarja látni a következő szezonban.

A Milan első embere azt a szintén a sajtóban megjelent állítást is cáfolta, hogy Alberto Gilardino is szerepel azon a listán, amelyet az olasz lapok szellőztettek meg, és amelyen a Milan állítólagos távozói szerepelnek.
  • Nuno88
    Carlo Ancelotti kijelölte az Empoli elleni olasz bajnoki mérkőzésre készülő keretét.

KAPUSOK: Dida, Kalac, Storari;

VÉDŐK: Bonera, Cafu, Favalli, Grimi, Jankulovski, Kaladze, Oddo, Simic;

KÖZÉPPÁLYÁSOK: Gattuso, Gourcuff, Kakà, Pirlo, Serginho;

CSATÁROK: Gilardino, Inzaghi, Ricardo Oliveira, Ronaldo

Forrás: acmilan.com
  • tep
    na jó , a másodikban benne volt
  • tep
    mindkét gól iszonyú nagy védelmi hiba volt

az elsőnél két ellen jött egy védőre , a többiek meg csak nézték , a másodiknál hiába volt ott négy védő , ha egyik sem tudta ellőni a labdát........szal pocsék védelmünk van , sztem nem a Dida hibája volt egyik gól sem.
  • Palinko
    szerintem többre vinné... az igazolás tudod az utóbbi időben hogy zajlik... szóval attól én nem várok sokat. az biztos,hogy Abbiati nincs még Dida szintjét, de valahogy biztos kezűbbnek ítélem meg. Dida ha jó formában van akkor nem rúgnak be neki semmit, de látod mi volt a bayern ellen és az főleg CA és Dida hibája.
    nem tudom Nestát nem is emlegettük ő is jó volt a bayern ellen...
  • LasCar16
    Lippi sem tudná sokravinni ezzel a kerettel, igazolnunk kell a nyáron mindenféleképpen minőségi játékosokat...eddig CA párti voltam de a Bayern elleni taktikai hiba, kihúzta a gyufát... Abbiati meg sem közelíti Dida-t,remélem összeszedi magát mert nagy szükség lenne rá... forza
  • Palinko
    azt biztos nem :) , de szerintem az van begondolva,hogy legalább serie a ban játszik ...
  • Nuno88
    és Torinoban tud nemzetközi tapasztalatot szerezni szted? :)
  • Nuno88
    nincs az elitben az tuti
  • Palinko
    ha már enyire szóba kevertük Abbiatit én nagyon kíváncsi lennék,hogy ki a legjobb kapus per pillanatban a serie a ban vagy akár a világon... valami ilyen statisztikát jó lenne szerezni épp érdekel abbiati hanyadik helyen van.
  • Nuno88
    váltanám, Lippi sztem kiszedné a csapatot ebből a helyzetből
  • Nuno88
    Abbiatinak is nagy szerepe volt a 2003-as BL sikerben, az Inter elleni viszavágón ő állt be a kapuba mert Dida kisebb sérüléssel bajlódott, és ott kivédte az internek a szemét is, ha nem ő áll a kapuba akkor lehet h 2003-ban nincs Bl. Zacceroni, meg Terim (míg itt volt) és CA is az elején Abbiatit favorizálták de aztán visszajött Dida és kiszorította.
  • Palinko
    érdekel,hogy ti milyen véleményen vagytok, de szerintem a felsoroltak közül Lippi lenne a legjobb. szerintem nem kéne részletezni...
    ti váltanátok CA t Lippire?
    hát én mostmár végképp azt kell mondjam,hogy igen
  • Palinko
    szerintem tudod te hogy miért...
    na akkor gondolkozzunk kicsit mint CA. emlékeztek mikor Kalac ot állította be bl re, mert ő tapasztalt? na pont ezért van Abbiati torinóban,hogy tapasztalatot szerezzen,mert CA nem merné nálunk beállítani,mert nem bízik meg benne. hát ő így gondolkodik, de ismét csak éééén szerintem erősen ki kéne próbálni, mielőtt költünk valaki másra...(leigazolunk valakit)
  • DjCooll
    hát nem tudom:):A:A:A:A na nem jobb de néha lehet hogy biztosabb lenen:)
  • Nuno88
    A Milan sztárja, a brazil Kaká még mindig optimistán tekint a müncheni Bajnokok Ligája visszavágó elé:

"Emlékezetes összecsapás lesz, de én még mindig hiszek a továbbjutásunkban. Ez a mérkőzés nagyon nehéz volt számomra, állandóan váltogatnom kellett a széleket, hogy helyet találjak. Nagy kár, hogy két gólt is kaptunk, de mi már hozzászoktunk az ehhez hasonló kihívásokhoz. A visszavágó lehetőséget ad nekünk egy történelmi győzelemre, és mi ezzel élni is akarunk" - nyilatkozta Kaká.

