• Sheva
    A főszereplők véleménye a Bajnokok Ligája döntő előtt.

KAKA: „Készen a döntőre”
    „Ez az első alkalom, hogy játszhatom a Bajnokok Ligája döntőjében és ez egy különleges motivációt jelent. Szerte a világon néznek. Ez egy páratlan látványosság. Sokat beszélgettem erről Paolo Maldinivel és Alessandro Costacurtával erről. Tudom, hogy nekik ez lesz a hetedik alkalom, és nem annyira izgatottak, mint én. Nagyszerű nap lesz az a számunkra, de egyben nagyon nehéz is. Én készen állok, a csapat készen áll. A döntőben a fáradság nem számít.”

INZAGHI: „Bevethető leszek a döntőn”
    „Tényleg készen állok. Miután annyit szenvedtem ebben a szezonban, ez egy álom, hogy azt mondhatom Ancelottinak, hogy bevethető vagyok. Egy álom, hogy akár pályára is léphetek ezen a mérkőzésen. Nem igaz, hogy fáradtak vagyunk. Mentálisan felkészültek, erősek, magabiztosak és eltökéltek vagyunk, és nem akarjuk elveszteni a Kupát.”

CRESPO: „Nagy örömöt akarunk szerezni a szurkolóknak”
    „Ezen a mérkőzésen feltehetjük a koronát erre a rendkívüli idényre. Ami igazán számít, hogy a Milan legyőzze a Liverpool csapatát, és nem az, hogy ki lövi a gólt, ki játszik és a hasonló dolgok. Az egyetlen dolog, ami foglalkoztat minket, hogy nagy örömöt szerezzünk a szurkolóinknak.”