• LasCar16
    A fiatal argentin védő, Leandro Grimi idén januárban csatlakozott a Milanhoz. Mostanáig mindössze egy hivatalos mérkőzésen lépett pályára. Jelenleg azon dolgozik, hogy minél tökéletesebben beilleszkedjen új környezetébe és a lehető leghamarabb teljes értékű játékosként álljon edzője rendelkezésére.

A tegnapi edzés után nyilatkozott a Milan Channelnek:

"Ancelotti egy nagyszerű ember. Szeretném neki és az összes csapattársamnak is megköszönni hogy ennyit segítenek a beilleszkedésben."

Az edzések során a fiatal tehetség különösen Paolo Maldini és Rhino Gattuso mozdulatait lesi:

"Rengeteg tanácsot adnak. Hatalmas szívvel rendelkeznek, ezért is próbálok mindig a közelükben lenni. Így tanulhatok a legtöbbet tőlük. inden szavukat és mozdulatukat lesem."

Leandro már érzi az elmúlt három hónapban elvégeztt munka eredményét:

"Sokkal jobban érzem magam fizikailag, mint amikor megérkeztem Olaszországba. Számos téren kell még fejlődnöm, de jól jól vagyok és pozitívan nézek a jövőbe."

Úgy tűnik Grimivel minden rendben van és társai is befogadták maguk közé:

"A a klubnál lévő összes ember hozzáállása csodálatos. Tudtam, hogy kiváló játékosok közé érkezem majd, de arra csak itt döbbentem rá, milyen csodálatos emberek is egyben. "