Massimo Oddo szintén bizakodó hangnemet ütött meg:

"Ez egy elátkozott mérkőzés volt számunkra, mivel akár négy gólt is szerezhettünk volna. Balszerencsénk volt, de ennek ellenére bizakodó vagyok. Tisztelem a Bayernt, de le fogjuk győzni őket jövő héten."

Forrás: channel4.com
  • Nuno88
    Lippit akarják edzőnek a Milan játékosai
    Külföldi labdarúgás

Marcello Lippi válthatja Carlo Ancelottit a Milan kispadján. A válogatott játékosok örülnének a váltásnak.

A Milan szurkolói kezdhetnek megbarátkozni a gondolattal, hogy a Bajnokok Ligája 2007/8-as kiírását kedvenc csapatuk nélkül kezdik el ősszel, miután egyelőre sem a bajnoki negyedik hely, sem a BL-cím megszerzése nem tűnik könnyen elérhetőnek az együttes számára. Kakáéknak alaposan össze kell szedniük magukat, hogy odaérjenek a Serie A negyedik helyére, nem is beszélve a Bajnokok Ligájáról, ahol előbb Münchenben kell nyerni ahhoz, hogy megmaradjon az esély a kupa elnyerésére.

A keddi BL-meccs után a klub vezetőinél ismét előkerült az edzőkérdés, ugyanis kevéssé valószínű, hogy egy sikertelen szezon után Carlo Ancelotti tovább folytathatná a munkát az együttesnél. Ha az edzőnek mennie kell, akkor egyelőre három jelölt közül kerülhet ki az utódja. Marcello Lippi mellett Frank Rijkaard és Marco van Basten is esélyes lehet a kispadra, a tavalyi világbajnokságon aranyérmes kulcsjátékosok, Pirlo, Nesta, Gattuso azonban azt szeretnék, ha Lippi lenne a befutó, és a hírek szerint ezt nemrégiben finoman a vezetők tudtára is adták.

Lippi egy nyilatkozatában a napokban elmondta a véleményét a csapatról, és kifejtette, hogy minőségi igazolásokra van szükség ahhoz, hogy ismét egy bajnokesélyes és az európai porondon is sikeres Milant kapjanak a szurkolók.
  • Nuno88
    ha jobb lenne akkor miért van kölcsön adva a Torinonak?
  • DjCooll
    hát Abbiati télleg jobb lenne az tény
  • Palinko
    pedig nem kellett volna megbánni. én is mostanában pikkelek didára. 2003 óta folyamatosan romlik. tavaly is miket csinált... szerintem a kölcsönkapusunkat kéne visszahozni abbiatit! ő nekem nagyon szimpi!

és a kocsi nagyon baba lett :) milyen belső van benne?
  • Nuno88
    F1:

• Nuno88
    Dida lepkéi miatt tombol a Milan elnöke
    Külföldi labdarúgás

Silvio Berlusconi, a Milan elnöke nem érti, mit keres a csapatnál egy olyan kapus, aki ekkora hibákra képes.

A Milan csak 2-2-es döntetlent ért el a Bayern elleni BL-negyeddöntő első felvonásán, és a szurkolókon kívül Silvio Berlusconi klubelnök is Nelson Didát hibáztatja a vereséggel felérő döntetlenért. A brazil kapus az általános vélekedés szerint az első gólnál is háríthatott volna, a hajrában szerzett második müncheni találat azonban egyértelműen az ő hibája volt: Van Buyten lövésénél rosszul zárta a rövid sarkot.

Míg néhány hete a klubnál mindenki örült, hogy hosszas egyeztetések után Dida aláírta új szerződését, addig sokan már bánják, hogy hosszabbítottak a kapussal. Utóbbiak közé tartozik Berlusconi is, aki a tekintélyes olasz sportnapilapnak adott interjújában az alelnököt, Adriano Gallianit vonta felelősségre a hiba miatt.

- Hogy költhetünk 2,5 millió eurót egy olyan kapus fizetésére, aki egyfolytában ekkora hibákat vét? – hangzott az elnök dörgedelme.

Az olasz sajtó már azt is tudni véli, hogy a Milan a meccs után ismét aktivizálta magát a kapusok piacán, mert nyáron szeretné lecserélni Didát. A kiszemeltek között van Gianluigi Buffon (akiért boldogan adnák cserébe a brazilt), Marco Amelia (Livorno) és Artur Boruc (Celtic) is.

Érdekesség, hogy az AP hírügynökség legfrissebb jelentésében már az áll: Berlusconi megvédte brazil hálóőrét, és senkire sem cserélné el. A Presidente valószínűleg megbánta amit a La Gazzetta dello Sportnak mondott...
  • Nuno88
    Autóversenyzésben is megmérkőzhetnek a BL sztárjai

Idén augusztusban rendezik meg az első futamot a Superleague Formula autós versenysorozatban, amelyben neves labdarúgóklubok indítanak csapatokat.

A Milan, a PSV, a Porto és az Olympiakos már jelezte, hogy elindul a megmérettetésen, és a sorozat szervezői tárgyalnak a Real Madrid, a Barcelona, a Valencia, az Inter, a Lyon, a Marseille, a Dortmund, a Schalke, a Basel, a Galatasaray, az Anderlecht, a Boca Juniors, a Flamengo és más európai, dél-amerikai, illetve ázsiai klubokkal is az indulásról. A cél a versenyenkénti 20 csapat elérése, minden csapat másféle autót, másfajta technikát indíthat el a futamokon.

- A motorsportban a technika dominál, a mi sorozatunkban azonban a csapatbüszkeség és szenvedély lesz a legfontosabb. Hisszük, hogy a foci és az autóversenyzés kombinációja olyan látványos versengéssé áll össze, amely felejthetetlen pillanatokat okoz majd a nézőknek – nyilatkozta a viadal egyik szervezője.

Az AC Milan már le is leplezte saját autóját, és Carlo Ancelotti vezetőedző nagyon örül, hogy klubja csatlakozott a kezdeményezéshez.

- Nagyszerű ötlet, hogy a két legnépszerűbb sportág, a labdarúgás és az autósport iránti rajongást kombinálva létrehozzanak egy várhatóan sikeres sorozatot, még inkább örülök, hogy mi is részesei lehetünk ennek a kezdeményezésnek – mondta Ancelotti.
  • DjCooll
    Ronaldinho nem is menne, nem is engednék
    Szerdán két fontos nyilatkozat is megjelent Ronaldinho Gaúcho jövőjével kapcsolatban, s az egyiket éppen maga a játékos tette, hogy folytatni kívánja a Barcelonában. Másrészről megszólalt Xavier Sala Martin, aki pillanatnyilag a klub gazdasági bizottságának elnöki székét foglalja el, s egyértelművé tette a Barca szándékait.
    Ronaldinho ma Lloret de Marban jelent meg, ahol a hivatalos honlapját népszerűsítették, s itt elmondta azt, amit már a Barcelona vezetői és a bátyja megtett az utóbbi hetekben. „Boldog vagyok itt, s remélem még hosszú évekig folytathatom" - mondta el, arra a kérdésre viszont némileg mérges lett, mely azt firtatta, miért nem edzett együtt a társaival a Miniestadiban, miért dolgozott külön. „Nem tudok két helyen lenni egy pillanatban, ha tehetném, csinálnám, de ez lehetetlen."
    A klub részéről megszólalt Xavier Sala Martin, aki az extravagáns öltönykollekciója mellett arról híres, hogy a múlt nyári ideiglenes elnöki bizottság elnöke volt. Most a gazdasági bizottság elnöke, s így üzletileg méltatta Ronaldinho jelentőségét a Barcánál. Világossá tette: a gránátvörös-kékek nem fogják eladni a legfontosabb játékosukat. „Ronadinho keresi a legtöbbet, de olyan dolgokat képvisel, mely pénzt hoz: imázst, presztízst, trófeákat, éppen ezért a folytatása Barcelonában gazdaságilag pozitív helyzet."
    „27 millió euróba került, s az eddigi fizetéseivel, prémiumaival együtt eléri a 60 milliós kiadást. Ha most eladnánk 60 millióért, azt eredményezné, hogy ingyen játszott itt ezekben az években. De ha a Milan egy torpedózásra készül, 125 millió eurót kell majd fizetnie" - tette világossá Martin.